Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2008. augusztus 17. - 18:12
Írta 2008. augusztus 17. - 17:50
KCNC Sc Wing stucni-ról valakinek van tapasztalata,hogy birná a 75-80kg-ot?
GT-Atee
Írta 2008. augusztus 12. - 22:34
www.sintesibikes.com
Írta 2008. augusztus 12. - 20:00
Írta 2008. július 30. - 22:33
Amúgy én most 1 BBB CTL-es nyerget használok (lyukas verzió) 197 gramm,nekem teljesen bejött, ->>az SLR könnyebb 62 grammal, majd legközelebb;)
Nem kötekedésbõl mondom , de nekem is ilyen nyergem van 2 is, de csak papíron 197g valójában meg 210g körül.
100km után már nem annyira kényelmes ráadásul szerintem "kiültem" ahol a se..em hozzáér a nyereghez két bemélyedés található rajta kb 8000km után.
Írta 2008. július 30. - 14:02
Sajnos most megint olyan dolgokon vitatkoznak itt a forumon amiról fogalmuk sincs, ez a gép a gramosok csúcsa (ezt én mondom akinek a merev corratec monti gépe 6,9kg) és ilyen fékem is van ami nem csak egy versenyt de egy szezont is kibir, utálok hivatkozni másra de Melts Andrisal is van alkalmam a Börzsönyben tekerni, ezzel a fékkel és tuti.
A fék egyetlen hibálya, hogy defekt esetén nem lehet annyira szétnyitni, így kicsit lassab a szerelés ballonos gumi esetén, most 2,2-est használok, így a gép csak 7,4kg.
Ui:
véleményt meg használat esetén mondjon valaki, amúgy a nyergem még mindig a magyar BLACK RIDERS kcnc kombó 230g és kényelmes.
Írta 2008. július 30. - 11:56
az hogy marketingszempontok alapján egy szponzorált versenyzõ alá mit tolnak abszolut nem mérvadó
edit : Zotyo gyorsabb vót
edit : Zotyo gyorsabb vót
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 30. - 11:55
És ha így is, gondolod azért, mert kevés?
Pont egy világkupa futamra?
Ébredj fel, szponzorok diktálnak: tárcsát kapsz, azzal mész, arról ,fogod nyilatkozni, hogy milyenqrvajó.
(15 éve Tomac koskormányos, merev kantifékes géppel ment, akkor az volt a technikai szint csúcsa. Annyival nem keményebb egy mai xc pálya sem, hogy ne lehessen menni rajta v-fékkel.)
Amúgy szépnek szép az a Scott, lehet hogy a Tune kolbász, de szerencsére nem gurult el a srác gyógyszere, hogy karbon tányérokat és hasonló agymenéseket tegyen fel)
Pont egy világkupa futamra?
Ébredj fel, szponzorok diktálnak: tárcsát kapsz, azzal mész, arról ,fogod nyilatkozni, hogy milyenqrvajó.
(15 éve Tomac koskormányos, merev kantifékes géppel ment, akkor az volt a technikai szint csúcsa. Annyival nem keményebb egy mai xc pálya sem, hogy ne lehessen menni rajta v-fékkel.)
Amúgy szépnek szép az a Scott, lehet hogy a Tune kolbász, de szerencsére nem gurult el a srác gyógyszere, hogy karbon tányérokat és hasonló agymenéseket tegyen fel)
Írta 2008. július 30. - 11:44
szerintem most még használd a modosít gombot
avagy hallgattál volna bölcsebb maradtál volna
vagy ezt a hülyeséget ki mondta neked ?
világkupa futamokon se látni v-fékes bringákat,de lehet,hogy csak vak vagyok.:wow:
Írta 2008. július 30. - 11:40
szerintem most még használd a modosít gombotlehet,hogy az illetõnek bejön,de egy olimpiai xco futamon kevés.
avagy hallgattál volna bölcsebb maradtál volna
vagy ezt a hülyeséget ki mondta neked ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2008. július 30. - 11:39
nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.
lehet,hogy az illetõnek bejön,de egy olimpiai xco futamon kevés.
Írta 2008. július 30. - 11:36
nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.miért ne indulna?!
v-fék :no: miatt,pedig nekem nagyon tetszik,,idõvel szeretnék én is egy ilyet.
Tig: szted, egy versenynél többet kell kibírnia?
Meg sztem a srác nem ami súlyunkban van..
Írta 2008. július 30. - 11:36
hát óvatos használattal egy versenyt talán kibír.miért ne indulna?!
azt mondjuk nem fogom, az olimpián vagy bármely más cc versenyen mért ne lehetne v-fékkel indulni.
Írta 2008. július 30. - 11:34
[quote name='kela14']miért ne indulna?![/quo
Írta 2008. július 30. - 11:25
miért ne indulna?!Ha ezzel valaki elindul olimpián az elõtt le a kalappal:D,az a Tune hajtókar durva.
Írta 2008. július 30. - 11:23
Ha ezzel valaki elindul olimpián az elõtt le a kalappal:D,az a Tune hajtókar durva.
Amúgy én most 1 BBB CTL-es nyerget használok (lyukas verzió) 197 gramm,nekem teljesen bejött,ez elõtt 1 már szétkopott középen géles Flite volt,de ez kényelmesebb nekem.
az SLR könnyebb 62 grammal, majd legközelebb;)
www.sintesibikes.com
Írta 2008. július 30. - 10:34
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. július 30. - 08:38
ebay at,de ,com :-) csak idõ kérdése, de most megfogott az sdg lehet az lesz :-)
Köszi a tippet vv.
Köszi a tippet vv.
Írta 2008. július 29. - 20:54
egy ideje fizik gobi van a valagam alatt és nagyon meg vagyok vele elégedve. a wtb-t is nagyon kényelmesnek mondták, de ezt még annál is jobbnak érzem.
titán sín+überrugalmas középsõ rész mindent überel. Törni nem töri a feneket viszont ha túl sokat ülsz benne, akkor a bré egy idõ után érzéketlenné válik, mivel nincs a nyergen ilyen pro-sztata kivágás/mélyedés.
viszont hogy olcsón hol fogsz találni, az jó kérdés
titán sín+überrugalmas középsõ rész mindent überel. Törni nem töri a feneket viszont ha túl sokat ülsz benne, akkor a bré egy idõ után érzéketlenné válik, mivel nincs a nyergen ilyen pro-sztata kivágás/mélyedés.
viszont hogy olcsón hol fogsz találni, az jó kérdés
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2008. július 29. - 20:45
tapasztaltam h. lehetetlen,meg a Kore is szóval I beamos nyerget itthonról lehetetlen szerezni.
www.sintesibikes.com