Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2009. február 05. - 11:41
Dante; kit ismersz, aki NEM szériaalkatrészeket használ? ( így belegondolva, engem ) Arra gondoltál, h gyári setuppal 10.4, nem?
Írta 2009. február 05. - 11:24
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. február 05. - 10:28
és menni idõ múlva fog 0-ra kopni az elsõ szett kûlsõ róla ?
Nem személyeskedünk, de ha annyit megy vele, mint a Stereoval:D
Írta 2009. február 05. - 00:11
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 05. - 00:10
és menni idõ múlva fog 0-ra kopni az elsõ szett kûlsõ róla ?az uj gépem 10-essel fog kezdõdni
persze nem merev.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 04. - 23:58
persze nem merev.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 04. - 23:53
szal a könnyû bicikli valahol 9 kiló és alatta kezdõdik, a 11 fölött meg már kilógrammánia
edit : amennyiben merevseggûrõl beszélünk
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 04. - 23:41
úgy meg már nem is igazán könnyû, legalábbis annyi pénzért.
Igazából ennyi pénzért a bótba:) ilyen súllyal kapsz szériagépet ... sajnos ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. február 04. - 23:19
aki nem fogja, máris egy figyelmeztetéssel lesz gazdagabb.
remélem tiszta.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 04. - 23:06
Írta 2009. február 04. - 23:02
Más: a Kelly's már fel is rakta a 285grammos Maxxis gumikat az 1millás bringájára... büszkén oda is írták, hogy: 9,10kg:D. Felteszel egy Racing Ralph párost, már rögtön 9,5kg.
...
Azt a Kelly's-t tavaly szeptemberben a Top Six utolsó állomásán láttam élõben, és le is mérték a Kelly's sátorban, 9520g-t nyomott (19").
Ha erre számolod mondjuk a 2,25 UST RR-t akkor közel 9,9 kg ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. február 04. - 22:51
Más: a Kelly's már fel is rakta a 285grammos Maxxis gumikat az 1millás bringájára... büszkén oda is írták, hogy: 9,10kg:D. Felteszel egy Racing Ralph párost, már rögtön 9,5kg.
Megint más: most szerintem egy jó ideig leálltam a bringám könnyítésével, mert már nem sok értelme lenne, és azt a 200grammot is kb. 60000-bõl úsznám meg... abból meg nem is mondom, mi egyebet lehet venni/igényelni(pl.: több, mint 5 hónap edzõterv)...
Írta 2009. február 04. - 22:36
Mint írtam ez nem egy fullra legyengített CC gép. Ezzel én ugrálgatok, túrázgatok, cc-zek DH-zok stb.
Mai változatát Enduronak nevezik, csak ez éppen merev vázas.
Simán ki tudnék hozni egy 9 kilós gépet is belõle ha akarnám de nem akarom.
látom mennyit értetek hozzá...
Én nem értem miért van itt ennyi bunkó. Már bocsánat.
Beleköttök mindenbe, okoskodtok, osztjátok az észt.
Veritek magatokat a 8 kilós gépeitekre, de álíltom nem tudtok ott menni ahol én a sajátommal.
Nem is érdekeltek.
NAgy cucc.
Ha majd olyan gyorsan gépeltek mint én, akkor megesik.
Alsó tagozatos általános iskolások szoktak ilyenen viccelõdni.
Feljöttem a fórumra, hogy bicós emberekkel beszéljek, akik tán hozzá is értenek és esetleg tudnak oylat mondani amit még nem tudok, erre a legnagyobb gondjuk h. grammot írok kg helyett.
Olyan gyerekesek vagytok h. az kész.
Ha nem 10 kiló alatti akkor már nem is könnyû.
Bazz...
Vajon ki itt a gyerekes?:mybad:
Van egy géped amivel ugrálgatsz, túrázgatsz, cc-zel és déházol.
Ami mai változatban endúró (130-160mm rugóút), de a tied merevvázas.
Aztán egybõl lebunkózól mindenkit, mert rossz topikban vagy.
Illetve olyan hülyeséget állítasz, hogy szerintem még fogadnál is rá. Te vagy itt a legjobb bringás! MegaLOL!
Aztán nem is érdeklünk. Mint az oviba, ha elveszik a homokozó lapátodat.
De nem csak a bringán vagy gyors, hanem a gépelésben is, a legjobb. Legalább elolvasnád küldés elõtt az irományod.
Igen gyerekesek is vagyunk néha, fõleg a magadfajtákkal.
És igen, a 10 kiló fölötti gépek nem könnyûek. Legalábbis nem ebben a topikban.
Írta 2009. február 04. - 22:25
Veritek magatokat a 8 kilós gépeitekre, de álíltom nem tudtok ott menni ahol én a sajátommal.
de az en apukam az erosebb! [sirni tudnek]
igy van. mit nem lehet ezen nem erteni? nem mondta senki hogy nem tudsz bringazni, vagy hogy a bringad nem jo. semmi baj nincs vele.
leirom megegyszer hogy mindketten megertsuk
itt nagyon-nagyon konnyu bringakrol beszelunk. a 12kilos bringa nem konnyu. inkabb csak atlagos.
erzel nemi ellentetet? ha nem akkor bocsi, ugy tunik ez a forum tenyleg nem neked valo, mivel mi mind hulyek vagyunk. ugyanis mi ertjuk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 04. - 22:17
Írta 2009. február 04. - 22:14
Alsó tagozatos általános iskolások szoktak ilyenen viccelõdni.
Feljöttem a fórumra, hogy bicós emberekkel beszéljek, akik tán hozzá is értenek és esetleg tudnak oylat mondani amit még nem tudok, erre a legnagyobb gondjuk h. grammot írok kg helyett.
Olyan gyerekesek vagytok h. az kész.
Bazz...
Írta 2009. február 04. - 22:09
Írta 2009. február 04. - 22:07
szerintem nem érted mirõl megy a téma. nem számít, hogy le lehet-e menni vagy ki hogy küldi. csak az számít, hogy könnyû legyen. irreálisan.Én nem értem miért van itt ennyi bunkó. Már bocsánat.
Nem is érdekeltek.
olvasd el a téma címét ismét.
Írta 2009. február 04. - 22:03
Nem is érdekeltek.
Írta 2009. február 04. - 20:43
Mint írtam ez nem egy fullra legyengített CC gép. Ezzel én ugrálgatok, túrázgatok, cc-zek DH-zok stb.
Mai változatát Enduronak nevezik, csak ez éppen merev vázas.
Simán ki tudnék hozni egy 9 kilós gépet is belõle ha akarnám de nem akarom.
látom mennyit értetek hozzá...
Akkor minden megoldódott, nem?