Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Posted 2006. October 06. - 17:03
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. October 06. - 16:38
Ellenkezõ esetben beröffentem a láncfûrészt...
Hány grammos?
A karbontémához:
Meglepõdnétek, mennyibõl ki lehet hozni egy CC vázat. A kisebb cuccokról nem is beszélve.
Race, no Rest!
Posted 2006. October 06. - 16:29
majd jövõre....mivel a kinesisnek már 2-3 éve, van karbon támvillás váza, elõbb útóbb lesz karbon támvillás pixis.....pl
magellant még nem érte utol ez a könnyítési módszer
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. October 06. - 14:54
Már nincs bringás cég akinek ne lenne karbon cucc valamijébe.
pl
magellant még nem érte utol ez a könnyítési módszer
Posted 2006. October 06. - 14:26
Posted 2006. October 06. - 14:20
Ellenkezõ esetben beröffentem a láncfûrészt...
Posted 2006. October 06. - 14:12
pontosan, így lett itthon mindennél jobb márka egy idõben a kona.off:"Ami drága az biztos jó is, az a menõ"
Posted 2006. October 06. - 14:06
off:
"Ami drága az biztos jó, az a menõ"
Qualitaetsleitungseffekt
Posted 2006. October 06. - 14:06
Vicces
"Itthon presztisze van a BMW-nek, audinak, kint minden második autó BMW, audi."
Attol hogy sok van belole kint, meg ott is presztizs. Egy Mercedes vagy egy Audi mindenhol az. Termeszetesen nem egy regi Audi 80 -asrol beszelunk es nem egy zoldsegesmercirol.
Kint sem vehet azert barki vadonat uj S Mercit, vagy W12 -es A8 -ast.
Osszekeveritek a presztizst a ritkasaggal.
Egy S Merci presztizs, egy F550 Maranello pedig ritkasag.
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. October 06. - 14:00
Pontosan. Ami itthon álombringa, (mert drága, de nem feltétlenül jobb) az külföldön (nyugatabbra) tucat cucc. Ami itthon az átlag, az kint (austria, németo.) a szánalmas kategória. És itthon presztizse van a drága dolgoknak. "Ami drága az biztos jó is, az a menõ" felfogás van itthon! Itthon presztisze van a BMW-nek, audinak, kint minden második autó BMW, audi. És miért van prsztizse, mert azzá tesszük, mert kint sok olyan van, és az biztos jó, és különb...., holott nem biztos hogy igen. Itthon menõnek érezheted magad egy Cannondale-lel, vagy Rocky mountainnal, de csak a nyugati határig.
Posted 2006. October 06. - 13:49
Posted 2006. October 06. - 12:57
akkor az Óklí azt mondod olyan kb. mint a Merdzsó vagy az Óudi vagy Bently és társai? én valahogy így értelmeztem.
bár mondjuk egy Óklit is hord már boldog, boldogtalan, csak esetleg aki kevésbé tehetõs az spórol rá fél évet, hogy úgy látszódjon, mintha.
Posted 2006. October 06. - 12:57
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. October 06. - 12:56
Ha úgy érzem igazam van, akkor kitartok az állításom mellett. Természetesen az általam felállított tézis adathalmaza nem reprezentatív, hiszen nem volt több ezres mintavétel nem használtam SPSS-t, nem volt súlyozás sem...de azt hiszem itt senki más sem. Másrészt nem presztízsrõl beszéltünk, hanem divatról, és nagy darabszámokról. Ki tudja azt hitelesen megmondani, hogy a Kona azért divat, mert sok, vagy azért presztízs, mert drága?vagy azért divat, mert olcsó?vagy kinek mi az olcsó?vagy kinek mi a presztízs? Neked lehet pl presztizs a Speci...nekem egy bringa...nekem a presztizs a Litespeed Niota, Merlin Cielo, vagy Rocky Mountai ETSX Team, vagy egy Yasec. Nekem...de lehet másnak más...Valakinek a Colnago az...nekem az már tajvani tucatbringa szép festésselthommey egy költõi kérdés volt már olyan, hogy beláttad, hogy másnak is lehet igaza, vagy ez a baki még nem történt meg veled?
szerinted reprezentativ az a felhozatal amit a gardánál lehet látni? a canyon-t és a fusion-t pedig egy kalap alá venni akárhogy is, de badarság. a fusion nem csomagküldõ. ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az otto-ból vett discman meg a sony ugyanaz....
specializedet meg oakley-t nem CSAK azért vesznek az emberek, mert jó. azért IS veszik mert presztizst jelent. azt jelenti, hogy igen, van pénzem arra, hogy megvegyem. a rudy és a merida soha nem fogja ezt jelenteni.
Posted 2006. October 06. - 12:43
szerinted reprezentativ az a felhozatal amit a gardánál lehet látni? a canyon-t és a fusion-t pedig egy kalap alá venni akárhogy is, de badarság. a fusion nem csomagküldõ. ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az otto-ból vett discman meg a sony ugyanaz....
specializedet meg oakley-t nem CSAK azért vesznek az emberek, mert jó. azért IS veszik mert presztizst jelent. azt jelenti, hogy igen, van pénzem arra, hogy megvegyem. a rudy és a merida soha nem fogja ezt jelenteni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. October 06. - 12:15
Ezt cáfolnám pl a magyarországi Specialized eladásokkal. Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy rockhopper megéri az árát, vagy a karbon epic sworks, amit olcsóbbb külön összerakni...és mégis mennyi van belõle az országban? Lásd Oakley szemüveg...anno 8-9 évvel ezelõtt sokak hónapokig spóroltak erre a mûanyag vacakra...nekem is volt, de semmivel sem különb, mint a rudy pl...csak az 3-ad annyiba kerül...az nem lehet divat ami vagyonokba kerül (jo,pl a scott YZ széria nem drága, de cannondalebõl nincs olcsó!)
Posted 2006. October 06. - 12:13
vegyél Yasecot. kb 1,5 kiló és nem divatváz.