Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2004. július 29. - 15:55
Thanks mindenkinek a segítséget a döntésben. Már csak az a kérdés, hogy szerintetek hol lehet a legolcsóbban beszerezni a cucot? ;D
Az egész országban járok (ingyen) így nem gáz ha az istenhátamögött is van eldugva, csak vadizsír legyen és olcsóbb, mint az eredeti ár! 8)
TD
Az egész országban járok (ingyen) így nem gáz ha az istenhátamögött is van eldugva, csak vadizsír legyen és olcsóbb, mint az eredeti ár! 8)
TD
Írta 2004. július 29. - 15:55
Nem kell parázni! Lightos alaktészekkel nem kell durvulni. Ha arra használod amire való és figyelsz rá, tuti nem lesz vele gond.
Írta 2004. július 29. - 15:49
nahat ennek nem orulok, amiket hallok itt, mert szinte zsir uj az AC agyam hatul.
es az elsot meg be sem fuzettem
es az elsot meg be sem fuzettem
Írta 2004. július 29. - 15:32
Írta 2004. július 29. - 15:23
Mostanában egyre több helyrõl hallom hogy szok az AC agyak . Én alattam már 2 éve bírják, (jó mondjuk csak versenyezni használtam õket), ráadásul elöl a 68g-st radiálra fûzve, húzott küllõvel és semmi gond nem volt velük. A hátsó agy kajlamos ugyan a kotyogásra, de ez a kontraanyák lazulásából eredhet. Ha sikerül frankón beállítani a csapágy elõfeszítését, az anyákkal akkor semmi problem az aggyal. Kicsi oldalirányú mozgása biztos hogy lesz, mert nem szoros a csapágyak illesztése a tengelyen, nameg a csapágynak is forognia kell, tehát ott is van egy kis mozgás. Nekem beváltak, mondjuk elsõ szériások, meg ahogy Thommey kolléga is emlegette vaságyastól..... (64kg)
Írta 2004. július 29. - 13:58
Köszi Marci!
Egyébként én csak - tessék szörnyûlködni - 49 kg vagyok...nekem talán müxik az am.classic agy pár?
TD
Egyébként én csak - tessék szörnyûlködni - 49 kg vagyok...nekem talán müxik az am.classic agy pár?
TD
Írta 2004. július 29. - 13:45
Am.Classic agyakat gondold át. A 64kg -os haverom alatt (normál xc-hajtás, semmi durva) 3 hónap után úgy kotyogott az agy, hogy a felninél 3-4mm játéka volt a keréknek.
Szóval, gondold át ! Nem hiszem, hogy egyik évrõl a másikra nagyon megváltoznának.
MARCI
Szóval, gondold át ! Nem hiszem, hogy egyik évrõl a másikra nagyon megváltoznának.
MARCI
Írta 2004. július 29. - 13:10
A könnyû agyakról csak anyi lenne a kérdésem, hogy az Am.Classic 2004-es agyairõl ki és mit tud? A tavalyiakból ismerõsöm elhajtogatott egy párat és most félve raknék be egy párat, ha végre döntenék mellettük.
TD
TD
Írta 2004. július 29. - 12:08
Hol is van a tárcsás SL ára most kb?
Itthon sajna marha drága. Érdemesebb külföldrõl hozni/rendelni/hozatni! Ára 540-650 euro között mozog beszerzési helytõl függõen.
Írta 2004. július 29. - 11:49
hope-ok jó súlyban vannak,fõleg a tárcsás hátsó agyam,ami most kerékbe is van fûzve,és pont eladó.thy.:
érdekelne, hogy igy elsõre mi a vélemény a hoperól. fékerõben hol van kb az avid mechanikushoz képest? nem mintha grammmmániás lennék, de elõre nekem is ilyen jön, aztán jó lenne tudni.
kössz
málna
vendég_Charon_*
Írta 2004. július 29. - 10:05
Írta 2004. július 28. - 21:30
thy.:
érdekelne, hogy igy elsõre mi a vélemény a hoperól. fékerõben hol van kb az avid mechanikushoz képest? nem mintha grammmmániás lennék, de elõre nekem is ilyen jön, aztán jó lenne tudni.
kössz
málna
kössz
málna
Írta 2004. július 28. - 17:07
Én meg csak elméleti alapon írtam :, mert húzott küllõt még nem próbáltam annyira. A 36 db 2mm es küllõ (réz anya), aero felnibe fûzve, egyik irányba sem volt túl rugalmas, viszont nem is illik ebbe a topicba.
Viszont az ugrálásokat jó lesz majd azzal gyakorolni, mert az SL-t nem szívesen gyilkolnám szét, mert a legnagyobb negatívuma mégiscsak az ára... :-\
Viszont az ugrálásokat jó lesz majd azzal gyakorolni, mert az SL-t nem szívesen gyilkolnám szét, mert a legnagyobb negatívuma mégiscsak az ára... :-\
Írta 2004. július 28. - 16:51
Egyetértek az elõttem szólóval kerék ügyben. Valami ilyesmit akartam én is írni. Tapasztalatból írtam, mert én is V fékes SL-t nyúzok, s nem csak 5 percig próbáltam.
Írta 2004. július 28. - 16:32
: Akkor még egy ujjal, de ha nem béreltek az utolsó nap bringát, hanem ezzel kellett volna menned, akkor is jobb lett volna, mint az XTR?Az XTR ugyan kibírta a gardát, csak éppen nem volt fékereje. Nekem a beégéskor is egy újjal volt húzva,pixel meg kettõ hárommal tépte
Bár most már mindegy, a hope úgyis viszi a pálmát ;D
A SL-t meg annyira ne húzd le, mert ez a disces változat volt, mit fogsz akkor szólni a v-fékeshez, abban elöl ha jól emlékeszem csak 18 küllõ van nem 24....
Másrészt ez az oldalra megtolom izomból teszt a lapított aero küllõk miatt elég gázos, de a csavaró erõknek biztos jobban ellen áll, mint a húzott 1.8-1.5 küllõk. Plusz függõlegesen is merevebb lehet, (csak ezeket nehéz kipróbálni) és CCre inkább ezek számítanak.
Írta 2004. július 28. - 15:23
vendég_Charon_*
Írta 2004. július 28. - 15:07
Írta 2004. július 28. - 14:52
sziasztok!
meg tudná nekem valaki mondani mekkora a tömege egy Heavytools Pico váznak 50-es méretben? saccc/kb is elég lenne..
köszi elõre is!
meg tudná nekem valaki mondani mekkora a tömege egy Heavytools Pico váznak 50-es méretben? saccc/kb is elég lenne..
köszi elõre is!
Írta 2004. július 28. - 14:38
Dolomiti-Superbikán volt kis bringásbolt és felszerelés kiállitás. 25 Euro-ért (kb.6300Ft) lõttem 1 Vetta-Carbon nyerget. Az ülés tök puha, jó kényelmes. Csak 1 hibát találtam benne, hogy a nyereg ad 1 kis hangot, mikor mocorgok rajta, szóval kicsit zörög. Nem mértem, de 150gr volt kiirva a nyeregre. Ez már elég grammániás! :