ggx, diy... centirozás nemnagy ügy, csak a fûzés az. a
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Started by
ruff
, 2002. October 17. 20:20
Posted 2004. June 22. - 18:52
Posted 2004. June 22. - 18:32
voltam befûzetni a kerekeimet a probike-ban, de kicsit csalódtam, mert hazahoztam, feltettem a külsõket, és amikor akartam beállítani a fékeket, akkor vettem észre, hogy az elsõben viccesen nagy nyolcas van....
a házunktól 500m-re két bicikli bolt is van, ennyi erõvel ide is hozhattam volna a kerekeket, nekem a probike több mint egy óra BKV-val, szal kicsit bosszantó a dolog, most vihetem a kereket át megint az egész városon....
a házunktól 500m-re két bicikli bolt is van, ennyi erõvel ide is hozhattam volna a kerekeket, nekem a probike több mint egy óra BKV-val, szal kicsit bosszantó a dolog, most vihetem a kereket át megint az egész városon....
Posted 2004. June 08. - 13:16
Lehet, de én akkor is hiányolok olyan cuccokat:
1, ami extra, és kuriózum
2, amit lehet itthon kapni
Az 1-est már leírtam mire gondolok.
A 2-es pedig: szerintem simán belefért volna az American Classic agyak, az IKE és Trinity szivacs markolatok, a Ritchey pro fék stb. Mert ezek aránylag könnyûek, olcsóak (mondom aránylag, és itt nem a B+-hoz viszonyítok, hanem a többi extra cucchoz).
Azt pedig, hogy a Sihimano Xt hajtómû és hátsóagy miért került bele még mindíg nem tudom.
Ja amit majdnem kihagytam: egy csomó helyen nem említessz gyártót (pl. belsõk, és vázak). Ezt nagyon hiányoltam.
1, ami extra, és kuriózum
2, amit lehet itthon kapni
Az 1-est már leírtam mire gondolok.
A 2-es pedig: szerintem simán belefért volna az American Classic agyak, az IKE és Trinity szivacs markolatok, a Ritchey pro fék stb. Mert ezek aránylag könnyûek, olcsóak (mondom aránylag, és itt nem a B+-hoz viszonyítok, hanem a többi extra cucchoz).
Azt pedig, hogy a Sihimano Xt hajtómû és hátsóagy miért került bele még mindíg nem tudom.
Ja amit majdnem kihagytam: egy csomó helyen nem említessz gyártót (pl. belsõk, és vázak). Ezt nagyon hiányoltam.
Posted 2004. June 08. - 12:52
Köszi, örülök, hogy tetszik.Igen nagyon sok minden belefért volna még, kb ugyanennyi terjedelem még meg lett volna, de hát akkor sírnak a dh-sok:))))))
Nagyon sok kis gyártó van, aki történelmet csinál egyes alkatrészekkel, de alig ismerik õket:(
Üdv:Thy
Nagyon sok kis gyártó van, aki történelmet csinál egyes alkatrészekkel, de alig ismerik õket:(
Üdv:Thy
Posted 2004. June 08. - 12:45
Hi Thommey!
Olvastam a grammos írásodat. Nem rossz, de azért jobban is kitehettél volna magadért.
Egy pár dolog még belefért volna. Ha már úgyis beleraksz olyan extra cuccokat, amik nem kaphatóak itthon, akkor már ne fogd vissza magad. Had csorogjon a nyálunk. Én még simán bele raktam volna olyat, mint pl Storck Power Arms Pro, vaqy Schmolke Karacho, vagy Speedplay, Kooka, Precision, Control Tech meg ilyenek.
Olvastam a grammos írásodat. Nem rossz, de azért jobban is kitehettél volna magadért.
Egy pár dolog még belefért volna. Ha már úgyis beleraksz olyan extra cuccokat, amik nem kaphatóak itthon, akkor már ne fogd vissza magad. Had csorogjon a nyálunk. Én még simán bele raktam volna olyat, mint pl Storck Power Arms Pro, vaqy Schmolke Karacho, vagy Speedplay, Kooka, Precision, Control Tech meg ilyenek.
Posted 2004. June 08. - 12:00
szerintem nagyon sok heyen korektül füznek/centiroznak. (pl. bluecet=Gyapi-nagyon yo munka olcson, zöld pont=közepes-drága de yo munkát végeznek)
KI ismeri a HAGAN titán vázakat?????
Anyit tudok hogy titán vázakat gyárt és hogy aszme Europai(Svájc,Osztrák v. német nem tom)
Van egy mezem tõlük.
M.o. van valakinek iyen váza?
na , valoszinü Zoggie 220g os hátso agy,sram 5.0 sor 2-1.8-2 küllõk,Mavic x217 felni lessz a kerekem, szerintem ez elég yo suyban lessz és biztos hogy megbizhato lessz még a szilárdsáéga a 67 kg-omhoz.
KI ismeri a HAGAN titán vázakat?????
Anyit tudok hogy titán vázakat gyárt és hogy aszme Europai(Svájc,Osztrák v. német nem tom)
Van egy mezem tõlük.
M.o. van valakinek iyen váza?
na , valoszinü Zoggie 220g os hátso agy,sram 5.0 sor 2-1.8-2 küllõk,Mavic x217 felni lessz a kerekem, szerintem ez elég yo suyban lessz és biztos hogy megbizhato lessz még a szilárdsáéga a 67 kg-omhoz.
Posted 2004. June 04. - 12:23
vendég_Charon_*
Posted 2004. June 04. - 11:09
persze
és centRírozás 8)
a spéci küllõkben annyi volt a spéci, hogy feketét akartam, meg DT-t
majd a következõ kerekeimben lesz 1.8-1.5 húzott, ha addigra lesz valahonnan,az országban, meg meggyõz valaki, hogy bátran használhatom a tárcsafékkel is
és centRírozás 8)
a spéci küllõkben annyi volt a spéci, hogy feketét akartam, meg DT-t
majd a következõ kerekeimben lesz 1.8-1.5 húzott, ha addigra lesz valahonnan,az országban, meg meggyõz valaki, hogy bátran használhatom a tárcsafékkel is
Posted 2004. June 04. - 00:42
ez jól jött ez az ajánlás, pont most akartam tõletek kérni egy helyet, ahol frankón fûznek....
de akkor ez már letudva
ez az ár nagyon korrekt...
ebben benne van a centírozás is ugye?
de akkor ez már letudva
ez az ár nagyon korrekt...
ebben benne van a centírozás is ugye?
Posted 2004. June 03. - 15:14
vendég_Charon_*
Posted 2004. June 03. - 14:13
Minden nap nyitva vannak, asszem 1500 volt egy kerék fûzése, és a küllõk normál árban voltak, mint máshol.
Az én spéci küllõimet hozniuk kellett, mert épp nem volt a boltban, de így is meglett pénteki leadással vasárnapra.
Az én spéci küllõimet hozniuk kellett, mert épp nem volt a boltban, de így is meglett pénteki leadással vasárnapra.
Posted 2004. June 03. - 13:22
Szerintem ez nem reklám...
Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyi is az annyi? Menyi idõ alatt csinálták meg? Kösz!
Péter
Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyi is az annyi? Menyi idõ alatt csinálták meg? Kösz!
Péter
vendég_Charon_*
Posted 2004. June 03. - 09:17
De állitolag csak a Probikeban lehet kapni. Én meg nem ott fogom csináltatni a kereket.
Pedig ha tudnád, hogy milyen jól fûznek!!!
Az új kerekeimet (Sun DS1XC+xt tárcsás agyak) náluk fûzettem, de nem náluk vettem, és zúzom ezerrel. Messze a legjobb fûzés eddig. Átlag áron olyat kapsz, hogy :-X
Ennyi reklámot - már ha annak veszitek - megér. Én elégedett vagyok, pedig nálam egy kerékben egy századmilcsi nyolcas sem megtûrt.
Posted 2004. June 03. - 01:22
igen. ecce kibiryák a dolgok a kõdzsungelt de 111szer? ;D
szoval nekem a tömeg mellett a szilárdság is kellés az hogy 2 év mulva is kerék legyen adott esetben.
Thommy yo hogy tesztgépppel eltesztelget, de nekem mégecce nem lessz pénzem idén elsõkerékre.
ezért gondoltam hogy a könnyü agy +felni, de az egészet azért strapa küllõk tegyék egésszé. ;D
és 2-1.8-2 mm-ben gondolkozom teyesenpontosan.(na nem sok a különbség)
Csak elég vén roka vagyok ahoz hogy tudyam, nem éri meg a végletekig elmenni...
szoval nekem a tömeg mellett a szilárdság is kellés az hogy 2 év mulva is kerék legyen adott esetben.
Thommy yo hogy tesztgépppel eltesztelget, de nekem mégecce nem lessz pénzem idén elsõkerékre.
ezért gondoltam hogy a könnyü agy +felni, de az egészet azért strapa küllõk tegyék egésszé. ;D
és 2-1.8-2 mm-ben gondolkozom teyesenpontosan.(na nem sok a különbség)
Csak elég vén roka vagyok ahoz hogy tudyam, nem éri meg a végletekig elmenni...
Posted 2004. June 02. - 21:55
Girnyó agy és lájtos felnihez minek 2mm-es küllõ? 1.8as uccsón, vagy valami húzott drágábban... És akkor tényleg könnyû lesz.
Thommey 80kg körül 32x 1.8-1.5-t használ, és vékony sárgumival is kibírta a kõdzsungelt. (mondjuk nem házilag fûzõtt a kerék)
Thommey 80kg körül 32x 1.8-1.5-t használ, és vékony sárgumival is kibírta a kõdzsungelt. (mondjuk nem házilag fûzõtt a kerék)
Posted 2004. June 02. - 17:49
Posted 2004. June 02. - 17:45
Igen.megvehetném ott,de nekem hogyismondyam...árukapcsolással fog(márha fog) zaylani a dolog ;D
Posted 2004. June 02. - 17:36
Attól, hogy nem ott fogod fûzetni, attól még megveheted ott, nem? Ezt nem értem... :
A Syncros felnit meg mindenki csak dicséri, de már nem nagyon lehet máshol kapni (állítólag).
Péter
A Syncros felnit meg mindenki csak dicséri, de már nem nagyon lehet máshol kapni (állítólag).
Péter
Posted 2004. June 02. - 16:40
Köszi Pter
Én 67-68 kg vagyok. 2 mmes DTvel használnám, és inkább csak versenyre/maratonra raknám be a gépbe. Bár nekem elég durva a stilusom viszonylag, általában nem kimélem a dolgokat és rakom neki lefelé is, de eddig iyen könnyü kerekem nem volt/lessz., ezért a para.
Más én Syncros (XLR?)felnivel mennék . az oyan 400 g körüli asszem. De állitolag csak a Probikeban lehet kapni. Én meg nem ott fogom csináltatni a kereket. Más boltok is megtudyák hozni?
Vagy miyen felnik vannak 32 yukasban 500g-5000FT alatt?(s lehetõleg feketében)
Én 67-68 kg vagyok. 2 mmes DTvel használnám, és inkább csak versenyre/maratonra raknám be a gépbe. Bár nekem elég durva a stilusom viszonylag, általában nem kimélem a dolgokat és rakom neki lefelé is, de eddig iyen könnyü kerekem nem volt/lessz., ezért a para.
Más én Syncros (XLR?)felnivel mennék . az oyan 400 g körüli asszem. De állitolag csak a Probikeban lehet kapni. Én meg nem ott fogom csináltatni a kereket. Más boltok is megtudyák hozni?
Vagy miyen felnik vannak 32 yukasban 500g-5000FT alatt?(s lehetõleg feketében)
Posted 2004. June 02. - 15:10
A zoggie 68g-os országuti/cc agyárol mik a tapasztalatok?
Én ilyet használok a montimon, eddig kb. 2000 km van benne. 517-es felnivel és 1.8/1.5/1.8-as küllõkkel egész könnyû lett a kerék... ;D
Egyenlõre semmi baja, és szerintem megkapja a magáét, annyira nem kímélem, de én csak 60 kg vagyok.
Péter