Engem nem érdekel kié lesz az utolsó szó, most kiszállok...

Mibõl is kellene visszavennem?Fõleg,ha igazam van?Igen? A Te stílusodról nem akartam szót ejteni, de ha itt tartunk, akkor legyen: kicsit visszavehetnél...
...és persze csak olyanok lengethetnek offtopic táblát, akik rendelkeznek min 2000 hozzászólással...
...és persze csak olyanok lengethetnek offtopic táblát, akik rendelkeznek min 2000 hozzászólással...
kicsit kirívó a szóhasználatod herceg.
...és persze csak olyanok lengethetnek offtopic táblát, akik rendelkeznek min 2000 hozzászólással...off pedig mindenhol van/lesz/volt.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Sztem nem faszság...ez itt a grammánia topik...ha valaki ki akar fúrni középen egy csavart, azt is megvitatjuk...
nekem mindössze a stílussal volt bajom...
mint nálad is....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Sztem nem faszság...ez itt a grammánia topik...ha valaki ki akar fúrni középen egy csavart, azt is megvitatjuk..nekem mindössze a stílussal volt bajom...Kár volt szétoffolni a topicot egy f@szság miatt... :-((
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Azért inkább ne okoskodjatok...
Azért inkább ne okoskodjatok...
VegyészMÉRNÖKI karos vagyok, de nem vegyész, hanem biomérnök. Szóval ötvözetekrõl nem volt szó. Annyit minden hülye tud, hogy az alu felületén oxidréteg van, ami elég ellenálló, szóval sima NaCl oldat nem eszi meg. Ha kisiskolás emlékeim nem csalnak, akkor az alut a sósav is csak melegítve/forralva oldja. Láttatok már sós hólé által leoldott eloxálást??? Én még nem, pedig az is alumíniumoxid. A mindenféle ötvözõanyagok meg réz, cink meg f@szomtudja még mi, ezek már kényesebb dolgok, de ezek sincsenek olyan arányban benne, hogy a lé leoldja a hegesztéseket. Szerintem...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak