Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Alligator i link bovdenszettet forgalmaz v.ki Mo-on?

Összehasonlítva a nokonnal jobb vagy rosszabb?

Nincs még kis hazánkban, bízzunk benne hogy jövõre lesz!_ :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Google a haverod.
http://www.neuzer.hu...p?CategoryID=10

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Alligator i link bovdenszettet forgalmaz v.ki Mo-on?

Összehasonlítva a nokonnal jobb vagy rosszabb?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Alunipli:
Némi kenõanyag fûzéskor,amit utána féktisztítóval ki kell mosni:A dh kerekeimben 5 év alatt egy küllõ lazult meg,amit telibevert egy kõ.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
PBG, Tigrincs, Dante
sun felni nem gyere be, szeretnénk maradni mavicnél, mert azt többek közt könnyû gumizni.
2,5 éve lett összefûzve a kerekem alu anyákkal, azóta sem kellett hozzányúlni.
a 717-es felni, eccerû' küllõ párosítást megfontolom, ha belül bírok maradni az árban...

köszi skacok.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Használtad már -10-ben rendszeresen?

nem vagyok nagy téli bringás, de igen, szoktam -10-ben is kerózni. de mivel nem használok pasztát, ez mindegy. lehet hogy nem teszem ki olyan terhelésnek mint te, mindenesetre másfél év alatt, mindennapos használatban nem lazult ki.

KCNC v fékrõl milyenek a tapasztalatok? Mennyire használható? Vagy inkább csak "Show" ?

teljesen jól fog, ha illik a pofa a felnihez. kicsit ijesztõ ahogy hajladozik, de én inkább az eséstõl félteném

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
KCNC v fékrõl milyenek a tapasztalatok? Mennyire használható? Vagy inkább csak "Show" ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Most õszintén, ki az a hülye aki -10ben bringázik rendszeresen és mindezt a versenygépével teszi? (Tudom te :D ) Nem erre a hõmérsékleti tartományra találták ki a kerékpáralkatrészeket.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

...kitekerednek. Igen, mindig.

nem, nem mindig.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Az alu anyákkal két gond van. Az egyik, hogy kitekerednek. Igen, mindig. Még a DT küllõanya rögzítõ paszta sem tart -10-ben, folyamatosan utána kell húzogatni. (azért a ragasztással nagyot lehet fejleszteni rajta, de koránt sem eleget) A másik, hogy elfáradnak, s olyankor néha kiszakadnak. Nekem volt egy esésem, s a küllõanyákban a menet el volt gyengülve - ezt óvatlanul visszafûztük, s spontán pillanatban kiszakadt az egész kerék. Rövid rézanyát meg betekered, +10 grammot lenyelsz, s elfelejtheted a bocózást vele. Mondjuk sokaknak bevált, s sok gyári kereket is aluval fûznek, biztos csak én rontottam el valamit.

+21g a réz anya és már megint csak veled van a baj (tipikus Dante probléma :D ) , nálam nincs baj az alu anyákkal.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az alu anyákkal két gond van. Az egyik, hogy kitekerednek. Igen, mindig. Még a DT küllõanya rögzítõ paszta sem tart -10-ben, folyamatosan utána kell húzogatni. (azért a ragasztással nagyot lehet fejleszteni rajta, de koránt sem eleget) A másik, hogy elfáradnak, s olyankor néha kiszakadnak. Nekem volt egy esésem, s a küllõanyákban a menet el volt gyengülve - ezt óvatlanul visszafûztük, s spontán pillanatban kiszakadt az egész kerék. Rövid rézanyát meg betekered, +10 grammot lenyelsz, s elfelejtheted a bocózást vele. Mondjuk sokaknak bevált, s sok gyári kereket is aluval fûznek, biztos csak én rontottam el valamit.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
bocs h off...de mi történt alu anyákkal?
én pont most akarom aranyszínû küllõkkel átfûzni a kereket, meg alu anyákkal....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
de mondjuk ez a szett spec megint nem grammos topik hanem keréképítõs :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?

bts xc elite agyak, revolution küllõk, alu anyák, mavic xm 317-es felnik.
~60 000 Ft

tárcsás kerékszett, könnyû ember alá

Én lebeszélnélek az alu anyákról, gondolj csak a 2007-es 24-órásra, s a térdem állapotára. Jó kis rézanya (abból is van színes), s atombiztos, amúgy meg pár gramm plussz csupán.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azt nem hiszem hogy a forummotor meg tudja oldani hogy az elso hozzaszolast barki modosithatja. plusz az szerintem nem lesz tul attekintheto.

mi azzal a baj, hogy irsz egy hozzaszolast amibe berakhatsz kepeket ha akarsz a merlegedrol vagy egyeb plusz informaciot. es kozben beirod az adatokat a gdocs tablazatba.

mi meloban is hasznaljuk, igy vezetem hogy melyik boltosnak adtam mar nagyker arlistat. es igy az irodaban barmikor le tudjak csekkolni hogy tibor kapott-e mar vagy nem.

vagy ha valakinek van hozza turelme es ert is hozza, akkor osszedobhat egy honlapot. a nep irja a topikba a mereseket, a letrehozott oldal adminja meg feltolti oket ahogy raer. nekem is van itthon par "xtr merlegen" fenykep.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

http://piacter.bikem...256711&cat=all#
317 helyett. Állítólag a mûködést nem befolyásolja az ütés...

Defektnél miért baj az ufo?

Mert a sun felnik külsõ átmérõje egy kicsit nagyobb a normálisnál, ezért a gumit szerszám nélkül "nehézkes" le és feltenni, szépen szólva szopás....

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
http://piacter.bikem...256711&cat=all#
317 helyett. Állítólag a mûködést nem befolyásolja az ütés...

Defektnél miért baj az ufo?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?

~60 000 Ft

Ha nem gond, hogy sun akkor eq21 vagy ufo (csak defektnél sz.pás :) ), de inkább egy kis plusz pénz és 717.
De ha alád lesz akkor 317, úgyis szétvered.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

~60 000 Ft

mondjuk a revo küllõk helyuett sima proli 2-es, viszont a 317 helyett 717 ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való