Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

xtr hajtomure alternativa? kicsit sokallom...

69 olyan sok? Esetleg Race Face Deus, de ha ingyen van akkor Truvativ Noire. ;)
Vagy várd meg az új XT-t, talán megújítják jövõre.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kcnc nyeregcso es nyeregcsobilincs mennyire vallalhato?

xtr hajtomure alternativa? kicsit sokallom... az arat, nem a sulyat

a syntace F99 mar megvan :) epul a gep, mar van egy stucnim, meg egy nyergem :D mondjuk nem sietek, jovo tavaszra tervezem, hogy kesz lesz. addig kihuzom az fsr-rel. le kellene mar mernem. szerintem relativ jo sulya van, multkor felvettem haver Trance-et, es kb egy sulyban van vele. es azon minden X.0 meg karbon, meg Fox F100.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

itt egy példa, amiben semmi egyedi szélsõségesen lekõnnyített cucc nincs csak behelyettesíthetõ tömeggyártott alkatrészek, : -ja pedáélt nem szoktam számolni-

Váz 1200
Teló 1300
K.csapágy 100
Stucni 100
Kormány 120
Váltókar 200
Elsõ váltó 140
Hátsó váltó 200
Fék 600
Kerekek 1400
Gumik 1200
Nyeregcsõ 250
Nyereg 200
Fogas sor 220
Lánc 300
Hajtómû 770
Markolat, bowdenházak 100
Gyorszszárak 100

Összesen 8500

Az igen ez má durva! Ien könnyû kerékpárt :D Ha belegondol az ember a Marzochi Monster ennek a bringának a 3/4-e :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig? (.

itt egy példa, amiben semmi egyedi szélsõségesen lekõnnyített cucc nincs csak behelyettesíthetõ tömeggyártott alkatrészek, : -ja pedáélt nem szoktam számolni-

Váz 1200
Teló 1300
K.csapágy 100
Stucni 100
Kormány 120
Váltókar 200
Elsõ váltó 140
Hátsó váltó 200
Fék 600
Kerekek 1400
Gumik 1200
Nyeregcsõ 250
Nyereg 200
Fogas sor 220
Lánc 300
Hajtómû 770
Markolat, bowdenházak 100
Gyorszszárak 100

Összesen 8500
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Biztos jó ötlet burkolat nélkül használni? :chin:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig?

Christoph Sauser karbon Specialized géppel nyomta végig a Cape Epic Maratont.

Ez már kóros...
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Világos, hogy ingyen, azért profi. Azt ö maga is nyilatkozta tavaly, hogy nem várja meg míg valami tönkremegy. Ha viszont a Swiss B. M.-et bevállalja azzal a könnyü bike-ka az csak azt jelenti, hogy az elég erös.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Jah, meg ha lecsoffad valami azt ingyen cserelik neki..sot eselye sincs lecsoffadni, mert mindent zaros hataridon belul cserelnek...ezt belso korokbol tudom!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig?

C. Sauser tavaly a Swiss Bike Masters-t (120km / 5000m) egy 8,93kg-os fullyval nyerte. Ez bizonyíték arra, hogy lehet tartós egy ilyen bike is. Persze nem olcsón.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az én régi montim 12-körül volt, a mostani picit van 10 alatt.
Érdekes módon nem felfelé érzem a különbséget, hanem lefelé.
Valószínû a könnyebb kerék miatt SOKKAL fordulékonyabb.
Ugyanakkor nem érzem kevésbé merevnek.
A 10 kiló körüli cucc még biztos nem gáz.

off
az lehet a geo különbségétõl is sztem

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az én régi montim 12-körül volt, a mostani picit van 10 alatt.
Érdekes módon nem felfelé érzem a különbséget, hanem lefelé.
Valószínû a könnyebb kerék miatt SOKKAL fordulékonyabb.
Ugyanakkor nem érzem kevésbé merevnek.
A 10 kiló körüli cucc még biztos nem gáz.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Félelemmel teljes tisztelettel szoktam olvasgatni a monti weeightweenieseket (itt is)! Merthogy oútiknál feltesznek hiperkönnyû cuccokat, talán még nem életveszélyes (mármint a külföldi utakon használva), bár az egyik közelmúltban futott uci versenyen nyílt szét egy fullkarbon villa egy rider alatt 45 km/h környékén(!!). De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig? (Az 5 kg.-ról nem is szólva, ami kb. vitrinbike) Oútiknál is elég nehéz 8 kg alá menni Mo.-on (a valós és teljes kerékpár tömegét értem rajta), már ami a biztonságot, költséget illeti.

könnyû ember 8,5 kilóst még simán bevállalhat, én magamnak /legjobb súlyom 90 körül/ olyan 10 kiló körülre merném faragni tácsafékkel.... csak értelmét nem látom

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Félelemmel teljes tisztelettel szoktam olvasgatni a monti weeightweenieseket (itt is)! Merthogy oútiknál feltesznek hiperkönnyû cuccokat, talán még nem életveszélyes (mármint a külföldi utakon használva), bár az egyik közelmúltban futott uci versenyen nyílt szét egy fullkarbon villa egy rider alatt 45 km/h környékén(!!). De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig? (Az 5 kg.-ról nem is szólva, ami kb. vitrinbike) Oútiknál is elég nehéz 8 kg alá menni Mo.-on (a valós és teljes kerékpár tömegét értem rajta), már ami a biztonságot, költséget illeti.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
Nem tudjátok a Probike-ban van Tune nyeregcsõ?
És esetleg piros eloxáltban??

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

de a tied is faja xabi!!

Thx :) Bár a gépem a 12,5 kilós súlyával ebben a topikban eléggé offtopic (a saját 92 kilómról nem is beszélve). ;) :D

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Elõbb törik el a salamander váz, mint a carbon kormány.

Mondjuk amikor nekem az ebike csomagküldõ meghozta meglepõdtem. Jó-jó, hogy 110 gramm, de amikor megfogod...mint 5 szelet párizsi :)

fogadunk???:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Elõbb törik el a salamander váz, mint a carbon kormány.

Mondjuk amikor nekem az ebike csomagküldõ meghozta meglepõdtem. Jó-jó, hogy 110 gramm, de amikor megfogod...mint 5 szelet párizsi :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
XC Rider énazon gondolkoztam mennyi idõ alatt törném el a karbon kormányt..:D:D Gyönyörû!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Hát, amikor megláttam, hogy még a poploc karhoz is egy nokon bovdenház fut, nekem az tette be a kaput :scared:

X.

ez azé má télleg komoly!!:D
hát nagyon szép tényleg!!de a tied is faja xabi!!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Hát, amikor megláttam, hogy még a poploc karhoz is egy nokon bovdenház fut, nekem az tette be a kaput :scared: Tudom-tudom, maradt egy csomó fölös szem, de akkoris, olyan igazi "fuxos" bringa kinézete van.

Nagyonszép. Grt :)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!