ha érdekel, privi...
![Posted Image](http://mz-bikeshop.com/nz-bikeshop.com/pics/simicah.jpg)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
172g-os karbon kormány az sztem nehéz. Olcsóbban kapsz aluból könnyebbet. Nem éri meg, max ha a haverok elõtt akarsz villogni, hogy "nekem karbon kormányom van"!
Ott valami egészen másról esik szó.Léci itt:
http://forum.bikemag...p?t=1721&page=4 !
Köszönjük
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Az a fél kiló plusz edzéshez nem kevés?.. 2 pár kerék yóval olcsóbb mint 2 db bringa. és akkor tényleg ugyanaz a geometria.
esetleg tényleg valami kõ nehéz külsõ/belsõ/felni/küllõ kombo..
pl. aszem az alesa felnik 21 mm-esek ugyannnyi mint a Mavic 221 meg még a többi... a 717et most hirtelen nem tudom.
és kiyön a plussz fél kiló biztosan.
Saját tapasztalat: múlt télen egy 11,5-12 kilós géppel edzettem (csak ezzel mentem). Mikor márciusban elõször átültem a versenygépre, ami felsõ kategóriás volt, mondjuk súlyra nem nagyon volt könnyebb: csak a kerekek - azok viszont fél kilóval, akkor az elsõ pár alkalommal tényleg úgy éreztem, hogy hûû, de megyek. De ez csak pár alkalomig tartott, utána hozzászoktam ahhoz. Ugyanez a feeling, ha egy 500+ g-os külsõ után felteszel egy 350 grammost.
Szóval szerintem ez leginkább fejben van meg, és csak akkor érne valamit ez a módszer, ha csak a versenyen ülnél át a könnyebb gépre.
Ja, az SLR-bõl is van fehér, úgy tudom
..én meg legfeljebb négy-ötször..Jah gugoltam-feláltam egy sort egylábom csak, hogy mit bírok, a 7db az jó a semmihez képest nem?
A gramm pluszban és minuszban is értendõ!grammánia??
mitõl lett ez a topic ennyire off?
Témánál vagyunk. A kérdés az, hogy van-e értelme nagyon könnyû bringával edzeni, vagy oda elõnyösebb a nehezebb. Nézted már a weightweenies fórumot? Ott 100× annyi téma van mint itt, és mégis elvannak.grammánia??
mitõl lett ez a topic ennyire off?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A módszer nem teljesen elvetendõ, csak a bringások általában nem alkalmazzák. Pedig lenne értelme. A pulzusszám alapján történõ edzés jó dolog, de a kifejtendõ erõ nagyságát is növelni kell. Egy 20 kilós bringa mozgatása komoly izomtömeget fejleszt, amivel egy 9 kilós bringa kezelése gyerekjáték. Az úszók és a futók rendszeresen edzenek súlyokkal a lábukon, karjukon és derekukon. Mondjuk 20 kiló sok, de olyan 15-16 körül össze lehet hozni, és addig sem a millás gép kopik. Hozzáteszem, hogy tudom milyen 9,2 kilós géppel edzeni és utána versenyezni, meg 15 kilóssal edzeni és utána a könnyûvel versenyezni. Jó.Versenyre való felkészüléshez egész évben 20 kilós vagy az fölötti bringával kellene hegynek felfelé terepen edzeni.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]