Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Csak azt nem írták oda, hogy max. rider weight 55 kg! :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://www.light-bik...ing.asp?id=1232

szabalyosan ijeszto adatok....70 gramos kormany, 900g alatti vaz...850g-os teleszkop

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
párat ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
jaja... tényleg... bocsi! Nem egy hiperkönnyû darab, de azért nem is kõnehéz... lehet, hogy bevállalok majd én is egy párt...:chin:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rocket ron. de irta valahol mar a topikban a sulyukkal egyutt
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Egyszer indultam NAGYON SÁROS maratonon(CRK 2008)... hát oda tényleg rossz választás volt a V-fék... egyébként nekem sincs semmi bajom vele.

Rob... mit teszel fel?:D "méregdrága-gyorsankopósSchwalbe-t"?:D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
mindegyiknek megvan a maga helye, tárcsa vagy V fék valamilyen területen, legyen az akármilyen típus, lesz gyenge pontja! az én 62 kg mal és ha nemsáros maratonom van:D simán jó a V fék, nemis nagyon gondolkozok a cserén....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

és menni idõ múlva fog 0-ra kopni az elsõ szett kûlsõ róla ? :)

hát elfarolgatom egy fél óra alatt :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
kisüthetne már a nap mennék tekeregni, remélem holnap is jó idõ lesz elméletben mehetek megint a Budai hg-be
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Gramm mániások szoktak ilyen helyeken elvérezni tárcsával! Megfelelõ helyre a megfeleleõ eszközzel. Nem lehet mindent megoldani 160-as tácsákkal.
Dante, a V-fék nem isteni csoda! Durrdefekt lejtõzés után, az Alpokban láthattam már ilyet, még versenyen kívül is. (Volt ilyesmi Neked is, emlékszel? Budai hegyek, megállás után kicsivel?);) Esõ, köd, pára, vagy sár esetén a V-fék kezd rizikóssá válni. Én pont ezért hagytam végleg fel vele.
Persze az, aki a lefeléken végig a fékekbe kapaszkodik, annak minden mindegy! Minden féket megsüt.
Fékezni is "tudni" kell!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én ezt tapasztaltam is a Gardán, Schladmingban, és még pár helyen. Mondjuk ez fékfüggõ.Juicy fogyott már el úgy, hogy 4 ujjal kellett fékezni:D Ezért volt Saint a cc gépemen:) Ha viszont sár van, akkor a v-féknek annyi.
Mostanában inkább megtanultam keveset fékezni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Biztos lányok voltak én mindig viszek magammal vizet amihez a belsõ szerveimmel speciális tárcsa hûtõ folyadékká alakitok és hordok speciális börtömlöt is az anyag célba juttatására:lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

OFF Én igen, mivel láttam már XTR meg Juicy Ultimate tárcsásokat is elvérezni 2000 szint durva belejtõzés után. A tárcsát a kulacsból hûtötték, hogy a kanyarokat be tudják venni. :D Sajnos ez a tárcsáknál megoldatlan.

Butus, az a fékerõ tuning :D
Cukros lével locsolgatják, hogy jobban tapadjon a pofa :D

edit; lehet, leveszem a vigyorit, TÉNYLEG láttam már olyan triálost, aki kátrányozás után még kólával is megkínálta a felnit :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Én igen, mivel láttam már XTR meg Juicy Ultimate tárcsásokat is elvérezni 2000 szint durva belejtõzés után. A tárcsát a kulacsból hûtötték, hogy a kanyarokat be tudják venni. :D Sajnos ez a tárcsáknál megoldatlan.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Az a múzeális. :D Mondod ezt persze most, de megdöglesz tárcsával ott, ahol én v-fékkel lejövök. :chin:

Ebben azért nem lennék biztos a helyedben:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az a múzeális. :D Mondod ezt persze most, de megdöglesz tárcsával ott, ahol én v-fékkel lejövök. :chin:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Nem, úgy azért nem. :) De nincsenek ésszerûtlen könnyítések benne - talán annyi a kompromisszum, hogy v-fékes, de én már így szeretem.

A v-fék az az, amikorvalami dróton rángatod a gumidarabokat?:D Muzeális darab:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem könnyû a váz amúgy, 2.25 asszem a vége (taggal), de amúgy ez már fully piacon nehéznek számít.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
mit akarsz, mûanyag NRS :) ha ólommal öntenéd ki a csöveket, akkor lenne esélyed 11 fölé menni :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem, úgy azért nem. :) De nincsenek ésszerûtlen könnyítések benne - talán annyi a kompromisszum, hogy v-fékes, de én már így szeretem.