Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2009. február 27. - 16:25
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 27. - 15:29
ezt azért légy oly szives gondold újra!
teszem azt jössz le vmi köves lejtõn 60 fölött és akkor reccsen el alattad a váz, ne adj Isten még tragédia is lehet az esésbõl!
Ne érts félre, nem arra gondoltam hogy a testi épségemre teszek, hanem a vázra és a pénzre ami benne van mert cserélik. Nyilván én sem szeretném ha egy ilyen törés miatt ripityára törnének a csontjaim.
"ennek igy kell mukodnie,sose felejtem el"
Ja igen ez a baj hogy ez nálunk nagyon durva, meg leesik az állunk és hihetetlennek képzeljük el ezt a dolgot, de ez tölünk nyugatabra pedig igy megy. Ott van kereskedõ-vásárló kultura.
Itt szerintem azt mondták volna hogy egyáltalán annak örüljön hogy kicserélték a vázát.
Írta 2009. február 27. - 15:22
Írta 2009. február 27. - 15:06
Na hát ha igy mûkszik a dolog, akkor tenni rá hogy törik, mert cserélik....
ezt azért légy oly szives gondold újra!
teszem azt jössz le vmi köves lejtõn 60 fölött és akkor reccsen el alattad a váz, ne adj Isten még tragédia is lehet az esésbõl!
Írta 2009. február 27. - 14:50
Mondjuk ezek után a Scott is adhatna 5 évet a vázaira.
Tényleg, és ha mondjuk kicserélik a törött vázat, akkor újra indul az 5 év?
Írta 2009. február 27. - 12:20
rosszul tudom hogy a meridánál versenyfelhasználásra még mindíg nem él a garancia?pár éve volt náluk ilyen
én a garanciafüzetben nem találtam ilyesmit ott azt írják h ......"minden merida merev vázra az elsõ tulajdonosnak 5 év garanciát biztosítunk. A garancia az eredeti számlával, jótállási jeggyel, és a visszaküldött regisztrációs kártyával érvényesíthetõ.A nem kompletten vásárolt merev vázra, függetlenül a váz anyagára és minõségére szintén 5 évet adunk" tehát szerintem ilyen már nincs
Írta 2009. február 27. - 11:26
Írta 2009. február 27. - 10:53
Írta 2009. február 27. - 10:46
sose felejtem el
volt egy csaj, akinek eltorott a 2000 koruli stumpjumper vaza a fejcsonel. megrepedt, es csunya recsego hangja volt. szoltunk a specialized uk-nek, szetbontottak egy komplett bringat es kikuldtek a vazat. aztan felhivtam oket hogy oke, de az uj vaz disc only, a csajszinak meg v-fekes volt, sot a kerekek is azok. meg nyilvan a fekek is. erre a specialized kuldott egy masik csomagot, volt benne ket tarcsas kerek meg ket tarcsafek. aszittem lehidalok
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 27. - 07:29
Viszont ha a garancia él a vázakra ami 5 év lesz, akkor lehet hogy megéri.
Csak azt nem tudom hogy müködik majd ez az 5 év.
Veszek egy Merida vázat és sacc/kb 4 év után normális használat után megadja magát és beviszem a drága BikeFun Hungary Kft. és azok zokszó nélkül visszaküldik a Meridának, majd azok küldenek nekem egy 2014-es új karbon vázat? (vagy szép lenne ha ilyen lenne a világ?)
nem. beviszed a bringaboltba ahol veted, Õ elviszi a bikefunnak aki ad neki egy újat, (jó eséllyel az aktuális modellt ) a meridával meg majd intézi a bikefun.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 27. - 03:56
Most hogy írtad hogy volt már, elkezdtem nagy bõszen használni a keresõt, és lám csak egy oldalt kellett volna visszaolvasnom.
Tigger: Tényleg bevállalósak ezek a vázacskák, de akkor megér 289e forintot?
Meg ugye ki tudja mennyi lesz a 2010-es, mert szerintem igy hogy ilyen könnyû lesz, szerintem többet fognak kérni érte!
Viszont ha a garancia él a vázakra ami 5 év lesz, akkor lehet hogy megéri.
Csak azt nem tudom hogy müködik majd ez az 5 év.
Veszek egy Merida vázat és sacc/kb 4 év után normális használat után megadja magát és beviszem a drága BikeFun Hungary Kft. és azok zokszó nélkül visszaküldik a Meridának, majd azok küldenek nekem egy 2014-es új karbon vázat? (vagy szép lenne ha ilyen lenne a világ?)
Írta 2009. február 26. - 22:42
Írta 2009. február 26. - 21:33
az egy picit úgyis több lesz, úgy meg akörül van a szkott is. és mivel kb egy helyen készülnek, szvsz jó eséllyel ugynannyira lesz törékeny.A Merida új merev karbon váza 930 g lesz!!!!
Mondhatni ez az új szériában gyártott ht karbon váz világrekord.
Vajon ha Scott-ok nagyobb arányban törnek használatban, akkor ezek?
Majd kiderül, de ha beválik azt hiszem lesz mit felkötni a "NAGY" neveknek.
Azért ez szerintem durva hogy a Merida igy fejlõdik, annak ellenére hogy pár éve még 1400 g-os karbon ht vázakat csináltak.
Írta 2009. február 26. - 20:38
A Merida új merev karbon váza 930 g lesz!!!!
Azért ez szerintem durva hogy a Merida igy fejlõdik, annak ellenére hogy pár éve még 1400 g-os karbon ht vázakat csináltak.
szerintem volt mar
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 26. - 20:20
Írta 2009. február 25. - 20:42
mennyi grammal lehet számolni egy országúti bringa esetén bowdenezés+bowdenházak+bowdenmegszakítók -ra összesen?
köszi
v,
Írta 2009. február 16. - 02:03
kala merev vázakról volt szó
??
képeken össztelósok vannak...
edit; ja, hogy itten. háát, a karbon össztelósok is bõven viszik a grammániás lécet, gondolom
Írta 2009. február 15. - 23:15
amúgy amit én mértem speci ( még 07-es asszem) az 1200 fölött volt, azért számoltam úgy bár a meridát meg 1200 alá saccoltam (azt nem tudtam mérni)
Írta 2009. február 15. - 23:05
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 15. - 18:03
ez érdekes történet lehetett, megfárasztottak pár vázat
tanulság nincs, mert ahogy eltörtek a pille Scottok, úgy megadták magukat a valamivel nehezebb Specik is