+21g a réz anya és már megint csak veled van a baj (tipikus Dante probléma ) , nálam nincs baj az alu anyákkal.Az alu anyákkal két gond van. Az egyik, hogy kitekerednek. Igen, mindig. Még a DT küllõanya rögzítõ paszta sem tart -10-ben, folyamatosan utána kell húzogatni. (azért a ragasztással nagyot lehet fejleszteni rajta, de koránt sem eleget) A másik, hogy elfáradnak, s olyankor néha kiszakadnak. Nekem volt egy esésem, s a küllõanyákban a menet el volt gyengülve - ezt óvatlanul visszafûztük, s spontán pillanatban kiszakadt az egész kerék. Rövid rézanyát meg betekered, +10 grammot lenyelsz, s elfelejtheted a bocózást vele. Mondjuk sokaknak bevált, s sok gyári kereket is aluval fûznek, biztos csak én rontottam el valamit.
Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2009. október 17. - 15:03
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. október 17. - 14:28
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. október 17. - 13:51
én pont most akarom aranyszínû küllõkkel átfûzni a kereket, meg alu anyákkal....
Írta 2009. október 17. - 13:25
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 17. - 13:10
van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
bts xc elite agyak, revolution küllõk, alu anyák, mavic xm 317-es felnik.
~60 000 Ft
tárcsás kerékszett, könnyû ember alá
Én lebeszélnélek az alu anyákról, gondolj csak a 2007-es 24-órásra, s a térdem állapotára. Jó kis rézanya (abból is van színes), s atombiztos, amúgy meg pár gramm plussz csupán.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. október 17. - 01:18
mi azzal a baj, hogy irsz egy hozzaszolast amibe berakhatsz kepeket ha akarsz a merlegedrol vagy egyeb plusz informaciot. es kozben beirod az adatokat a gdocs tablazatba.
mi meloban is hasznaljuk, igy vezetem hogy melyik boltosnak adtam mar nagyker arlistat. es igy az irodaban barmikor le tudjak csekkolni hogy tibor kapott-e mar vagy nem.
vagy ha valakinek van hozza turelme es ert is hozza, akkor osszedobhat egy honlapot. a nep irja a topikba a mereseket, a letrehozott oldal adminja meg feltolti oket ahogy raer. nekem is van itthon par "xtr merlegen" fenykep.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 16. - 23:22
http://piacter.bikem...256711&cat=all#
317 helyett. Állítólag a mûködést nem befolyásolja az ütés...
Defektnél miért baj az ufo?
Mert a sun felnik külsõ átmérõje egy kicsit nagyobb a normálisnál, ezért a gumit szerszám nélkül "nehézkes" le és feltenni, szépen szólva szopás....
Írta 2009. október 16. - 22:50
317 helyett. Állítólag a mûködést nem befolyásolja az ütés...
Defektnél miért baj az ufo?
Írta 2009. október 16. - 22:43
Ha nem gond, hogy sun akkor eq21 vagy ufo (csak defektnél sz.pás ), de inkább egy kis plusz pénz és 717.van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
~60 000 Ft
De ha alád lesz akkor 317, úgyis szétvered.
Írta 2009. október 16. - 22:34
mondjuk a revo küllõk helyuett sima proli 2-es, viszont a 317 helyett 717 ?van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
~60 000 Ft
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 16. - 22:23
~60 000 Ft
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. október 16. - 22:10
Már van aki ráállt a témára (nem én), jövõhéten kiderül, hogy mi lesz.
Én mindenképpen a weboldal mellett vagyok, a mindenki által szerkeszthetõ adatbázishoz kell moderátor, mert biztos lesznek olyanok, akik poénból beleírnak baromságokat.
yuppi, be kell szerezzek egy grammérleget
Írta 2009. október 16. - 22:00
Már van aki ráállt a témára (nem én), jövõhéten kiderül, hogy mi lesz.Támogatom az elképzelést, már nekem is volt a fejemben, nekem a legszimpatikusabb a weight weenies féle megoldás, de ott leginkább öreg adatok vannak fenn...
másodsoban a google doc-ot támogatnám, de a fórumos megoldást nemigazán tudom feldolgozni, szeritnem sok adatnál kusza, kereshetõsége nehézkes...
ingyenes tárhelyre összedobni egy adatbázis alapú weboldalt, vagy valami sablont letölteni?
Én mindenképpen a weboldal mellett vagyok, a mindenki által szerkeszthetõ adatbázishoz kell moderátor, mert biztos lesznek olyanok, akik poénból beleírnak baromságokat.
Írta 2009. október 16. - 21:55
A topicos megoldásnál lehetne képet is linkelni a bizonyítás kedvéért.
Amin rajta van a közjegyzõ, az OMH képviselõje és két független tanú. Ne bonyolítsuk már túl.
Írta 2009. október 16. - 21:54
http://www.julmtb.co...=marque&action=A topicos megoldásnál lehetne képet is linkelni a bizonyítás kedvéért.
http://www.julmtb.co...=marque&action=
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. október 16. - 21:50
Írta 2009. október 16. - 21:23
vagy még egy ötlet, hogy olyan lenne a topik, hogy az elsõ hozzászólás szerkeszthetõ lenne, és akkor az frissülhetne, nem vesznének el az adatok, egy kézben lenne a szerkesztés.
Támogatom az elképzelést, már nekem is volt a fejemben, nekem a legszimpatikusabb a weight weenies féle megoldás, de ott leginkább öreg adatok vannak fenn...
másodsoban a google doc-ot támogatnám, de a fórumos megoldást nemigazán tudom feldolgozni, szeritnem sok adatnál kusza, kereshetõsége nehézkes...
ingyenes tárhelyre összedobni egy adatbázis alapú weboldalt, vagy valami sablont letölteni?
Írta 2009. október 16. - 21:18
Írta 2009. október 16. - 21:09
RAUH-Welt
B E G R I F F