Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6541 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
http://weightweenies...om/listings.php

De itt képek nincsenek, illetve linkeket találsz, amik a saját oldalaikra mutatnak.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
A lengyel az kétnyelvû, a fotók meg mérlegállással vannak, azt meg magyarul is látod.:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
köszi, de mintha lett volna még valami szakbarbár módon érthetõ nyelven is. (angol)
nem találtam a megfelelõ kereket sajna... :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

enté:
mi annak a honlapnak a címe, ahol van egy csomó alkatrész tömege fényképekkel? anno Te linkelted, de már nemtom merre van...

Ez a francia: http://julmtb.com/, ez meg a lengyel: http://light-bike.co...f389730efac2204

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
enté:
mi annak a honlapnak a címe, ahol van egy csomó alkatrész tömege fényképekkel? anno Te linkelted, de már nemtom merre van...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

de nekem egy 700ezres merevgépben a bikepositive monoblokk akkor is szúrja a szemem. nem akarok nagyon átmenni fikázásba, mert az összsúly attól meg igencsak etalon, ez pusztán szõrözés... ;)

Nyílván rendelhetett volna egy ugyanolyan American Classic monoblokkot Amerikából háromszor annyiért is, de nem lett volna sok értelme.
Ez történik amikor egy terméknek jó az ár/tömeg aránya. Nekem is volt olyan, mondjuk nem egy karbon vázban. Egyébként ha enm írja be, hogy milyen monoblokkja van, akkor sosem jövünk rá...
(Tettem neked ékezeteket!)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

off
Mindenbõl a legjobbat ennyiért?
Ha azt nézed, egy Speci S-works Epic váz az elég jónak számit az össztelós vázak között, és az ára az valahol 600 felett szárnyal, ha nagykeráron tudsz szerezni az még mindig 400 felett van. Ha ebbe veszel valami villát, mondjuk 1 Foxot vagy valami WC-ot akkor az összeg az mondjuk 550-800 körül lesz.
Ez még csak 2, azaz két alkatrész... Ha mondjuk merev gépet nézünk, akkor számoljuk egy Mavic Crossmax SLR-t és akkor ugyanennyinél vagyunk, ebben az esetben 3 alkatrésznél tartva.

de nem is crossmax slr van benne. es nem is fox telo.

lehet hogy mostanaban mar tulzottan nem vagyok tisztaban a magyar kiskerarakkal [kb 2 eve nem elek otthon] de nekem egy 700ezres merevgepben a bikepositive monoblokk akkor is szurja a szemem. nem akarok nagyon atmenni fikazasba, mert az osszsuly attol meg igencsak etalon, ez pusztan szorozes... ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Mennyibe kerül egy ilyen kék nyeregcsõ, esetleg arany színû is van ? :)

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts

Jaj, azt a kéked gyorsan vedd ki a vázból! A nyereghez nem illik egy színes csõ.

de bordó-pirosm Alienhez illne hidd el..
..saynos ez van....
KCNC-t nem kartam mert az másnak is van itthon :-)
snassz lett volna.
inkább papagájoskodom.

messzirõl megismernek

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ORBEA 2007 Spezial "rainbow butterfly" edition
http://kep.tar.hu/yvorlpu/50463918
saynos piros nyeregcsövet nem sikerült szereznem... :-(

Jaj, azt a kéked gyorsan vedd ki a vázból! A nyereghez nem illik egy színes csõ.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
ORBEA 2007 Spezial "rainbow butterfly" edition
http://kep.tar.hu/yvorlpu/50463918

saynos piros nyeregcsövet nem sikerült szereznem... :-(
a Probikeban is csak kék van..és hay, d emindneképp eloxáltat akartam...

Cserélek piros USE Alienre ha valakinek van..... (értékegyeztetéssel)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Nagyon körültekintõen vásárolva (kiskereskedésekben) 7-800-ért ki lehet hozni egy papíron kétszer annyiba kerülõ, könnyû, erõs, és nagy presztízsû gépet.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

....world cup. azt hinne az ember, hogy ennyi penzert mar mindenbol a leg uberebb cuccot kapja. ket ev minimalbernyi penzert en biztos hogy a maximumot akarnam....

off
Ha azt nézed, egy Speci S-works Epic váz az elég jónak számit az össztelós vázak között, és az ára az valahol 600 felett szárnyal, ha nagykeráron tudsz szerezni az még mindig 400 felett van. Ha ebbe veszel valami villát, mondjuk 1 Foxot vagy valami WC-ot akkor az összeg az mondjuk 550-800 körül lesz.
Ez még csak 2, azaz két alkatrész... Ha mondjuk merev gépet nézünk, akkor számoljuk egy Mavic Crossmax SLR-t és akkor ugyanennyinél vagyunk, ebben az esetben 3 alkatrésznél tartva.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
olyan 70 kilo vagyok kb. 80 meg sose voltam, mostanaban sztem nem is leszek

szerintem bevallalom :)

amugy a mopsz bringaja tenyleg barom konnyu, de nekem akkor is szurja a szemem a 700K+ ar, meg a bikepositive isis monoblokk. meg a pc49 lanc. meg a sid se world cup. azt hinne az ember, hogy ennyi penzert mar mindenbol a leg uberebb cuccot kapja. ket ev minimalbernyi penzert en biztos hogy a maximumot akarnam.

persze ettol fuggetlenul meg szep es jo, es minden, csak olyan felemas erzelmeim vannak felole...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Mopsz: saját méréssel 8 kg. alatt? Mert akkor nagyon jó, és az ár/érték arány is, ráadásul 62 kg.-val tényleg bátrabban lehet rajta tekerni. Szóval, akkor a tapasztalat az, hogy bírják a gyûrõdést a könnyû montik (- könnyû riderrel). EGyébként nem sok könnyebb monti lehet az országban...

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

felejtsem el, vagy van ez annyira eros, hogy kibirjon egy szelesebb kormanyt? easton EC70 cnt lowriser lesz. kicsit roviditve.

Attól függ hány kg vagy. Ha 80 körül vagy fölötte, akkor érdemes más típuson gondolkodni, de ha alatta vagy, akkor nem lesz gond szerintem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
yobo
mire készülsz? :)

yobo

yobo

törzsvendég