Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Nekem van egy vadiúj ricsi karbon rizer kormányom.

Privi ment penczbike.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
viszont ritka szarul szerepelt a fritzek töréstesztjén.....tudom labor, nem élet da akkor is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

tévedés: LINK
tényleg annyi.

Ahol én néztem ott 600 áll de be kell ismerjem, hogy a Te forrásod meggyözöbb.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tévedés: LINK
tényleg annyi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Létezik, hogy a Ritchey Carbon Rizer WCS kormány 31.8-as 660mm, és 160 g? Ugye nem? Nehéz elhinnem, bár 36ezerért...

600mm-es szélességben annyi. A 660 elírás lehet, mert ez egy CC kormány.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Létezik, hogy a Ritchey Carbon Rizer WCS kormány 31.8-as 660mm, és 160 g? Ugye nem? Nehéz elhinnem, bár 36ezerért...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A 172g egy hajlított karbon CC kormánynak (600-620mm) miért nehéz?

meg levágva 56 cm-re (mint nekem) már nem is olyan nehéz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Nekem is volt régen Cateye-om, most már nem nagyon "menõ", de egyébként nagyon jó!
A 172g egy hajlított karbon CC kormánynak (600-620mm) miért nehéz? Aluból könnyebbet? Példát! (Ne 1millásat:))
(Nem egyenes kormányra gondoltatok?)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

legközelebb megpróbálom leírni rendesen mit szeretnék. :)

szóval szarvam már lesz (úgy néz ki), egy kulacstartó hiányzik csak... hagyományos rendszerût (aminek van "alja") szeretnék, olyat ami nem fogja össze (nagyon) a kulacsokat, és természetesen könnyû. :)
ötletek?

Ha 36g könnyûnek számít akkor Cateye mûanyag kulacstartó, még egyszer sem hagytam el belõle kulacsot és nem koszolja össze sem. Kb. 900Ft-ért vesztegetik, persze van Tune is, csak nem ennyiért.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Ha akkor szólsz, hogy kell fekete, akkor ma már lehetne ilyened...2 hét alatt bármilyen Pro itt van.

legközelebb megpróbálom leírni rendesen mit szeretnék. :)

szóval szarvam már lesz (úgy néz ki), egy kulacstartó hiányzik csak... hagyományos rendszerût (aminek van "alja") szeretnék, olyat ami nem fogja össze (nagyon) a kulacsokat, és természetesen könnyû. :)
ötletek?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, ilyesmi kellene :) egy agyonkopott van, helyette kellene egy szép fekete gyári :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nekem eredeti roox kellene, nem az mxc
valahol látni? azt a régi fajta vékony litehorn.

Láthatsz az én gépemen egy agyonkopottat...;)
De megy majd át az edõgépre - teljesen anatómiai formára kopott, az ujjam íve belekerült az anyagba...

http://heartofwinter...bike/mybike.jpg
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

teljesen jó lett volna a Pro is, csak feketét szerettem volna (ezt elfelejtettem írni...). :)
úgy néz ki konásnak hála megoldódik a dolog, és lesz egy smica-m nekem is :)

Ha akkor szólsz, hogy kell fekete, akkor ma már lehetne ilyened...2 hét alatt bármilyen Pro itt van.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Gyalogkakukk: miért kell alternatíva a Pro-hoz, miért nem jó a pro? Van is egy teljesen új az aproban 4E Ft-ért...

teljesen jó lett volna a Pro is, csak feketét szerettem volna (ezt elfelejtettem írni...). :)
úgy néz ki konásnak hála megoldódik a dolog, és lesz egy smica-m nekem is :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Gyalogkakukk: miért kell alternatíva a Pro-hoz, miért nem jó a pro? Van is egy teljesen új az aproban 4E Ft-ért...

ne beszéld már le róla, megrendeltem neki a smica-t!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Én szombaton akartam menni a factorba...már megszûnt. De lehet átkerültek dolgok a Lurdyba(?)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
rob: én 1-2 hónapja láttam a momban lévõ faktorban fekete roox szarvacskákat, valami egész tûrhetõ áron, bár lehet, hogy már meg is szûnt ott a faktor??

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem egy b+ van, 1600 ft és 68-70 gramm...:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem eredeti roox kellene, nem az mxc
valahol látni? azt a régi fajta vékony litehorn.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na mi van, már mindenki ilyennel nyomul? Én is mostanság szereztem be ezt a kis aranyos jószágot. ;) De tényeg jónak tûnik.

Egyébként esetleg még a Roox MXC - az kicsit nehezebb, mint a Tune, de teljesen hasonló elvû design jellemzi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)