Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Tudja valaki h. a Pixys méérolyan "nehéz" mármint 11,2 kg pedál nálkül. Amilyen cuccok vannak rajta.. Én könnyebbnek nézném!

Na mind1

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hat ez biza nemrossz gep :)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Offolunk, offolunk?? :offtopic: Igen ez a bringám van ( http://pix.bikemag.hu/mybike ), valamikor januárban vettem, és az idõjáráshoz képest elég sokat mentem vele (egy-két dolog változott, majd frissítem a képeket). Semmi bajom vele, a telóból nem folyik semmi, nem ereszti a levegõt sem, és nagyon jól mászik. Legalább 4-5 évre vettem, majd akkor írok újra neked :). Különben nem hiszem, hogy sok baja lenne 4-5 év után, mert az ebayen igen sokat adnak egy 2000-es váz+villa szettért.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
karakoram:
:offtopic:
A neved melletti "hedsok" matricának van valami jelentõsége? Cannondale cangád van? Csak érdekelne hogy pár év használat után lóg-e, mennyire lóg egy ilyen cucc....

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Ezek szerint ugyan azt mondod, mint Bigzero, és én is erre gondoltam. Kár, hogy most nincsen mire feltenni, mert reccsent egy nagyot a hátsó agyam.....de majd a szép új kerékre felteszem a jövõ héten :-)
köszi

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Hi Karakoram!

Nekem is EpicWolf van fenn. Szerintem úgy teszel helyesen, ha elöl úgy van fenn a gumi, hogy a - és ez lehet hogy most hülyén hangzik - tipust jelölõ színes cucc a bringa jobb oldalára esik. Hátul pont fordítva. Nekem így bejön a dolog.
Persze szívás ha neked esetleg mindkét oldalon van matrica...
És tényeleg, ez a gumi elsõ és hátsó kerékre is jó, szvsz nincs kikötve hogy csak egyik v. másik kerékre ajánlott.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Az elöl-hátul használható gumiknál van így néha; elöl nem mindegy az irány az irányíthatóság miatt, hátul meg az egyik iránban jobban gurul, a másikban meg jobban mászik...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Na ezt én is így értelmeztem. Tehát akkor a nyílnak megfelelõen felrakhatom elõre, és hátra is. Csak mert senki nem mondta nekem, hogy ez csak hátsó, vagy elsõ gumi lenne, és szerintem az írás is ezt bizonyítja. Köszi mindenkinet

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Én így értelmezem: forgásirány------->(hátul opcionális).
Rear hátsót jelent.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A rear az nem hátsót jelent????? Tehát hátra úgy kell felrakni hogy a nyil a forgásirányba mutasson!!! Ha csak hátra ajánlják akkor elõre nem célszerü használni!!!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Megjelölik a forgásirányt elsõ gumiként; hául pedig te döntöd el.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
"Check out the big brain of Bret." :)
WaNNaRiDE

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Volt itt régebben szó gumivásárlásról. Vettem EpicWolfot (1.95), mely ugyan az mint az új ExiWolf, csak van valamilyen név vita a Specializeddel…..

Most fogtok hülyének nézni: a külsõn az van írva, hogy "rotation (rear optional)", és persze mutat egy irányba. Ez most azt jelenti, hogy ha hátulra teszem akkor kell a nyíl irányába forognia, ha elõre akkor meg fordítva?
köszi

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Elvileg a Crossmax-hoz jár a küllõkulcs meg a szétszedõszerszám, legalábbis az enyémhez volt. Ha gyárilag van a bicóban a kerék akkor nem tudom. A Crossmax iszonyat sokat kibír mivel aluk a küllõi és nem nyúlnak, így 8-as sem nagyon lesz bennük.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Igen.. a Centerlock szempont. A Mavic esetében is a CL-esre gondoltam.
Árban a DT a kedvezõbb, de mivel már nem kerül sokkal többe a Mavic gondoltam megkérdezem. Persze kiváncsi lennék CrossMaxot használó kollegák véleményére is... Tényleg olyan jó az UST?
WaNNaRiDE

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha máshol nem, a probike-ban biztosan van hozzá kulcs.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
csak normál küllõkulcs minden szervízben van. A Mavic-hoz való spéci kulcs meg....
egyszer próbáltam venni de nem sikerült. Még a szervizekben is ritka.
a Hügi agyak szabadonfutójától jobbat még nem nagyon sikerült kitalálni. igénytelen, szinte örökké tart nincs ami elromoljon benne.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
éna dt-t venném. a mavicnak szvsz hajszállal jobb a felnije (és az ust is nagyon jó) de a hügi agyak mérföldekkel jobbak a mavic agyaknál (tapasztalat) szerintem.
a mavicot amugy ugyanugy lehet centirozni, mint bármi mást.
cserébe dt-bõl van centerlock-os is. ha ez szempont.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Ha már a kereknél járunk, hadd kérdezzem meg, amit szeretnék...

DT Swiss cuccokból (240 tárcsafékes agyak, competition vagy supercomp küllõk, xr4.1d felni) épített kerék vagy Mavic CrossMax SL Disc?

Tömegre kb. egy szinten vannak, ellenben az egyik valódi UST-s, míg a másik nem. Az elõbbit szinte bármelyik hazai szervizben "javítják", addig a Mavicot nem is tudnám, hova vigyem...

Amúgy jó az UST? Megéri? Tényleg ez a jovõ?
WaNNaRiDE

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
:D:D:D !!!