Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ritchey WCS stucnit érdemes venni mindennapos használatra, vagy csak verenyzésre való? 100g-os tömegével vajon mennyire bírja a strapát?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
az Amclassic agyakról eddig a "többség" véleménye kedvezõ, persze hogy kemény terepen milyen, az kérdés. Ilyen könnyû agyakat azért elsõsorban aszfaltra találták ki, gondolom én...

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
A zoggie 68g-os országuti/cc agyárol mik a tapasztalatok?

Én épitenék maratonra egy iyen kereket, csakhát félek a nem tul magas küllõperem és a tömeg miatt...
Mert 7700Ft-ot csak akkor adok ki ha nem esik szét alattam a keék 1 év alatt...
+ persze nem árt ha nem 2 hetente kell centirozni

Ha meg durván erõs küllõvel (esetleg 2.2-essel) és felnivel használnám...akkor tömegben ugyanott tartanék....hm.. :-\

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Én ezt a modellezéshez hasonlítanám. Néha elõ is lehet venni, gurulni egyet, de benne van a pakliban, hogy a nap végén pár dolgot cserélni kell.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ki meri rábízni magát egy 5 kiló ALATTI bicóra??? az nem normális szvsz. mondjuk amcsiban ez is hobby lehet, hogy ki tud a garázsban könyebb gépet összerakni ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hubazzeg.

eloszor nem jutott el teljesen tudatomig, hoyg itt lbs-ben vannak a tomeg adatok.
aztan rajottem a 0.45-os szorzora es megijedtem!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Rave küldte ezt a linket...
azóta i sa hatása alatt vagyok:))))))
http://light-bikes.c...ect.asp?catid=2

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Van értelme a könyítésnek, mert könnyebb felvinni a 10.-re ;D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Kicsit OFF, de ebben a topicban volt téma: mi jellemzõ a hagyományos, a butyl és a latex belsõkre? ::)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Hát igen, az ilyen terepviszontagságok (thommey, cruxos) is kétségessé teszik mennyire van értelme az MTB-s könnyítésnek, legalábbis komolyan... Szerintem ez leginkább oútis mánia, de még ott is inkább a nyugati normális aszfaltú utakon értelmes, mert pl. itthon egy könnyû kerék nem tart soká.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha már itt tartunk, még a kis sár is nehéz, mert a gardán majdnem 400g sár volt a gépemen, és nem is volt sár csak pár száz méteren:((((

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
KeX: Mutassak neked törött 9.0 SL-t???

Henger: Nem lesz gyenge, a HH-68 is bírja a terepet, a Tune meg a Heylight sem sokkal vastagabb.

Hétvégén az Ózdi kupafutamon aztán volt kis dagonya. A végén a lengyelek azon mulattak, hogyan lett a 9 kiló alatti full XTR /Mavic / SID hibrid XTC-bõl 20 kilós sárgolyó!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
A tárcsafékes American Classic agya nem lesz túl gyyenge. V fékkel használnám úgyis, szóval elég merev lesz az? Viszont közel 1,5 kilóra kijönne a két kerék...

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Csak CC-zni fogok, lightosan- mint kiderült.
Ha közel annyi, mint a 105, akkor egyértelmû, az elsõ agy tömegér meg is spórolom.

Kex,
peace! 8) Van törött Acera agyam, Deore XT, és 9.0 hátsóváltóm, felni, stb. Nem kell mellre szívni! ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
asszem az van...(X7)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Henger, mutassak törött shimanot? ugye, szar konstrukció... alu ugyanúgy törik, sõt mivel merev, mint a barom, tolerancia is kisebb. najó, ez tényleg csak szõrszálhasogatás, flame off ;D viszont amikor a sram bekebelezi a shimanot, akkor majd minnyájan tesók leszünk :)
Thy, x.7 is esélytelen itthon? wáááááá

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát nekem a pille kerekeim 1.6-1.8-as küllõvel is bírta a Garda iszonyúan köves terepeit, pedig 80kg vagyok:)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Hogyha tudsz szerezni Am Classic agyat megéri, mert nem drágább, mint a Shimi, sõt! Nagyon lightos mtb-kereked lesz!, de még aztán dõl el mennyire bírja a terep kiképzését.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Tehát akkor:
elsõ kerék 761gr
hátsó kerék 935gr
105-ös agyakkal, 265mm hosszú Revo küllõkkel
Összesen kb. 1700 gramm.
Le kell mérnem a mostani kerekeimet.
AmClassic agyakkal uez a kiépítés kb. 210 grammal kevesebbet ad, kérdés, mennyiért.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A 105-ös véletlenül csúszott be, nem tudom meghazudtolni magam ;), de a többibõl van mtb változat is. A 105-ös tömege elég jó 380gr. körül, ettõl lényegesen könnyebbekért súlyos ezreket kell lepengetni.