...kitekerednek. Igen, mindig.
nem, nem mindig.
+21g a réz anya és már megint csak veled van a baj (tipikus Dante problémaAz alu anyákkal két gond van. Az egyik, hogy kitekerednek. Igen, mindig. Még a DT küllõanya rögzítõ paszta sem tart -10-ben, folyamatosan utána kell húzogatni. (azért a ragasztással nagyot lehet fejleszteni rajta, de koránt sem eleget) A másik, hogy elfáradnak, s olyankor néha kiszakadnak. Nekem volt egy esésem, s a küllõanyákban a menet el volt gyengülve - ezt óvatlanul visszafûztük, s spontán pillanatban kiszakadt az egész kerék. Rövid rézanyát meg betekered, +10 grammot lenyelsz, s elfelejtheted a bocózást vele. Mondjuk sokaknak bevált, s sok gyári kereket is aluval fûznek, biztos csak én rontottam el valamit.
A sebesség mindent megold.
van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
bts xc elite agyak, revolution küllõk, alu anyák, mavic xm 317-es felnik.
~60 000 Ft
tárcsás kerékszett, könnyû ember alá
RAUH-Welt
B E G R I F F
http://piacter.bikem...256711&cat=all#
317 helyett. Állítólag a mûködést nem befolyásolja az ütés...
Defektnél miért baj az ufo?
Ha nem gond, hogy sun akkor eq21 vagy ufo (csak defektnél sz.pásvan az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
~60 000 Ft
mondjuk a revo küllõk helyuett sima proli 2-es, viszont a 317 helyett 717 ?van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
~60 000 Ft
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Már van aki ráállt a témára (nem én), jövõhéten kiderül, hogy mi lesz.
Én mindenképpen a weboldal mellett vagyok, a mindenki által szerkeszthetõ adatbázishoz kell moderátor, mert biztos lesznek olyanok, akik poénból beleírnak baromságokat.
Már van aki ráállt a témára (nem én), jövõhéten kiderül, hogy mi lesz.Támogatom az elképzelést, már nekem is volt a fejemben, nekem a legszimpatikusabb a weight weenies féle megoldás, de ott leginkább öreg adatok vannak fenn...
másodsoban a google doc-ot támogatnám, de a fórumos megoldást nemigazán tudom feldolgozni, szeritnem sok adatnál kusza, kereshetõsége nehézkes...
ingyenes tárhelyre összedobni egy adatbázis alapú weboldalt, vagy valami sablont letölteni?
A topicos megoldásnál lehetne képet is linkelni a bizonyítás kedvéért.
http://www.julmtb.co...=marque&action=A topicos megoldásnál lehetne képet is linkelni a bizonyítás kedvéért.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
vagy még egy ötlet, hogy olyan lenne a topik, hogy az elsõ hozzászólás szerkeszthetõ lenne, és akkor az frissülhetne, nem vesznének el az adatok, egy kézben lenne a szerkesztés.