Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.

lehet,hogy az illetõnek bejön,de egy olimpiai xco futamon kevés.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

miért ne indulna?!

v-fék :no: miatt,pedig nekem nagyon tetszik,,idõvel szeretnék én is egy ilyet.

nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.

Tig: szted, egy versenynél többet kell kibírnia?

Meg sztem a srác nem ami súlyunkban van..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

miért ne indulna?!

hát óvatos használattal egy versenyt talán kibír.

azt mondjuk nem fogom, az olimpián vagy bármely más cc versenyen mért ne lehetne v-fékkel indulni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
[quote name='kela14']miért ne indulna?![/quo

v-fék :no: miatt,pedig nekem nagyon tetszik,,idõvel szeretnék én is egy ilyet.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Ha ezzel valaki elindul olimpián az elõtt le a kalappal:D,az a Tune hajtókar durva.

miért ne indulna?!

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Scott
http://www.light-bik...le-olympic-gold

Ha ezzel valaki elindul olimpián az elõtt le a kalappal:D,az a Tune hajtókar durva.

Amúgy én most 1 BBB CTL-es nyerget használok (lyukas verzió) 197 gramm,nekem teljesen bejött,ez elõtt 1 már szétkopott középen géles Flite volt,de ez kényelmesebb nekem.
az SLR könnyebb 62 grammal, majd legközelebb;)
www.sintesibikes.com

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Scott
http://www.light-bik...le-olympic-gold

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
ebay at,de ,com :-) csak idõ kérdése, de most megfogott az sdg lehet az lesz :-)
Köszi a tippet vv.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
egy ideje fizik gobi van a valagam alatt és nagyon meg vagyok vele elégedve. a wtb-t is nagyon kényelmesnek mondták, de ezt még annál is jobbnak érzem.
titán sín+überrugalmas középsõ rész mindent überel. Törni nem töri a feneket viszont ha túl sokat ülsz benne, akkor a bré egy idõ után érzéketlenné válik, mivel nincs a nyergen ilyen pro-sztata kivágás/mélyedés.

viszont hogy olcsón hol fogsz találni, az jó kérdés :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
tapasztaltam h. lehetetlen,meg a Kore is szóval I beamos nyerget itthonról lehetetlen szerezni.
www.sintesibikes.com

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
SDG Ti Fly - kevlár huzatos (170gr), mûbõr huzatos (180gr). Sokan használják elégedettséggel mind ezt, mind pedig az I-Beam változatát. Van párnázottabb változatban is - Ti Fly C. Egy gond van vele; itthon szinte lehetetlen beszerezni.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
a "lyukas" slr XC (elvileg: 175g ebböl a sima, a lyukas sztem picit kevesebb :D) eddig nekem bevált.
tegnap 50 km et mentem vele, de multhétvége szombaton 88 at és az benne a furcsa hogy ráülve a régi wtb-m kényelmesebb volt, viszont az kb 20 km után már kegyetlen volt.
az slr el meg tényleg 60-70 km után is az a kb középkomfortos érzése van az embernek :)

a másik bicon meg a BBB comp design (222g): jó ideig az is jó (utána nincs olyan jó mint az slr), de erröl nem tudok ill nem mernék teljes körü véleményt nyilvánítani mert ezzel kb 95 % ban csak aszfalton járok.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Sziasztok.
Nekem a 135 grammos slr volt szép piros színben :-) és az úgy 60-70 km. környékén kezdett kibírhatatlan lenni számomra.
Pedig mentem épp eleget :-)

Most egy titánpálcás fizik nisene van, ami tökéletesen jó, de sajna nem oly könnyû.
Jóval 200 gramm fölött van inkább közelebb a 300-hoz,úgyhogy gondolkozom a cseréjén.

Talán fizik gobi lesz.

http://www.fizik.it/...bi_XM_wing_flex

Talán csak nézni kell még olcsón.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Így van.

öö?
én csak az általam felállított két kategória alapján soroltam be...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ez a nyereg második kategóriás.

Így van, az SLR nekem is kényelmes (volt), hosszútávon is.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Nem hiszem el, hogy 100 km környékén már nem törné a feneked akár egy baráti túrán is a pilisi hegyekben.

Viszont könnyû, az niztos :-)

az a tapasztalatom, hogy vannak olyan nyergek, amik rövid távon kényelmesek mint állat, de 20-30km táján már a pokolra kivánom õket.
meg vannak azok, amikre már eleve ugy ülök fel, hogy egy picit nyom, de ez a 20km után sem változik jelentõsen (azaz a 20. km környékén már jóval kényelmesebbnek találom, mint a példámban elsõként szereplõt)
ez a nyereg második kategóriás.
próbáltam betétes nadrág nélkül is (sima rövidnadrágban) és meglepõen "ülhetõ" a formája, nyilván nem véletlen olyan amilyen.
ha lesz egy hosszabb távú tapasztalatom is, mindenképpen irok róla. most hétvégén csak 15-20km-t mentem vele, azt is darabokban.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
húúú nekem az slr tt nem vált be,5ezerkm után se,ezért majd az slr technologika-val kisérletezek majd.:chin:

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Nem hiszem el, hogy 100 km környékén már nem törné a feneked akár egy baráti túrán is a pilisi hegyekben.

van aki az SLR-re esküszik...van akinek kényelmes ez, hidd el!

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts

Feltöltött kép

és kényelmes. kajakra meglepõdtem!

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

A csavartörésen kívül fordult már elõ más típusú törés is a kcnc nyeregcsöveknél (mondjuk maga a csõ tört ketté)?

Nem tudok róla, de szerintem ez abban az esetben fordulna elõ ha nem tartják be a súlykorlátozást!