Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6541 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A Magelan is divatmárka...gondolj a Pyxis-re, vagy a PolarX-re..A Merida is, meg a Speckó is, meg a Fusion is, meg a Scott is, meg a Cannondale is. Ugyanis manapság szerencsére divat JÓ bringát venni. Mert, ha az ember megteheti, akkor miért vegyen szart? Soxor lefikázzák az emberek az SWorks-ömet, hogy mért 3x annyiba kerül, mint egy magellán, vagy egy merida csúcs váz..erre csak azt mondom, hogy egyszer menjen egy ilyennel, és rájön. És ezt nem mutatják a fokok, meg grammok..
Neki egyébként meglepõ módon Kona-ja van:)
Üdv:Thy

azért a fusion nem éppen divatváz, fõleg össztelósban nem. annak ellenére sem, hogy kiket szponzorálnak/szponzoráltak.
vesd össze a konával pl...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

A Magelan is divatmárka...gondolj a Pyxis-re, vagy a PolarX-re..A Merida is, meg a Speckó is, meg a Fusion is, meg a Scott is, meg a Cannondale is. Ugyanis manapság szerencsére divat JÓ bringát venni. Mert, ha az ember megteheti, akkor miért vegyen szart? Soxor lefikázzák az emberek az SWorks-ömet, hogy mért 3x annyiba kerül, mint egy magellán, vagy egy merida csúcs váz..erre csak azt mondom, hogy egyszer menjen egy ilyennel, és rájön. És ezt nem mutatják a fokok, meg grammok..

scott,cannondale, és fõleg FUSION? MINT DIVATMÁRKAAAA?? az nem lehet divat ami vagyonokba kerül (jo,pl a scott YZ széria nem drága, de cannondalebõl nincs olcsó!)
értessz, yves st laurin (jol irtam?) is divatos ruhákat gyárt,mégse látsz olyat sok emberen.
és a fusion-t abszolut nem értem miért soroltad ide, sokkal kevésbé ismert, és sokkal ritkább, jó ha 2t láttam belõle az országban.mig pl cannondale-böl akármilyen drága is pl most a 24h-son is láttam jópárat.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

(semmi Kona! ez honnan gondoltad?)

Az a mondat Unit-ra vonatkozott:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hány gramm a macska? :)

off

6800 körül /zsírdisznó/

képet majd másik topikba

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hány gramm a macska? :)

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

erre gondoltál ? :
Feltöltött kép

Tigger! Aranyos a macsekod! Esetleg kozelebbi kep? :)
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Én egy Schwinn Csepel vázat hajtok. Én nyertem, wazze!!!

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts

Hali! Uh miket irtok. A KONA nagyon yo márka és az összestöbbi felsorolt is.
egyszerûen én szeretem a kicsi, kis szériás ritka dolgokat, vagy legalább ami Magyarországon az.
A Konaval max. az abayom hogy a közép -alsó kategóriában a bringáik többe kerülnek mint más gyártóié..és pl. a váz kõ nehéz eszt a CC-re értem csak!!

Ya és nekem iyeneim voltak,vannak. (semmi Kona! ez honnan gondoltad?)
-Marin Pine Mountain
-Parkpre pro 825, Parkpre Comp Limited
-Orbea Lanza

és egyik sem került vagyonba! sõt....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Talan Magellan... vagy Merida???????

YOBO:
Kona aztan kurva nagy divat.... divat.. hmmmm.. kb 6-8 eve???? De lehet hogy tobb. Szerintem a fekete szovetkabaton kivul semmi nem maradt iljen sokaig divatban. Amugy nekem volt konam, egy Kula es imadtam! Jo geometria, AR ERTEK ARANYBAN SZERINTEM JO!
Neked mi a nem divatmarka??????
Miljen bringad van neked???

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

erre gondoltál ? :
Feltöltött kép

jó fogás!
;)

ja, és hogy konstruktív is legyek: én az enyémet konyhai mérlegen mértem, kerekek nélkül, a kerekeket meg külön. tudjátok, az a régi analóg súlytologatós.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
erre, igen:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
erre gondoltál ? :
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Yobo ha jövõ 7ig ráér beviszem a melóhelyre lemérhetjük, de most nem tudok pontosat mondani hogy mikor
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
beviszed horgászboltba vagy horgászismerõshöz, ott van ilyen kampós-akasztós halmérleg, arra felakasztod (talán tigris bicóját láttam így egy képen?), azok általában 100g onként mérnek (pl 11,x kg), de van olyan is, ami kisebb osztású és persze drágább is.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts

ez nem hinném h enté-é (az oldal tetején: "Owner: Heinz Wittmann" )
egyébként egyszer benne volt a német BIKE-ban, ahol írta a tulajdonos h ez csak "kiállítási tárgy", õ maga mondta h kizárt h kibirja a terepet, csak betonon ment vele párszor.

:) Tudom hogy nem az övé!! De õ tudhatya mivele állandóan iyeneket buy hogy ezek a márkák honnan mi...iyesmi :))
de köszi

Ya tudom hogy nem használyák..7 kg. alatt teleszkopos bringát.
egyedül a Steinbachnak van 6.5 kg os hill-climb montiya, de ugye az merev villával.

más::
BUDAPESTEN hol van oyan bolt ahol minnél pontosabban le tudnám mérni a komplett bringám súyát?? a Corratecben van valami csak nagyxon nem pontos..
monduk 50-100g hibahatárig legalább.

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

enté

figyu errõl a SCOTTról még azt szeretném kérdezni:

hogy miyen az a felni?? 300 g 1?? No tubes costum made? Házi???
Extralite agyat hol menyiért osztogatnak külföldön??
UHHH 58 g!!os kormány???
na azt már nem válalnám be:))
max, csak o.utizni.

ez nem hinném h enté-é (az oldal tetején: "Owner: Heinz Wittmann" )
egyébként egyszer benne volt a német BIKE-ban, ahol írta a tulajdonos h ez csak "kiállítási tárgy", õ maga mondta h kizárt h kibirja a terepet, csak betonon ment vele párszor.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
Yut eszembe , oyan Steinbach 98 g-os koszorut még tudnék is szerezni..Uh, de sok pénz.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
enté

figyu errõl a SCOTTról még azt szeretném kérdezni:

hogy miyen az a felni?? 300 g 1?? No tubes costum made? Házi???
Extralite agyat hol menyiért osztogatnak külföldön??
UHHH 58 g!!os kormány???
na azt már nem válalnám be:))
max, csak o.utizni.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
numarmost.. ha valami tagul annak hely kell... ha valahol van hely, akkor van lotyoges.. tehat ez a Hope szerint tok normalis.. meg szerintem is...nem oldaliranyu, hanem elore-hatra lotyirol van szo.... de mind1, errol nem nyitok vitat!
Lenyeg a lenyeg, lotyog de KURVA JO! IMADOM! KONNYU ES ALLATUL NEZ KI!

Ha SH alatt a Shimanot erted... akkor rossz osszehasonlitasi alap.. a ket tarcsanak semmi koze nincs egymashoz! Total mas rendszer!
Amugy itt Londonban korulbelul 40 floatingdisces bringat csekkoltam es mindegyik lotyogott... hangsulyozom elore-hatra!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
http://www.light-bik...ting.asp?id=451
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

En a Hope Floating Discjet hasznallom lassan egy eve! Elso 160 -81gr, hatso 140- 54gr! Szerintem nem rossz. Allatul nez ki. Hatranya, mivel hogy floating ezert lotyog valamennyit.. de szerintem ebbol eszre sem lehet venni semmit. Csak amig nem vagy tisztaban vele es elso alkalommal, behuzott fekkel, allo helyzetben megrangatod a bringadat, azt hiszed tropara ment a telod, aztan rajossz, hogy csak a tarcsa lotyog. A masik, hogy hosszu fekezes utan csattog pattog a hotagulas miatt.. de ez meg kit erdekel????

ha nem izomból húzod a fékkart, akár a fékpofa is lötyöghet.
ha viszont a tárcsa, és ennek szegecsei, azt én a SH-nál garisan vittem vissza, hiszen nem éppen a szakszerü funkcionalitása ez.