Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2005. március 22. - 11:07
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. március 22. - 10:58
Írta 2005. március 22. - 10:16
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. március 22. - 10:11
Stan's-re visszatérve. Jó, nekem van Tubelesses kerekem így csak lötyit kellett vennem ami 5e Ft/liter volt. Namost ez kb 16 kerékre elegendõ adag és csak 60g kell egy kerékbe. Jó ugy 3 havonta után kell tölteni a kereket de akkr is sokáig elég (remélem). A belsõ 100gramm és 2000Ft, de kell belõle 2. Ki lehet számolni melyik éri meg jobban! Viszont a belsõvel kaphatsz defektet, a lötyivel meg nem. A külsõszétvágásos defekt után meg a belsõ sem használható.
Írta 2005. március 21. - 16:28
Mit értesz azon, hogy 1,0-s belsõ? Ha méretet, akkor nem okés mert 26x1,5-2,0 körüli kéne...
Panaracer XAir belsõ? Használt valaki ilyet?
Írta 2005. március 21. - 16:24
100gr körüli belsõ: Schwalbe 1,0-ös belsõi könnyûek, és aránylag olcsók. És szerintem nem lyukadnak olyan hamar.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2005. március 21. - 15:03
persze cc versenyre soha nem használtam, de szvsz csak ott van ilyen guminak értelme. mert nme mertem erõsebben menni lefelé vele, félve hogy az elsõ kanyarban kicsúszik....
német bike téma meg: csináljatok neki egy topicot a szabadonfutóban
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 21. - 13:45
Kerekeimen szeretnék könnyíteni és véleményekre lennék kíváncsi a köv. dolgokról:
1. Panaracer FireXC Pro 1,8: szinte semmit sem tudok róla, de szimpi: 500/600g
2. Shwalbe Fast Fred 2,0 RG: nem lehet rossz, de hogy viselkedik terepen? Ér a RaceGuard hókuszpókusz valamit? 420g
3. Ballonosságban hogy aránylik egymáshoz a két külsõ? Olvastam a Bikemag-ban asszem egy 2,X-os Maxxisról, hogy 2" alattinak felel meg...
4. 100 g körüli/alati belsõkbõl milyet vegyek? Durván mind 2000 HUF közelében van.
Írta 2005. március 21. - 13:14
Nem hagynátok már abba a szájtépést? Ez a topic nem errõl szól.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2005. március 21. - 09:57
skarebet valóban nem próbáltam még, de valós tapasztalatok azt mondják, hogy nem egészen merevebb egy foxnál.
amikor ezt a fék tesztet csinálták, az m4 elég új fék volt.
rvili: értem én, hogy mit akarsz mondani, csak ez nem ilyen eccerü.
részemröl ennyi...
Most mit mondjak egy olyan újságról ahol a M6ti le lett húzva és a Lusie nyert?
fékpad szívás menjek hegyre és adják oda egy versenyzõnek..
Vole mesélte hogy ausztriában pl szívtak a hayes tulajok míg õ vígan fékezgetett..
Na mindegy de egy olyan sportban ami a sárban hóban fagyban vagy akár iszonyat melegben zajlik nincs értelme a laboros mérésnek szerintem sem..
A másik hogy mi nyerne a németeknek ha nem német márka?
Írta 2005. március 20. - 23:22
a másik oldal persze hogy csodák sincsenek...
amugy a marzó~manitou is érdekes mert amit az egyik észbõl a másik izomból old meg.
mindenki azt mondta hogy õrültség 150mm szimpla vállal meg igy meg ugy, azóta van 170 esben is.
és bár lehet hogy csak én nem hallottam róla,de nem törtek egyáltalán.
ki van az találva.
Írta 2005. március 20. - 22:59
A skareb sokkal kolbászabb a Foxnál...saját tapasztalat...persze ha 60kg vagy,akkor nem érzed a különbséget. de ha kihajtod a végletekig a villát,akkor már rájössz...de persze lehet hinni a német újságoknak is...
A Syntace F99, meg hihetetlenül merev...az Easton EA50-es nehéz cuccaimnál is merevebb volt...
Üdv:thy
Írta 2005. március 20. - 22:01
Írta 2005. március 20. - 20:55
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 20. - 20:21
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 20. - 20:19
Es igy van,en is pont ezt mondom,hogy nem ilyen egyszeru a dolog.Te egyszerusited le,hogy a labor teszt az szar,semmit nem er,es hogy ki kell menni aztan kiderul.Persze csak nem mindegy ki teszteli,hogy kuldi neki,mire hasznalja,v-fekkel,tarcsaval stb.Erre meg mondhatnam azt hogy ez meg azert szar igy,mert tul szubjektivAzt meg sztem azert te se gondolod komolyan,hogy ha azt merik laborban hogy a skareb merev,akkor az eloben szar.Persze nem kell keszpenznek venni amit ott irnak,hasznalat kozben lehet h maskepp viselkedik,de azert az eroben is a fizika torvenyei uralkodnak
Írta 2005. március 20. - 20:18
Azt szeretem me'g ebben a belsoben, hogy aranylag kicsire ossze lehet tekerni, igy me'g par dolog elfer mellette a zsebemben.aranylag olcso, konnyu belso:
Geax (Vittoria) 26x1,5-2,15 auto vagy preszta szelepes, kabe 140 gramm, s 1300 ft a Probikeban.
A masik jo tulajdonsaga, hogy az 1.5-os Conti Cross Countryba minden gond nelkul belefert
Írta 2005. március 20. - 20:12
amikor ezt a fék tesztet csinálták, az m4 elég új fék volt.
rvili: értem én, hogy mit akarsz mondani, csak ez nem ilyen eccerü.
részemröl ennyi...
Írta 2005. március 20. - 20:07
Én sme tudhatom,akkor mondhatnám(és akkor is szubjektiv) ha mind a kettõt kipróbáltam volna.
Õk lemérték,te meg gondolod.
Lehet hogy igazad van de azért valószinûbb hogy nem.
De ennek nincs vége amugy...én is furcsállottam azt az adatot de ezer paraméter befolyásolhatja pl a merevséget...falvastagság /változó vagy sem belsõ/külsõ átmérõ,a fékhid fajtája vastagsága anyag stbstb.
Az hogy valami masszivnak tûnik fotón keresztül az semmit sem mond.
És ugy csinálták ahogy mondtad kimentek zúzni...elég komoly amugy autóknál használt mérési cumót raktak az elsõ és hátsó telóra és az ülés alatt volt valami kis doboz ami menet közben továbbitotta az adatokat számitógépre...azért mégis pontosabb minthogy jürgen azt mondta hogy ez kemény ezmeg aszem mégkeményebb