Alligator i link bovdenszettet forgalmaz v.ki Mo-on?
Összehasonlítva a nokonnal jobb vagy rosszabb?
Nincs még kis hazánkban, bízzunk benne hogy jövõre lesz!_
Alligator i link bovdenszettet forgalmaz v.ki Mo-on?
Összehasonlítva a nokonnal jobb vagy rosszabb?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Használtad már -10-ben rendszeresen?
KCNC v fékrõl milyenek a tapasztalatok? Mennyire használható? Vagy inkább csak "Show" ?
Most õszintén, ki az a hülye aki -10ben bringázik rendszeresen és mindezt a versenygépével teszi? (Tudom te ) Nem erre a hõmérsékleti tartományra találták ki a kerékpáralkatrészeket.Használtad már -10-ben rendszeresen?
A sebesség mindent megold.
+21g a réz anya és már megint csak veled van a baj (tipikus Dante probléma ) , nálam nincs baj az alu anyákkal.Az alu anyákkal két gond van. Az egyik, hogy kitekerednek. Igen, mindig. Még a DT küllõanya rögzítõ paszta sem tart -10-ben, folyamatosan utána kell húzogatni. (azért a ragasztással nagyot lehet fejleszteni rajta, de koránt sem eleget) A másik, hogy elfáradnak, s olyankor néha kiszakadnak. Nekem volt egy esésem, s a küllõanyákban a menet el volt gyengülve - ezt óvatlanul visszafûztük, s spontán pillanatban kiszakadt az egész kerék. Rövid rézanyát meg betekered, +10 grammot lenyelsz, s elfelejtheted a bocózást vele. Mondjuk sokaknak bevált, s sok gyári kereket is aluval fûznek, biztos csak én rontottam el valamit.
van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
bts xc elite agyak, revolution küllõk, alu anyák, mavic xm 317-es felnik.
~60 000 Ft
tárcsás kerékszett, könnyû ember alá
RAUH-Welt
B E G R I F F
http://piacter.bikem...256711&cat=all#
317 helyett. Állítólag a mûködést nem befolyásolja az ütés...
Defektnél miért baj az ufo?
Ha nem gond, hogy sun akkor eq21 vagy ufo (csak defektnél sz.pás ), de inkább egy kis plusz pénz és 717.van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
~60 000 Ft
mondjuk a revo küllõk helyuett sima proli 2-es, viszont a 317 helyett 717 ?van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?
~60 000 Ft