Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Olee
erre gondoltam:
http://bikeart.hu/te...&kategoria_id=6
Feltöltött kép

bár mondom én Orbea tulaydonos vagyok (õk forgalmazzák) szóval ez kicsit reklám :)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A XTC-met kb 2 hónapja attam el. Az 2005 - ös volt. Már megbántam. Akkor úgy éreztem valami nem kerek annál a váznál, de így utólag még tudtam volna variálni vele. A új karbon meg egyenlõre megfizethetetlen.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
kicsit hazabeszélve:
Orbea Lanza 1400g 16" 88.000FT
Orbea Team 1200g 16" ~ 140.000FT

MATA carbon-aluminium ? g 99.000FT

vagy tudok Giant carbon merev vázat kicsit használtn boltban , az árát nem tudom.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Olee: még érdemes megnézni a Giant XTC Team vázat,(ez van a páromnak) vagy ha van zsé akkor az MCM Team-et...mindkettõ könnyû 1400/1200g, és nagyon zsír...én az XTC-vel mentem sokat, és nagyon jó kis váz.
Nekem meg Stumpi S-Works van, és az is nagyon zsír, de más áron...a 17-es model 1400g--

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nem tudom mennyire merev, de 25.000 HUF: MALI magician XC. 16-20"; 1400-1600g

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Priviben kérek infót!:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

A stompjumpert már én is nézegettem, meg tetszik is. De lehet azt kapni vázként is?

tudok egy szinte vadiújat /tényleg/ :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A stompjumpert már én is nézegettem, meg tetszik is. De lehet azt kapni vázként is?

A karbon meridával az a gondom, hogy nehéz és nem javítható.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Mondjuk az is fontos, hogy milyen árkategóriában gondolkodsz.
egyébként szombaton láttam Bigbike-ban egy merida carbon race vázat leárazva 129e ft-ra (tehát majdnem féláron). Ha a merevség szempont, akkor ezt nehéz überelni.

ez a váz az

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Na most a cc-s grammozók segítségét szeretném kérni!
Ha minden összejön, akkor fogok építeni egy könnyû, merevseggû cc gépet. A váz kiválasztásában szeretnék tanácsot kérni. A súlya mellett nagyon fontos a merevség. Ötleteket várom.
Köszi

specko stunpjumper .....pro M4 1535 g /17"/
az s-works még könnyebb kicsivel
...tapasznyalatom szerint brutál merev

könnyûnek könnyû a kona kula széria is /easton csõves 1600 g körül, a szkandi 1400 alatt/ de ez inkább komfortosabb mint iszonyat merev
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na most a cc-s grammozók segítségét szeretném kérni!
Ha minden összejön, akkor fogok építeni egy könnyû, merevseggû cc gépet. A váz kiválasztásában szeretnék tanácsot kérni. A súlya mellett nagyon fontos a merevség. Ötleteket várom.
Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Biztos leeresztetted belole a levegot :D :D

( Amugy biztos hogy ugyan akkora meretben mertek a nemetek? )

biztos. a dawg supreme, néz ki úgy a táblázatban hogy váz 3157, tag 329, és az ugyanaz a 200/50-es RP3-as mint nekem volt a coilerben......gyári adata meg 210 de hát az meg nyilván a legkisebb méretû, távtartó nélkül....

ja és nekem a max luft volt benne most......:)

PS : a weight weinessen pedig 225 g ugyanez a méret

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Biztos leeresztetted belole a levegot :D :D

( Amugy biztos hogy ugyan akkora meretben mertek a nemetek? )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ugyan nem feltétlen grammos alaktrész de azt mondjátok meg, nekem hogy van az hogy kikapom a bringából a rugóstagot, megmérem /benne a távtartóval/ 255 g......ugyanez a tipusu tag ugyanilyen méretben a német bike-ban 329 g........és a mérlegem pontos.....

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Hm. Könnyû bicó... Egy Wheeler Hornet 30- as vázra épített, XC/maraton össztelósom van, 13.5 kg körül. De ha elkezdem könnyítgetni a vételárának 100%-át biztos ráköltöm, az élettartamát meg valószínûleg csökkentem. Vettem bele Ritchey Pro hajtómûvet(mert szerelmes lettem bele), Zoggie ál-karbon kormányt(szintén szerelem), kotonbelsõt, hajtogatós versenygumit, de másra is kell...KISMAGYARVALÓSÁG! A nagy kitûzött cél a versenykerék, az jelentené a legtöbbet...meg lehet, hogy egyszer megfogom a reszelõt és...Vagy lehet, hogy merev vázzal kéne bicóznom? Az vagy másfél kiló mínusz alsó hangon. Meg merev villával! A jelen állapothoz képest az is minimum egy kiló, mondjuk ha a Kona CC merev villáját nézem.(egy Marzó EXR Pro-m van.) Akkor kaphatna V-féket a kotla...Lehetne neki csavarni nagy lángon-felfelé. Lefelé meg bizonyára sûrû sírógörcsöm lenne, a Wheeler után. Fulltelóról fullmerevre! Jó radikális:)! Lehet, hogy meg is lépem, a telót, meg a Wheelert meg felteszem a szekrény tetejére és ha megint motivációs gondjaim lesznek akkor elõveszem, összerakom és nem fogok se versenyezni, se ilyen állatságokon gondolkodni...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Legyen 3. De Bikertigger úgyis megfutamodott már. Egyébként ésszerû használat mellett a normál, nem ultrakönnyû cuccok (nem kopó alkatrészek) miért ne bírnának 5 évet? Egy váz? Simán. Hajtókar pláne. Nyeregcsõ, stucni stb szintén. (nyilván nem egy profi országútis edzésmennyiségével számolva...5 év legyen 20000 km)

Jahh, azzal négykilós Ghisallóval csak hegyi idõfutamokon mennek. Ott elég a 30:D De nyilvánvalóan nem ez az a bicó, amivel adott versenyzõ a legjobb idõt szaggatja az Alpe d'Huezen. Inkább kísérlet meg reklám.

futamodott a malacka......nekem 2012 ben +lesz a 9,8 kilós trailbikeom /elõl hátul 5"-t mozog/ ebben most is biztos vagyok-annyit csalok hogy most is +lehet építeni aluból 11,5re-.....virsligumisom meg nem lesz....de most is az a véleményem hogy addigra annyiért /cca 3000 euro/ mint most a közepes duras gépek lesz használható 5,8 kilós cucc

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Ez még használható is.
www.evertibikes.com./Project%2013.htm.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Olyan bringát már most sem gyártanak ami kihúz 5 évet.... Attól tartok nem nagyon lesz már ilyen, 5 kiló alatti meg pláne nem.

A szuperkönnyû bringával meg nem hiszem, hogy versenyeznének ha 30 felett instabil. Mert 40-50 alatt azért ritkán szokás menni a versenyeken tudtommal.

Legyen 3. De Bikertigger úgyis megfutamodott már. Egyébként ésszerû használat mellett a normál, nem ultrakönnyû cuccok (nem kopó alkatrészek) miért ne bírnának 5 évet? Egy váz? Simán. Hajtókar pláne. Nyeregcsõ, stucni stb szintén. (nyilván nem egy profi országútis edzésmennyiségével számolva...5 év legyen 20000 km)

Jahh, azzal négykilós Ghisallóval csak hegyi idõfutamokon mennek. Ott elég a 30:D De nyilvánvalóan nem ez az a bicó, amivel adott versenyzõ a legjobb idõt szaggatja az Alpe d'Huezen. Inkább kísérlet meg reklám.

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Na ja. Vébés bicó!! De ez tõlünk olyan messze van... KIS MAGYAR VALÓSÁG: Nem kell nagyot álmodni, és akkor élheted az ÁLMAIDAT!

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Tréfás kis dög az a bicó... Én 60 kg vagyok, lehet, hogy rá is mernék ülni. Szilvásváradi vagyok, jól megtépném fel Olaszkapuig...aztán kartondobozba vinnénk le, valószínû.