Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2006. december 18. - 14:50
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 18. - 13:58
Írta 2006. december 18. - 12:44
Ha rendes külsõ alatt a hagyományos belsõs megoldást érted (akár latex belsõvel), akkor azt nem javaslom a CrossMax-szel, fõleg ha alacsony nyomáson használod. Ha valami Stan's vagy hasonló, akkor nem szóltam.
Írta 2006. december 18. - 12:11
Talán az vitt erre a gondolatra, hogy ha nehéz bicóval tanulsz meg jól menni
akkor egy könnyebb még több erõtartalékot hagy (késõbb) a gyorsulásra.
Viszont az arányokat nem vettem számításba
Akkor valamilyen szinten azért bevált a dolog legalább pszichésen?...
Sokan használunk nehezebb, strapabíró külsõt edzésekhez, ezeket lecserélve egy könnyûre (a verseny elõtt) nagy meglepetésekben lehet az embernek része.
A könnyebb bringa - nagyobb tempó - nagyobb terhelés összefüggését is értem.
Lehet, hogy ezzel tényleg csak egy "placebo" szerü hatást érünk el mert (csak) a nehezebb bringához tûnik majd gyorsabbnak...
Hmmm.. tényleg így lehet, köszönöm!
Írta 2006. december 18. - 11:26
A másik dolog ami nem mindegy, hogy ha lejtõn fel kell kapni magad alatt a bicót, vagy egy járhatatlan részen vállra kell venni, akkor azért edzésen sem mindegy, hogy mekkora súlyt cipelsz. (=marad erõ tekerni)
Sokan használunk nehezebb, strapabíró külsõt edzésekhez, ezeket lecserélve egy könnyûre (a verseny elõtt) nagy meglepetésekben lehet az embernek része.
edit: Dante megelõzött...
Írta 2006. december 18. - 11:25
És - bár ez szubjektív - gyorsan menni jóóó, s ha már mondjuk kitalálom, hogy 140-es pulzussal edzek, akkor már legyen gyors is az tempó.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 18. - 11:18
Csak úgy ötletként mondom, ki mit szól hozzá..
Versenyre való felkészüléshez egész évben 20 kilós vagy az fölötti bringával kellene hegynek felfelé terepen edzeni.
Persze a versenyre a jó kis 13 kilós össztelóssal mennél (vagy valami könnyebbel).
Szerintem tuti elsõ helyezést jelentene ez a módszer.
Ha valaki hozzászokik, hogy tíz kilóval többet cipel és megtanulja azzal is teljesíteni a távot v. terepet, akkor a plusz súly nélkül mosolyogva lehetne bárkit lehagyni egy jóval könnyebb bringával.
Persze a könnyûvel is kellene idõnként edzeni mert a geometriáját annak is
szokni kell, hogy amikor ott a helyzet akkor egyként lehessen mozogni vele.
Tudom ez egy kicsit önkínzás de kondiban tart és komoly elõnyt jelethet ha teljesíteni kell.
..esetleg már hallott valaki ilyenrõl vagy csak nekem jött az ötlet?
Írta 2006. december 18. - 09:53
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. december 18. - 09:42
a sok szép bicó után beraknám én is az enyémet.
elkészült végre, sok munka volt benne...
további képek ITT
a súlya egy rendes külsõvel 9.9kg körül lesz, ezzel most sztem 10.3 lehet.
a stucni és a kormány kilóg az összképbõl, azokat egyszer lecserélem, a többit viszont csak akkor ha darabjaira hullik.
Bazzeeeeggg.....ez egyszerûen gyönyörû......ilyet akarooooook...
Írta 2006. december 18. - 09:37
Köszi!Hmmm. Nagyon szép! De hogyhogy merevfarú?
Azért merev, mert felesleges magyar maratonokra össztelóssal menni, mert nincsen rázós terep, kint meg annyira nehezek a pályák, hogy nem akarok túlsúlyt cipelni. Ha meg alpokban túrázom, akkor ott az SX-Trail, ha országútizok, akkor az Allez, ha csomagos túrázom, akkor a Speeder T5, ha meg ugrálni akarok, akkor a P3:D
És mindegyik elég grammániásan van megépíte:)
Üdv:Thy
Írta 2006. december 18. - 09:04
1, digit konyhamérleg...majdnemmind 5 kilóig méregyszerû és/vagy együgyû kérdésem a köv lenne:
mivel és hogyan lehet a bringát a legpontosabban lemérni, a szobamérlegemen csak kilonkét vannak vonalak :S ti mivel méritek?
2. digit halmérleg, ilyen akasztos....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 17. - 23:08
Írta 2006. december 17. - 23:06
Írta 2006. december 17. - 22:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 17. - 21:04
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 17. - 20:35
Vannak 10-deka osztású mérlegek, de az ebben a topikban nem játszik.
A legjobb a grammos konyhamérleg. Persze ezek általában csak 2-3 kilóig mérnek.
A megoldás: darabokban. A legjobb, építés közben mindent leméregetni.
De ezért ne szedd szét...
Nem tervezem, most lettem kész vele
Szoba mérleg szerint 11,5 körül van, anyum konyhai mérlege 12-ig mér majd azzal bepróbálkozom akkor.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2006. december 17. - 20:33
bizony, ez még Easton Ultralight csövekbõl készült.Gyönyörû Pyxis. Ez még az Easton csöves széria?
Írta 2006. december 17. - 20:32
A legjobb a grammos konyhamérleg. Persze ezek általában csak 2-3 kilóig mérnek.
A megoldás: darabokban. A legjobb, építés közben mindent leméregetni.
De ezért ne szedd szét...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. december 17. - 20:28
egyszerû és/vagy együgyû kérdésem a köv lenne:
mivel és hogyan lehet a bringát a legpontosabban lemérni, a szobamérlegemen csak kilonkét vannak vonalak :S ti mivel méritek?
1-2 kiló ide, vagy oda úgyse számít... Hopp, rossz topikban mondtam?
Írta 2006. december 17. - 20:25
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"