Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Lehet alkatrészeket könnyíteni lukak fúrásával? Azt tudom, hogy felnit szoktak, de mondjuk pl. vázat lehet?

de szigorúan csak a csövek találkozásánál levõ varratnál szabad!

a varrat úgyis nehezebb,mint a csõ:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
figyisz arra céloz(hat), hogy mindenkinek ott van joga megszivatnia magát, ahol csak akarja ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Hát ez kurva szellemes válasz volt!

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Lehet alkatrészeket könnyíteni lukak fúrásával? Azt tudom, hogy felnit szoktak, de mondjuk pl. vázat lehet?

Neked lehet! csináld.....még ma este!!!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
vaze' azon túl vagyok rég.
hazai forgalmazóról tud valaki? állítólag kapni itthon ezt-azt tõlük...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

felteszem itt is: Cane Creek Direct Curve 3 fék beszerzésére ötlet?

www.google.com

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
na ez se lesz rossz cucc
2100 g a váz tag nélkül...
http://www.canyon.co...etail.html?ne=4
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
felteszem itt is: Cane Creek Direct Curve 3 fék beszerzésére ötlet?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A nagyon ropi hátsó résszel készültek CAAD4-5

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás

Ezekre elég volt tárcsaféket tenni...sajnos...nem kevés modell járt így...

Melyikek jártak így? Gondolom a tárcsafékek elterjedté válását megelõzõ, kevés tapasztalattal rendelkezõ évek modeljei. Vagy tévednék?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

ok elhiszem látatlanban is... biztosan sokat nyúzták õket :)

Ezekre elég volt tárcsaféket tenni...sajnos...nem kevés modell járt így...

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás

Pedig van/volt igen sok..... egyszer láttam egyet a BikeAttack-ben, kettõt Yasec mûhelyében.....

ok elhiszem látatlanban is... biztosan sokat nyúzták õket :)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Össztelóson SLR... Beteg dolog.

Leszögezem, hogy még nem volt össztelósom, de szerintem, ha bármelyik cc-re való össztelósba beleraknak egy vékony falú karbon, vagy titán nyeregcsövet (ami azért csillapítja a rezgéseket rendesen), meg egy jól megtervezett titánpálcás nyerget (ami szintén mozog rendesen), akkor az nem lehet egy nagyon seggtörõ érzés.
Szerintem... De ha nem cáfoljatok meg ha nem így van.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nyergekrõl: én az Acor nyeregbe ruháztam be, és én sem bántam meg. naggyon kényelmes. annyira, hogy haverom is kipróbálta és neki is bejött, õ is vett egyet. ez persze nem azt jelenti, hogy minden bringás alá ilyen kell, mert hát nem lehet egyforma minden ember se.gge.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Törött CAAD4? Kicsit elfogult vagyok, de hiszem ha látom. Az biztos, hogy a Cyclopia-ban, Bike-Attacban még nem láttak olyat, pedig ezek igen nagy Cannondale dealerek Bécsben.

Pedig van/volt igen sok..... egyszer láttam egyet a BikeAttack-ben, kettõt Yasec mûhelyében.....

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás
Na már miért lenne egy slr, slr xp, stb. nyereg kényelmetlen? SLR XP nyeregbe ruháztam be, és nagyon nem bántam meg. Sõt kényelmesebb, mint a régi zselés lookin mtb sport nyergem volt. Ezek titán(vanox) pálcásak, karbon héjasak (SLR XP-n van egy kis plusz párna) melyek rugalmasak tekerés közben, és igen kényelmesek (nekem biztosan).

Törött CAAD4? Kicsit elfogult vagyok, de hiszem ha látom. Az biztos, hogy a Cyclopia-ban, Bike-Attacban még nem láttak olyat, pedig ezek igen nagy Cannondale dealerek Bécsben.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

:beer:

Pár napja volt szó a tárcsaféket könnyû vázra kérdésrõl. Látot már valaki olyan vázat (könnyû cc-sre gondolok) ami a tárcsafék miatt tört el? Kép esetleg?

Cannondale Caad 4-esek (azt hiszem, hogy a 4-es, aminek kb. 5mm átmérõjû a támvillája) jó arányban törnek hátul.
(Kérdezd a Megabike nagykerben Rudit, õ expert ebben!)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Ma megmertem a bringamat. 11 kg lett nagyjabol. Azert nagyjabol, mert egy logatos merleggel mertem, ami nem grammra pontos. Lehet 10 korulre menni tarcsas bringaval? Vagy inkabb V fek? Vagy csak hulye grammanias vagyok? :)

lehet...szerintem
edit..összeírtam, simán ki lehet hozni úgy hogy nem is a legkönnyebbet néztem mindenbõl....10kiló alatt tud lenni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ma megmertem a bringamat. 11 kg lett nagyjabol. Azert nagyjabol, mert egy logatos merleggel mertem, ami nem grammra pontos. Lehet 10 korulre menni tarcsas bringaval? Vagy inkabb V fek? Vagy csak hulye grammanias vagyok? :)

Merida CX500