Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ahoz kepest hogy hazi, nagyon popecul nez ki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Ezt tojta a nyúl :)
saját mérés:129g
100% home made
Posted Image

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Eredetileg ez is annyi volt:K

Nem azért raktam be mert ez jobb,vagy nem,hanem mert nekem így tetszik.

Még kap majd egy alu bowdenrögzítõ csavart és teljes a kép.:)

GT-Atee

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
196-ot mertem a hosszu kanalasra

az x.o kep leginkabb csak tenykozles akart lenni, hogy ez ennyi, es kesz. nem azt hogy most ez jobb vagy rosszabb mint

kulonbenis shimano hivo vagyok :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpgMegteszi ez is.
GT-Atee

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az "ilyen 100 euro" az milyen?;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

annyiér nekem is kell :)

ebay -en is lehet lõni ilyen 100 euro körül, nem nagy szám ez a 90 font...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én az enyémet (peros) 35-é vettem egy német online oldalon a piros bóvolt leakciózva és a középkanalas. Kicsit tartok a carbon kanáltól, mert már egy régebbi X.0-t felcsavartam egyszer, azt ki lehetett egyengetni és éveket bfutott tovább, a carbon meg ugye törik...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

90font volt... [nagyker ar minusz akcio]

annyiér nekem is kell :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Haver ilyen narancs X0-as hátsó váltót és váltókart vett az új Commencal narancs 4x vázára. Nem néz ki rosszul.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
90font volt... [nagyker ar minusz akcio]

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nesztek sajat meres :) [a valto nem sajat]

Posted Image

na sok pénzem lesz ilyenem lesz.
zöldben
na nem a grammokért -az nem izgat- csak pimpelni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nesztek sajat meres :) [a valto nem sajat]

Posted Image

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

...F1-es autóknál mondják, hogy 10 liter benzin körönkét egy tizedet jelent. De most tegye fel a kezét, aki megérzi az opel astrában (agy akármi másban), hogy 10 kiló benzinnel több vagy kevesebb van benne. Ugyanakkor a ha beül 4 megtermett utas, azt már igenis érezni....

Pénztárcán igenis érezni :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Én a bicaj konkrét súlyát inkább csak cipeléskor érzem, még kilókat se nagyon veszek észre, de a kerekek súlyát azért érezni. Legalábbis érezhetõen nehezebben gyorsult a bringa, mikor szingósról peremes kerekekre váltottam, illetve a másik bicón most, hogy 1 kilóval könnyebbek a kerekeim a érezhetõen jobban gyorsul.

Azt hogy mennyivel megyek sík úton nem befolyásolja, de városban azért a gyorsíthatóság hosszútávon meglátszik/megérzõdik.

F1-es autóknál mondják, hogy 10 liter benzin körönkét egy tizedet jelent. De most tegye fel a kezét, aki megérzi az opel astrában (agy akármi másban), hogy 10 kiló benzinnel több vagy kevesebb van benne. Ugyanakkor a ha beül 4 megtermett utas, azt már igenis érezni.

Valahogy így van ez a bringákkal is szerintem

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
No igen, de õk nem is azért veszik, hogy 60-al eresszék le a dózerúton....

van fölös halom pénzük, valamire el kell költeni és egymással versenyeznek ki tud csillio pénzbõl könnyebb bringát faragni....

biztos van nekik egy rendesen megépített bicajuk mellette, de lehet 3 is

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Vannak akik nem növik ki. lásd a light bikes tagságát, 5-6kgos Scott montikat faragnak :)

Én a retro-mániát "nõttem ki", egyszerûen sajnáltam tönkrevágni azokat a drága NOS alkatrészeket, így inkább eladtam, most grammmániás MTB-t építek (vagyis annyira nem lesz grammmániás inkább a használhatóság a cél)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Fúú, mit indítottam itt. :D

Na, szóval úgy döntöttem, hogy könnyítést max. a kerekeken fogok végezni, bár szerintem 1470 gramm(gyorszárak nélkül) egy tárcsás kerékszettõl nem rossz(tudom, hogy vannak könnyebbek is :D). Inkább 2,1564 mp-cel késõbb érek fel az emelkedõre, minthogy a lejtõn eltörjön a kormány. Jó nekem ez a 10,4 kg-s bringa. Inkább edzek tovább, hogy minél kevesebbnek érezzem. ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Maggi ez jó volt :)

Andris: persze én sem úgy gondoltam hogy egy 12 meg egy 9kgos bringa. De ha van egy 9,1 kgos bringád és lefaragod mondjuk 8,8ra az nem hoz észrevehetõ teljesítményjavulást egy átlag bringásnak. De jobban alszol tõle, mert mégis csak 9alatt van a vas és tele van nyálcsorgató alkatrészekkel amit titkon mindenki venni szeretne egyszer életében vagy legalább kipróbálni.

egy idõ után kinövi az ember hidd el

onnan már igyexik ésszel és célszerûen bringát épiteni

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Maggi ez jó volt :)

Andris: persze én sem úgy gondoltam hogy egy 12 meg egy 9kgos bringa. De ha van egy 9,1 kgos bringád és lefaragod mondjuk 8,8ra az nem hoz észrevehetõ teljesítményjavulást egy átlag bringásnak. De jobban alszol tõle, mert mégis csak 9alatt van a vas és tele van nyálcsorgató alkatrészekkel amit titkon mindenki venni szeretne egyszer életében vagy legalább kipróbálni.