nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.
lehet,hogy az illetõnek bejön,de egy olimpiai xco futamon kevés.
nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.
nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.miért ne indulna?!
v-fék :no: miatt,pedig nekem nagyon tetszik,,idõvel szeretnék én is egy ilyet.
hát óvatos használattal egy versenyt talán kibír.miért ne indulna?!
miért ne indulna?!Ha ezzel valaki elindul olimpián az elõtt le a kalappal:D,az a Tune hajtókar durva.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
öö?Így van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Így van, az SLR nekem is kényelmes (volt), hosszútávon is.ez a nyereg második kategóriás.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
az a tapasztalatom, hogy vannak olyan nyergek, amik rövid távon kényelmesek mint állat, de 20-30km táján már a pokolra kivánom õket.Nem hiszem el, hogy 100 km környékén már nem törné a feneked akár egy baráti túrán is a pilisi hegyekben.
Viszont könnyû, az niztos :-)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nem hiszem el, hogy 100 km környékén már nem törné a feneked akár egy baráti túrán is a pilisi hegyekben.
Viszont könnyû, az niztos :-)
és kényelmes. kajakra meglepõdtem!
A csavartörésen kívül fordult már elõ más típusú törés is a kcnc nyeregcsöveknél (mondjuk maga a csõ tört ketté)?