Ytse: na nehogy már öngyilkos legyél..... ;D
Hogy megnyugodjatok: leszedtem a markolatom (Trinity) és lemértem digi mérlegen:
17 gramm/pár + 2 gramm a 2 db dugó a kormányvégre.
Ez összesen dugóval tehát: 19 gramm.
Ennyi. És hogy az ésszeszûség határán belül van-e? Jelenthetem igen. Az egyik legjobb markolatom. Jó a formája, jó az anyaga (szivacs, de nem nem az az iszonyat puha, elég kemény) és nem csúszik. Vizesen sem. Rajtam kívül még használják páran itt Debrecenben, olyanok is, akik elég durván ûzik a CC-t és bevállt már versenykörülmények közt is.
Az ára pedig télleg nincs egészen 1000 Ft.
(ami az ésszerûség határán kívül esik az az, amit egyik ismerõsöm tett: teniszütõre való bandázzsal tekerte be a kormányt markolat helyett. Merthogy az könnyû... Hát könnyû volt, de életveszély volt menni a bicóval. Le is került róla hamar a dolog.)
Aki nem hiszi járjon utána!
És pénteken teszek fel fényképet a markolatról, meg a mérésrõl, ha valakit ez megnyugtatna. ;D
Gyk. voltam
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2003. május 21. - 15:53
Írta 2003. május 21. - 15:52
Azt nem is láttam, én csak azt néztem, hogy titán ;D
Akkor ennyit errõl a témáról 8)
Akkor ennyit errõl a témáról 8)
Írta 2003. május 21. - 15:46
Írta 2003. május 21. - 14:25
Írta 2003. május 21. - 14:11
Ez minden, csak nem az ésszerûség határán belüli dolog A Litespeed gyerek háromkerekûje, sok-sok pénzért http://216.247.25.24...&Category_Code=
Írta 2003. május 21. - 11:59
17 grammos, egy páááár? na neeeeeeeeeeeeeee........ >
A Procraft Superlite markolatból 1 pár csak 18 gramm. Ezért kérdeztem a Trinityt.
Írta 2003. május 20. - 20:50
17 grammos, egy páááár? na neeeeeeeeeeeeeee........ >
azért van, amit én sem hiszek el...vagy tekerd be egy réteg szigszalaggal, az csak 10 g
azért van, amit én sem hiszek el...vagy tekerd be egy réteg szigszalaggal, az csak 10 g
Írta 2003. május 20. - 11:16
Valaki mondjon már valamit errõl a 17 grammos Trinity markolatról, különben öngyilkos leszek ;D
Ma megyek a bótba, és mekérdem neked (remélem válaszolni is tudnak ). Tutira, hogy az ára egy ezres alatt van, és kb olyan, mint a Ritcehly (csak talán egy kicsit vékonyabb). Egyébként néztem a Trinity magyar honlapot, de szerkesztés miatt zárva. :'(
De ha késõbb elindulna:
Hauser => Caprine => Trinity
Írta 2003. május 19. - 18:12
2 napja megérkezett hozzám egy Manitou CarbonDH, vámkezelés nélkül...
USPS EMS hozta, de a vámról miért nincs papírom ?
Persze vámot azért nem fizettem, csak kiváncsi vagyok az ilyeneket hogy vámolják.
USPS EMS hozta, de a vámról miért nincs papírom ?
Persze vámot azért nem fizettem, csak kiváncsi vagyok az ilyeneket hogy vámolják.
Írta 2003. május 19. - 16:50
Valaki mondjon már valamit errõl a 17 grammos Trinity markolatról, különben öngyilkos leszek ;D
Írta 2003. május 17. - 18:58
megám
csak be köll szervizelni. vagyis lenyakazni.
ez holnap meg is történik
ja, és:
nekem ugyan a postás ráírt valami "VÁM"-ra emlékeztetõt az értesítõre (elég nehéz elolvasni, amit odakapar...), és az átvételnél vártam is szépen, hogy mikor kérik a lóvét, de elzavartak
aztán láttam a dobozra ráírták zsírkrétával, hogy vámmentes......
csak be köll szervizelni. vagyis lenyakazni.
ez holnap meg is történik
ja, és:
nekem ugyan a postás ráírt valami "VÁM"-ra emlékeztetõt az értesítõre (elég nehéz elolvasni, amit odakapar...), és az átvételnél vártam is szépen, hogy mikor kérik a lóvét, de elzavartak
aztán láttam a dobozra ráírták zsírkrétával, hogy vámmentes......
Írta 2003. május 17. - 18:04
megjott a pihe kicsi telod?!
en is ezen csodalkozom!
miert kellett neked fizetni?!!!
en is ezen csodalkozom!
miert kellett neked fizetni?!!!
Írta 2003. május 17. - 17:59
Nekem így ment:
egyszer csak csengetett a postás, hozta az értesítõt, mentem a telóért és átvettem.
A Postán.
Vám nélkül.
Mert a feladó 100$-ra biztosította, ami cca 22000Ft, ami még nem vámköteles.
Akkor most ez hogy van ???
egyszer csak csengetett a postás, hozta az értesítõt, mentem a telóért és átvettem.
A Postán.
Vám nélkül.
Mert a feladó 100$-ra biztosította, ami cca 22000Ft, ami még nem vámköteles.
Akkor most ez hogy van ???
Írta 2003. május 16. - 15:57
Írta 2003. május 16. - 15:50
Írta 2003. május 16. - 15:43
Írta 2003. május 16. - 15:36
Én hülye naiv aszittem egyszer csak csenget a postás és hozza a nyeregcsövemet...
Írta 2003. május 16. - 14:52
Pontosan. Jött egy levél a postától, hogy megérkezett a csomag, ennyi és ennyi ezmegaz terheli, kívánom-e átvenni (naná, már ki volt fizetve), ha igen, küldjem vissza a nyomtatványt.
Erre én felhívtam ôket a megadott telefonszámon, mondtam, akkor mennék is érte, mondták, jó.
Elmentem a megadott címre (Józsefvárosi Pu. mellett van), és félórás ügyintézés után lepengethettem a pénzt, és vihettem a csomagomat.
Mint a karikacsapás...
Erre én felhívtam ôket a megadott telefonszámon, mondtam, akkor mennék is érte, mondták, jó.
Elmentem a megadott címre (Józsefvárosi Pu. mellett van), és félórás ügyintézés után lepengethettem a pénzt, és vihettem a csomagomat.
Mint a karikacsapás...
Írta 2003. május 16. - 14:47
Nem tájékozódtam vámügyben elôtte (eszembe sem jutott), legközelebb utánajárok majd.
Lényeg:
1. A küldô cég számlát állít ki a rendelt áruk értéke + csom.+post.költségrôl, ezzel a bizonylattal küldi a csomagot.
2. Vámhivatal számla alapján vám+áfa rátesz.
3. Magyar Posta 900 Ft-ot rátesz.
Az egész értéke volt 75 euro, ami kb. 18 eFt.
Nem csak a magánimportra vonatkozik ez az értékhatár? Mondjuk, én alapvetôen hajlamos vagyok feltételezni, hogy a magyar intézmények átvertek, de ebben az esetben nem vennék erre mérget.
Lényeg:
1. A küldô cég számlát állít ki a rendelt áruk értéke + csom.+post.költségrôl, ezzel a bizonylattal küldi a csomagot.
2. Vámhivatal számla alapján vám+áfa rátesz.
3. Magyar Posta 900 Ft-ot rátesz.
Az egész értéke volt 75 euro, ami kb. 18 eFt.
Nem csak a magánimportra vonatkozik ez az értékhatár? Mondjuk, én alapvetôen hajlamos vagyok feltételezni, hogy a magyar intézmények átvertek, de ebben az esetben nem vennék erre mérget.
Írta 2003. május 16. - 14:40
Egynapos határidôvel postáznak, miután leellenôrizték a rendelést és leemelték a pénzt a számláról. Ez beletellett pár napba, meg néhány napig utazott a csomag.
És honnan tudtad meg hogy megjött? Jött egy levél a postától, hogy itt és itt átvehetõ és ennyit kell fizetni? Hová kell egyáltalán menni a csomagért?