Meg ezért lesz jó a karbonom:) nem kell félnem ilyen dolgoktól:)csak ezer mástól:))
Na még valamit: http://www.eastonbik...bes_sc_mtb.html
az Easton csövek...
Neked nem kell félned semmitõl, fél év múlva úgyis lecseréled!
Meg ezért lesz jó a karbonom:) nem kell félnem ilyen dolgoktól:)csak ezer mástól:))
Na még valamit: http://www.eastonbik...bes_sc_mtb.html
az Easton csövek...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
offOFF:
Magyar Kona Scandium Állomány:
2000: Explosif, Easton Scandium, 1db
2001: Explosif, Easton Scandium, 2db
2003-tól Kula Primo a neve, FASTRAX (csõgyár) scandium-ból van és a HODAKA (kerékpár-váz-gyár) üzemben hegesztik
2003: 2db
2004: 3db
2005: ? hegyekben áll...ha jól láttam, én 1-et tudok, hogy használnak...
ON
Itt egy Scandium CX bicaj Hodakából:
http://www.hodaka.co...cross-model.htm
megin nem a lényegrõl beszélünk de mindegy...szerintem több van...3-at láttam már én is, (2 tavalyi, 1 2003-as) 1 vázat még taperoltam is....nem hiszem hogy ennyi lenne össz...
megin nem a lényegrõl beszélünk de mindegy...szerintem több van...3-at láttam már én is, (2 tavalyi, 1 2003-as) 1 vázat még taperoltam is....nem hiszem hogy ennyi lenne össz...izé... amit behoztak az országba hivatalosan, azaz van! Hogy szétment volna alu váz a sótól olyat még nem hallottam!!!
azér van pár kula primo az országban, még szerintem egyiket sem ette meg a sólé....Ez most melyik topic? Mert „kint” az áll, hogy valami grammhuszároknak szóló, ehelyett mit találok: okoskodók mindenütt, megy az anyázás… Uraim, nem vagyunk mi már gyerekek…
Inkább lökjétek, hogy mennyire éri meg a Kona kula supreme váz. Ár/érték/súly aránya, meg hogy megéri-e szkandium cuccot venni. Mennyire cseszi szét a téli sós lé és egyéb külsõ behatásokat mennyire visel el.
(tudom, most engem küldetek el a rákba, hogy miért nem a Kona topicba írtam.)
2-3 % ha jól értelmeztem , mikor legútóbb volt vmi ilyen cikk a német bike-ban.....NA! A festés megmarad, túl van tárgyalva.
Más: A scandium vázak mekkora arányban tartalmaznak scandiumot, szóval ez csak valami aluötvözet vagy tényleg abból van? Szervetlenkémia vizsgán megkérdeztem a tanárt, hogy mit tud a szkandium felhasználásáról, de nem tudott érdemben válaszolni.
Írtál te már oda is:D
Hát fogdostuk Les Gets ben az új Supremet, és nagyon fain:)Sajna tesztre itthon valszeg nem lesz belõle...az ár/érték aránya:hát kint 2600 angol font...nem egy best buy...
A scandiumot már sok cég használja eredményesen...de bõvebben majd jön XC Rider kolléga, és jól elmondja...neki Fusion van abból az anyagból...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce