Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az meg egy masik kerdes, hogy honnan tudja a forgalmazo hogy en versenyeztem azzal a bringaval vagy nem.

sot, ha total hobbi kategorias vagyok, akkor meg tokeletesen mindegy hogy elindulok havonta egy maratonon vagy csak a haverokkal tekergek vasarnap delelottonkent, mert ugyanazt a terhelest fogja kapni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

szerintem egyedül az a relativ kis szériás fritz márka (nem a nico) aminek nem jut eszembe a neve ad(ott) versenyzésre garanciát az itthon forgalmazottak közül

Ez a nézõpont (versenyvázra versenyhasználat mellett nincs jótállás (?!?) ) abszolút nem helyes, mivel ezeknek ez a rendeltetésszerû használata... De persze megy a különféle szarozás a forgalmazók részérõl, amit abszolút nem tehetnének meg (versenyhasználatnál kampec, nem elsõ tulajdonosnál kampec, stb) és persze az ügyeskedés a vásárlók oldalán.

Ilyen szempontból a nagy cégekkel ( Decathlon, pl.) sokkal elégedettebb vagyok, gálánsan intéznek mindent.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

grossman?

ja, az

kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

szerintem egyedül az a relativ kis szériás fritz márka (nem a nico) aminek nem jut eszembe a neve ad(ott) versenyzésre garanciát az itthon forgalmazottak közül

grossman?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

rosszul tudom hogy a meridánál versenyfelhasználásra még mindíg nem él a garancia?pár éve volt náluk ilyen

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezzel csak az a baj hogy sok gyarto azt mondja hogy lepj kapcsolatba a kereskedoddel...

persze nem art megkerdezni, de ez csak ritkan mukodik igy

RAUH-Welt
B E G R I F F

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

ennek igy kell mukodnie.

sose felejtem el

olyan két évvel ezelõtt egy hazai fedett freestyle-parkban egy srác úgy esett el a félcsõben, hogy a bmx-e felrepült a födémig, onnan visszapattanva meg a betonra esett. az emiatt meghajlott kormányt szó nélkül kicserélték a boltban, pedig nem lett volna nagy szám belekötni. ez egyébként szinte csak erre a márkára (odyssey) jellemzõ a bmx-es cuccok közül.

másik: egy cimborám hegymászócuccokat árul. eladott egy profi túrázónak egy nyolcvanxezer forintos hátizsákot. a tulaja elsõ adandó alkalommal rálépett a derékcsatjára, el is tört. eszébe se jutott hogy garanciában cseréltesse, de a boltban így se tudtak vele mit csinálni. megírta a dolgot a gyártónak, kérve hogy küldjenek egy csatot, ki is fizetné, nem lett volna nagy szám itthon megjavíttatni. erre a gyártó küldött neki egy ugyanolyan zsákot ingyen, még egy blokkot se kértek, a régit is megtarthatta.
szóval ha a foralmazó szarozik, írni kell a gyártónak.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

azert nem mindenhol. a specialized uk-nek legendasan jo neve van garanciaintezes temakorben. nem akarok lejaratni masokat, de vannak olyanok akiknek viszont botranyosan rossz.

olyan biciklimarka ami otthon is forgalomban van

van akiben csak az maradna meg hogy "rosszat olvastam a bikemag forumon a xy markarol"

de jelen esetben az van, hogy "jót olvastam a bikemag fórumon a specialized márkáról" :)
ha a pozitív reklám mehet, akkor a negatív is - szerintem

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olyan biciklimarka ami otthon is forgalomban van

van akiben csak az maradna meg hogy "rosszat olvastam a bikemag forumon a xy markarol"

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A meridákat szó nélkül cserélik itthon.

azert nem mindenhol. a specialized uk-nek legendasan jo neve van garanciaintezes temakorben. nem akarok lejaratni masokat, de vannak olyanok akiknek viszont botranyosan rossz.

Nyugodtan mondhatod, nem hiszem, hogy itt sokan állnak kapcsolatban angol nagykerekkel.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

RAUH-Welt
B E G R I F F

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás

ezt azért légy oly szives gondold újra!
teszem azt jössz le vmi köves lejtõn 60 fölött és akkor reccsen el alattad a váz, ne adj Isten még tragédia is lehet az esésbõl!

Ne érts félre, nem arra gondoltam hogy a testi épségemre teszek, hanem a vázra és a pénzre ami benne van mert cserélik. Nyilván én sem szeretném ha egy ilyen törés miatt ripityára törnének a csontjaim.

"ennek igy kell mukodnie,sose felejtem el"
Ja igen ez a baj hogy ez nálunk nagyon durva, meg leesik az állunk és hihetetlennek képzeljük el ezt a dolgot, de ez tölünk nyugatabra pedig igy megy. Ott van kereskedõ-vásárló kultura.
Itt szerintem azt mondták volna hogy egyáltalán annak örüljön hogy kicserélték a vázát.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

ennek igy kell mukodnie.

sose felejtem el

Ez NAGyON DURVA!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Na hát ha igy mûkszik a dolog, akkor tenni rá hogy törik, mert cserélik....

ezt azért légy oly szives gondold újra!
teszem azt jössz le vmi köves lejtõn 60 fölött és akkor reccsen el alattad a váz, ne adj Isten még tragédia is lehet az esésbõl!

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Na hát ha igy mûkszik a dolog, akkor tenni rá hogy törik, mert cserélik.
Mondjuk ezek után a Scott is adhatna 5 évet a vázaira.

Tényleg, és ha mondjuk kicserélik a törött vázat, akkor újra indul az 5 év?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

rosszul tudom hogy a meridánál versenyfelhasználásra még mindíg nem él a garancia?pár éve volt náluk ilyen

én a garanciafüzetben nem találtam ilyesmit ott azt írják h ......"minden merida merev vázra az elsõ tulajdonosnak 5 év garanciát biztosítunk. A garancia az eredeti számlával, jótállási jeggyel, és a visszaküldött regisztrációs kártyával érvényesíthetõ.A nem kompletten vásárolt merev vázra, függetlenül a váz anyagára és minõségére szintén 5 évet adunk" tehát szerintem ilyen már nincs

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
akkor pl a meridánál érdemes a 4-5. év vége fele "véletlenül" megrepeszteni egyet :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ennek igy kell mukodnie.

sose felejtem el

volt egy csaj, akinek eltorott a 2000 koruli stumpjumper vaza a fejcsonel. megrepedt, es csunya recsego hangja volt. szoltunk a specialized uk-nek, szetbontottak egy komplett bringat es kikuldtek a vazat. aztan felhivtam oket hogy oke, de az uj vaz disc only, a csajszinak meg v-fekes volt, sot a kerekek is azok. meg nyilvan a fekek is. erre a specialized kuldott egy masik csomagot, volt benne ket tarcsas kerek meg ket tarcsafek. aszittem lehidalok

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Viszont ha a garancia él a vázakra ami 5 év lesz, akkor lehet hogy megéri.
Csak azt nem tudom hogy müködik majd ez az 5 év. :D
Veszek egy Merida vázat és sacc/kb 4 év után normális használat után megadja magát és beviszem a drága BikeFun Hungary Kft. és azok zokszó nélkül visszaküldik a Meridának, majd azok küldenek nekem egy 2014-es új karbon vázat? (vagy szép lenne ha ilyen lenne a világ?)

nem. beviszed a bringaboltba ahol veted, Õ elviszi a bikefunnak aki ad neki egy újat, (jó eséllyel az aktuális modellt ) a meridával meg majd intézi a bikefun.