Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Posted 2011. November 19. - 09:54
Posted 2011. November 19. - 09:40
Posted 2011. November 19. - 09:09
most nem kell itt a rossz duma hogy szerintunk gagyi az xt hajtomu. senki sem mondta ezt.
arrol van szo hogy vannak ultrakonnyu grammanias alkatreszek, olyanok amiknek az a lenyege hogy konnyuek. akar a hasznalhatosag aran is. vagy akar eszelosen dragan. es ez a topik errol szolt sokaig, gond nelkul. aztan elkezdte elarasztani a "van egy fenykepezom meg egy merlegem ugyhogy lemerek barmit mert ez jo" hullam.
sajnalom hogy sok embernek nem sikerul felfognia mi a kulonbseg, de segitek. mostantol az ilyesmit offtopiknak tekintem, es torlom.
aki pedig ugy erzi hogy szeretne egy random alkatresz meregetos topikot, az nyithat, senki nem fogja megakadalyozni
Szerintem ez tök felesleges. Én is szívesen nézem a 7 kilós fullykat, meg a Schmolke kormányokat, de se lehetõségem (anyagi) és se kedvem (hogy széttörjem) nincs hogy használjam õket. Viszont egy sima xt vagy xtr súlya mindig érdekel, vagy mondjuk egy Syncros nyeregcsõé is. Aki ultrakönnyû topicot akar az úgyis külföldi fórumot fog olvasni, mert ott van rá zsé, hogy megvegyenek egy Storck hajtómûvet. Minden jó így ahogy van.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2011. November 19. - 01:21
arrol van szo hogy vannak ultrakonnyu grammanias alkatreszek, olyanok amiknek az a lenyege hogy konnyuek. akar a hasznalhatosag aran is. vagy akar eszelosen dragan. es ez a topik errol szolt sokaig, gond nelkul. aztan elkezdte elarasztani a "van egy fenykepezom meg egy merlegem ugyhogy lemerek barmit mert ez jo" hullam.
sajnalom hogy sok embernek nem sikerul felfognia mi a kulonbseg, de segitek. mostantol az ilyesmit offtopiknak tekintem, es torlom.
aki pedig ugy erzi hogy szeretne egy random alkatresz meregetos topikot, az nyithat, senki nem fogja megakadalyozni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 18. - 20:08
http://kepfeltoltes....toltes.hu_.jpg]
2012-es XT 180mm 24-32-42 Jobb: 546 gramm Bal: 222 gramm
2006-os XT 180mm 22-32-44 Jobb: 542 gramm Bal: 218 gramm
Meglepõ,h hízott. Vagy csak ennyit számít az újban lévõ zsír és a régi oldalán a cipõkoptatás!
Posted 2011. November 18. - 19:56
Posted 2011. November 18. - 19:24
egy grammánia topiknak pont extrém alkatrészekkel, meg érdekességekkel kellene tele lennie, mint pl. a 87g-s befogó. nem XT pedállal, meg 60g-s gyorszárral. annak is van létjogosultsága, de az alcímben mintha valami végletektõl volna szó...
Szerintem meg a grammánia névbe simán belefér,hogy beírja mindenki,h mit mennyire mért. Nem az a topic címe,h "extrém könnyû alkatrészek". Szerintem.
Posted 2011. November 17. - 23:05
na es ez a grammania.
nem lemerni a 300grammos kormanyt meg a 2es fel kilos kerekszettet.
talan nyitni kellene egy kulon topikot random alkatresz-suly jelleggel is. mert ez nem annak indult. de mostanaban mar van minden valogatatlanul
Ugyanez..
Posted 2011. November 17. - 21:20
nem vagyok grammániás, de gondoltam megosztom, bár semmi extra nincs magában az alkatrészben
magura mt2 elsõ fék 215g, hátsó 265g
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Posted 2011. November 17. - 19:23
nekem meg ilyenkor ég az arcom, hogy ezer éve ígérgetek és ezidáig csak egy ilyen vacak blogos oldalt tudtam felmutatni a saját szarjaimmalegy grammánia topiknak pont extrém alkatrészekkel, meg érdekességekkel kellene tele lennie, mint pl. a 87g-s befogó. nem XT pedállal, meg 60g-s gyorszárral. annak is van létjogosultsága, de az alcímben mintha valami végletektõl volna szó...
Grammánia
az igazi oldal sajnos csak félkész - hónapok óta, még nem merném megmutatni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. November 17. - 19:19
Posted 2011. November 17. - 19:18
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 17. - 19:15
ilyen extrem dolgokat ritkabban vasarol, csak erdekessegnek jo.
egy grammánia topiknak pont extrém alkatrészekkel, meg érdekességekkel kellene tele lennie, mint pl. a 87g-s befogó. nem XT pedállal, meg 60g-s gyorszárral. annak is van létjogosultsága, de az alcímben mintha valami végletektõl volna szó...
Posted 2011. November 17. - 17:44
Posted 2011. November 17. - 17:29
na es ez a grammania.
nem lemerni a 300grammos kormanyt meg a 2es fel kilos kerekszettet.
talan nyitni kellene egy kulon topikot random alkatresz-suly jelleggel is. mert ez nem annak indult. de mostanaban mar van minden valogatatlanul
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 13. - 23:14
Sziasztok. Belsõt szeretnék venni, de nem tudom milyen a jelenlegi kínálat M.O-on. Mavic 717-es és Maxxis Flyweight 330-as gumihoz keresnék belsõt. Lehetõleg autószelepeset. Latexek meg lötyik nem érdekelnek. Csak hagyományos könnyû belsõ. Milyen van 100 gr környékén - alatt?
Pl ugyanolyan néven, mint a külsõd, van belsõ is.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. November 13. - 22:36
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. November 13. - 22:34
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2011. November 12. - 16:57
Posted 2011. November 09. - 20:41
Nem is értem, ez eddig hogy maradhatott ki a grammmániás topikból.
gondoljátok el, ezek után valós atyai büszkeséggel léphetünk ki reggel a budiból, és kijelenthetjük: "54 deka!!!"