Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
M.o-n (de fõleg Bp-en) lehet valahol Easton cuccokat kapni? Hol?
Kösz

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Charon bácsi jól idézget:)
Ha arra használod, amire való, akkor akár több mint egy évig is nyugodtan mehetsz vele. Csak ne legzél túl nehéy, vagz durva rider:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
DS1XC reviews
UFO

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tud valaki infót szolgáltatni a Sun UFO felnirõl? Tudjátok 360gr, stb...

A felni katalógus súlya 389 gr, a valóságban kb. 370 gr körüli. Ezt nekem is csak monták. Egykamrás CC felni. Fekete vagy ezüst színben, 32 lyukkal, a BikeMag hiredetésben elírták. Szerintem nem olyan ropi mint amit a súlyból lehetne következtetni. A fékfelületbõl szerintem nem vettek ki anyagot, a súlymegtakarítást a keskenysége és az alacsonyabb peremmagasság eredményezi. Ára 9900 Ft. Nekem is ez lesz, majd ha lesz pénzem.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az UFO-ról

Én csak egy dolgot tudok: rengeteget eladtunk belõle..egy sem jött vissza hibával, és mindenki meg van elégedve vele.Persze ne 2-3évre tervezz vele, mert ez versenyfelni.
Üdv:Thy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A pehely felnik sosem lesznek tartósak, de a normál xc alatt - bármit is jelentsen ez ;) - csak kibírja.
Alattam a ds1xc gurul és eddig semmi komoly gondja nincs.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Thommey (és a többiek) : Ne nevessetek ki, ha buta a kérdés ! Ha UFO felnivel csinálnék 1 tárcsás elsõ kereket normál xc használatra, mûködõképes lehetne vagy kizárt dolog, hogy tartósan használjam ?
kösz

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A Hope még bekopóban, de nagyon adagolható:)
Könnyû felni: Sun DS1 XC, vagy UFO

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
kértelek edem.

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
EdEm!
Némi infóval több kellene, de egyébként is az AmClassic van az elsõ helyen. De ha már itt tartunk ár/érték arányban egy nagyon tutti és pillekönnyû felnira mit mondtok? ::)
TD

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Thanks mindenkinek a segítséget a döntésben. Már csak az a kérdés, hogy szerintetek hol lehet a legolcsóbban beszerezni a cucot? ;D
Az egész országban járok (ingyen) így nem gáz ha az istenhátamögött is van eldugva, csak vadizsír legyen és olcsóbb, mint az eredeti ár! 8)
TD

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nem kell parázni! Lightos alaktészekkel nem kell durvulni. Ha arra használod amire való és figyelsz rá, tuti nem lesz vele gond.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
nahat ennek nem orulok, amiket hallok itt, mert szinte zsir uj az AC agyam hatul.
es az elsot meg be sem fuzettem

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
A hope agyammal nem lenne problémád.az életben nem megy szét...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Mostanában egyre több helyrõl hallom hogy szok az AC agyak :(. Én alattam már 2 éve bírják, (jó mondjuk csak versenyezni használtam õket), ráadásul elöl a 68g-st radiálra fûzve, húzott küllõvel és semmi gond nem volt velük. A hátsó agy kajlamos ugyan a kotyogásra, de ez a kontraanyák lazulásából eredhet. Ha sikerül frankón beállítani a csapágy elõfeszítését, az anyákkal akkor semmi problem az aggyal. Kicsi oldalirányú mozgása biztos hogy lesz, mert nem szoros a csapágyak illesztése a tengelyen, nameg a csapágynak is forognia kell, tehát ott is van egy kis mozgás. Nekem beváltak, mondjuk elsõ szériások, meg ahogy Thommey kolléga is emlegette vaságyastól..... :) (64kg)

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Köszi Marci!
Egyébként én csak - tessék szörnyûlködni - 49 kg vagyok...nekem talán müxik az am.classic agy pár?
TD

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Am.Classic agyakat gondold át. A 64kg -os haverom alatt (normál xc-hajtás, semmi durva) 3 hónap után úgy kotyogott az agy, hogy a felninél 3-4mm játéka volt a keréknek.
Szóval, gondold át ! Nem hiszem, hogy egyik évrõl a másikra nagyon megváltoznának.
MARCI

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
A könnyû agyakról csak anyi lenne a kérdésem, hogy az Am.Classic 2004-es agyairõl ki és mit tud? A tavalyiakból ismerõsöm elhajtogatott egy párat és most félve raknék be egy párat, ha végre döntenék mellettük.
TD

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Hol is van a tárcsás SL ára most kb?

Itthon sajna marha drága. Érdemesebb külföldrõl hozni/rendelni/hozatni! Ára 540-650 euro között mozog beszerzési helytõl függõen.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

thy.:
érdekelne, hogy igy elsõre mi a vélemény a hoperól. fékerõben hol van kb az avid mechanikushoz képest? nem mintha grammmmániás lennék, de elõre nekem is ilyen jön, aztán jó lenne tudni.
kössz
málna

hope-ok jó súlyban vannak,fõleg a tárcsás hátsó agyam,ami most kerékbe is van fûzve,és pont eladó.