Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Hi!

Nem tudjátok, hogy forgalmazzák M. o-on a Bebop márkát (ha igen ki)? Illetve azt, hogy az alap verzió mennyibe kerül?

http://www.bebop.com...es/cromobig.jpg

Eddig csak külföldi forgalmazót találtam (angol, néemt, spanyol stb.)

Illetve ezt most találtam:
http://www.coombe.co...e_retention.jpg

Ez a megoldás nem szar:
http://www.coombe.co...ring_design.jpg

Misi!

Bebop:
Inkább országútra használják, plusz amit nem reklámoznak: 68 grammos stoplija van csvarokkal együtt. (E.B. stopli: 46 gramm 4 csavarral) Ha rendszerét nézed, nem annyira kitalált (talán ezért sem terjedt el 1993 óta...

Coombe:
Tetszõs nekem is, csak személy szerint a 4 oldali belépés többet ért a grammoknál.
Ja: a Coombe stopli 106 gramm(!!!) csavarokkal, a cromo változat pedig összesen 230+50 USD.

És ha már "egyszerûség-szeretet": a világ jelenlegi legegyszerûbb országúti pedál-rendszere - nem xar...

Önreklám:
Itt vagyok szûkebb hazádban, Debrecenben a héten; fussunk össze és próbáld ki a habverõt.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
FATAL ERROR...
Kimaradt egy tizedespötty...
3.5 mm az a falvastagság - de azért az sem kutya...
bocs

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Sajna itthon nem forgalmazzák. Max magánimportból lehet hozzájutni az ilyen "extra" dolgokhoz. Sajnos. :'(

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Hi!

Nem tudjátok, hogy forgalmazzák M. o-on a Bebop márkát (ha igen ki)? Illetve azt, hogy az alap verzió mennyibe kerül?

http://www.bebop.com...es/cromobig.jpg

Eddig csak külföldi forgalmazót találtam (angol, néemt, spanyol stb.)

Illetve ezt most találtam:
http://www.coombe.co...e_retention.jpg

Ez a megoldás nem szar:
http://www.coombe.co...ring_design.jpg

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Gyalogkakukk most viszont pár grammal nehezebb. Tegnap bukott, és össze kellett varni a combját. :'(

Most vettem FSA UF kormánycapit, és eszméletlen mérges vagyok. Maga a test 112 gr, de ebbe természetesen nem mérték bele a kupakot, a diót, és a csavart. >:( >:( >:(

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
Megszállott grammániások:

nemrég és tegnap is voltam szájsebészeten, kifúrtak a felsõ állkapcsomból pár grammot.
Na most könnyebb vagyok hehehe :(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
bár ez a rázás sokmindentõl, pl váztól, tereptõl is függ - pl nálunk, ahol kiszáradt agyagból vannak az utak, amik persze tele vannak traktornyommal, s kb beton keménységûek, még a SID-eseknek is zsibbad a keze 4 bar felett...

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Csak beírtam, mert hülyülni akartam, erre meg kiderül, hogy milyen kincsek vannak itt M. o-on. ;D
Én egyébként a Flyweight-et, és a Jimmit (vagy hogy a francba kell írni?) 4,5-en szoktam használni. A telóm egy SID, és még nem volt vele problémám, hogy szétrázta volna a kezem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Abban a 35 mm falvastagságú nyakban van egyáltalán lyuk középen? Vagy majdnem tömör?

Amúgy a Kendákban 2.5-3 bart használok, a Schwalbe-ba 3.5-et fújtam, de éreztem, hogy több kell. Le is szedtem, nem jó az városba. :) Baromi hamar kopik, ellenben embertelenül tapad. Az összes apjó pici kavicska az alsóvázcsövemen landolt....

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Vannak, akik ezt kidobják kissé nyugatabbra...
Aztán a magyar lomtalanítók szépen behozzák...
Élelmes emberek megveszeik néhány ezresért(!!!)...
Aztán boldogan, többszáz százalék haszonnal...
...eladják nekem 45 darab ezresért.

És dörzsölik a kezüket, hogy milyen jól jártak.
Pedig, ha tudnák... 8)

azonic

azonic

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
A villanyak 35 mm falvastagságához ráadásul legalább 70 mm-es fejcsôátmérô tartozik... :o Hol volt akkor még az 1.5-ös gyermeteg próbálkozás? ::) Szembôl úgy nézhet ki a fejcsô, mint egy sóletkonzerv. ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
De zOrg apánk mázlista állat, és b@szott olcsón vette... ;)

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

.... És ma már olyan árban van amibõl egy kona kulát is megvehetx fox telóval::: ;D ;D ;D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

DH teló! :o

AMP F-2DH 1994 :o 1228 gr :o has 2 dampers, w/ bosses

A weightweenies-rõl ;D ;D ;D Vajon mennyit mozoghat?

Ami tuti:
Az én AMP F3 XC Carbon villám 185 mm hosszú, 35 mm falvastagságú(!!!) nyakkal és dióval együtt 1151 gramm.
63 mm-t tisztán kimozog és rendszereébõl adódóan olyan könnyû megindítani, amelyet egyetlen mai teló sem tud talán. Mindz 1994 elejérõl.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
érdekes dilemma - ezek szerint amit a súlyból nyersz (teljesítményt), azt el is veszíted azzal, hogy szétrázatod magad - személy szerint még egy jó teló mellé sem túl jó 3 bar fölötti elsõ kerék, ez nagyon sokat csillapít, nagyon is érezni , szóval én inkább használok 3 baron kereket 500 g-s külsõvel, azzal még marad a csuklómból valami, mire hazaérek

persze országúton vagy sima terepen én is felfújom 5 bar-ra, de az már más eset

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
általában az ajánlott nyomástartomány: 3,5-4,5bar...
mondjuk ha van telód és strapabíró a kerék akkor terepre is nyugodtan lehet fújni 4,2-4-5 köré ;)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Ha megfelelõ nyomáson használod tuti nem ütöd fel. ezekbe a gumikba min 4-4.5 bar kell. De semmi képpen sem szabad 3.5 alá menni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Vettem egy pár Schwalbe Fast Fred light 2.0"-t, és egy kilót lefaragtam a gépem súlyából. :) Na jó, nem egy kilót, csak 940 grammot. A Kendák 840 g/db, ezek meg 370 g/db. Hova olcsóbb könnyitést? És nem hittem el, de borzasztóan más tekerni vele.... Csak félek, hogy felütöm, úgyhogy megfogadtam, nem használom csak maratonokon.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Ezzel mire célzol? ??? ;D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ember!