Sziasztok!
Ez pedig az utolsó:
Köszönöm a megtekintéseket!
üdv:
passo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Többnapos külföldi túra...
Indította
LawrenceDesign
, 2010. április 27. 23:39
Írta 2013. szeptember 15. - 15:43

Írta 2013. szeptember 15. - 15:42

Írta 2013. szeptember 15. - 15:41

Írta 2013. szeptember 12. - 11:18

Mi tavaly merev bringákkal csapattunk a Pohorjében, és elég jó terep állt rendelkezésre! Persze, biztos kényelmesebb lett volna össztelóssal 
Térképet mindenképp érdemes beszerezni, vannak jól kijelölt montis utak.

Térképet mindenképp érdemes beszerezni, vannak jól kijelölt montis utak.
Írta 2013. augusztus 26. - 11:35

Maribori XC-s utakkal kapcsolatban kinek van tapasztalata? lehet ÉRDEMBEN a környéken Merev XC bringával veretni a környéken? Sotter nem játszik, de a szétfékezett DH és freeride út sem

Írta 2013. július 21. - 10:44

Írta 2013. július 19. - 11:59

Írta 2013. július 17. - 10:22

Szia!
Panasonic HC-V500 a "fõ" kamera. Képminõség terén sok kívánnivalót hagy, de azért viszonylag jó. Rövidebb vágóképeket fényképezõgéppel is csinálok (Nikon d7000). Ezeket fûzöm össze.
Alakul valami idei túraterv?
üdv:
passo
Szia!
Köszi az infót. Nikon nekem D5100-es van.. szeretem is.. de nagyobb túrára nem biztos hogy vinném

Az évre nem lesz semmi. Nem úgy alakul/alakult... de jövõre én nagyon szeretném hogy összejöjjön.. persze ez még ezer dologtól függ. Legfõképp a térdemtõl. Néha nem akarja az igazságot

-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"
Írta 2013. július 16. - 23:16

Írta 2013. július 16. - 23:14

Írta 2013. július 16. - 23:13

Passo: Jelenleg milyen kamerát használsz? Köszi elõre is....
Szia!
Panasonic HC-V500 a "fõ" kamera. Képminõség terén sok kívánnivalót hagy, de azért viszonylag jó. Rövidebb vágóképeket fényképezõgéppel is csinálok (Nikon d7000). Ezeket fûzöm össze.
Alakul valami idei túraterv?
üdv:
passo
Írta 2013. július 15. - 15:57

Passo: Jelenleg milyen kamerát használsz? Köszi elõre is....
Írta 2013. július 10. - 12:33

Írta 2013. június 26. - 16:27

Írta 2013. június 24. - 12:37

Írta 2013. június 20. - 11:34

Sziasztok!
Június elején egy régi tervemet megvalósítva tekertem egyet az Appennin-félszigeten. Térdproblémáim miatt igen kevés edzéssel vágtam bele, így egy kicsit nyugdíjasabb tempóval mentem, mint szoktam de azért összességében elégedett vagyok a napi átlagokkal. A természeti környezet nyújtotta élményekkel meg mindenképpen.
A túrán sok fotót és videót is rögzítettem, ezutóbbiakat kissé meggyomlálva és összefûzve kis filmsorozatot is készítek. Íme az elsõ rész:
Jó szórakozást hozzá!
üdv:
balázs
Június elején egy régi tervemet megvalósítva tekertem egyet az Appennin-félszigeten. Térdproblémáim miatt igen kevés edzéssel vágtam bele, így egy kicsit nyugdíjasabb tempóval mentem, mint szoktam de azért összességében elégedett vagyok a napi átlagokkal. A természeti környezet nyújtotta élményekkel meg mindenképpen.
A túrán sok fotót és videót is rögzítettem, ezutóbbiakat kissé meggyomlálva és összefûzve kis filmsorozatot is készítek. Íme az elsõ rész:
Jó szórakozást hozzá!
üdv:
balázs
Írta 2013. március 29. - 15:14

NAGYON köszönöm! Még nem tudom mi lesz .. lehet jövõre megcsináljuk... mondjuk mi nem errõl a déli hanem az északi oldaláról jönnénk pont,... de a lényeg a lényeg
gyönyörû!!!!

Írta 2013. január 09. - 01:17

Hello, én is jártam a Grimselen,
MIkor 2005-ben történt, arról itt olvashatsz,
Györgyi Gábor: 2005. július 9: 12. nap: Nufenen (2478 m), Grimsel (2165 m), és a Furka pass (2431 m)
legutóbbiról (2009) videóm is van:
http://www.youtube.com/watch?v=3thzzD_HvyY
A Grimseles rész 4:32-tõl kezdõdik; (ekkor sajna még nem full HD-s volt a minõség; 2010 óta már igen)
szöveg és fotók pedig itt:
Györgyi Gábor: 2009 - Mottarone Lago Maggiore Simplonpass kerékpárral, bringával
Üdv:
Gábor
MIkor 2005-ben történt, arról itt olvashatsz,
Györgyi Gábor: 2005. július 9: 12. nap: Nufenen (2478 m), Grimsel (2165 m), és a Furka pass (2431 m)
legutóbbiról (2009) videóm is van:
http://www.youtube.com/watch?v=3thzzD_HvyY
A Grimseles rész 4:32-tõl kezdõdik; (ekkor sajna még nem full HD-s volt a minõség; 2010 óta már igen)
szöveg és fotók pedig itt:
Györgyi Gábor: 2009 - Mottarone Lago Maggiore Simplonpass kerékpárral, bringával
Üdv:
Gábor
Írta 2012. november 21. - 20:58

Kedves Cobranco!
Nekem a válasz tökéletes itt
Köszönöm az infókat... Amiket írtál körülbelül tudtam de így egyben olvasva nagyon csábító. Amit nézelõdök még csak a terv terve
úgyhogy semmi egzakt, de mondom ha már nézelõdök tudjak mindent arról amit nézek
Mi észak felõl támadnánk. Elvileg egy Genf - Milánó lenne tervben és csak építgetem a szakaszokat.
KÖSZÖNÖM még egyszer. A videót már nézem is
Nekem a válasz tökéletes itt

Köszönöm az infókat... Amiket írtál körülbelül tudtam de így egyben olvasva nagyon csábító. Amit nézelõdök még csak a terv terve

KÖSZÖNÖM még egyszer. A videót már nézem is

Írta 2012. november 21. - 18:29

Ha már meg lettem szólitva,válaszolok itt/az Arckönyvön nem vagyok túl aktiv/:
Én jártam a Grimselen,illetve ez igy nem igaz,csak félig,mert a Furkapassra déli irányból vezetö út Gleitchig megegyezik a Grimsel hágóúttal,mi akkor a Furkát másztuk végül meg,az idén meg a Nufenent,ami szintén csak néhány km-re van a Grimseltõl.
Dehát ezek a nagy hágók szinte karnyújtásnyira vannak egymástól.A három közül a Grimsel a legkisebb és a lekönnyebb is,bár az északi oldalát nem ismerem,a délit szemügyre vettem alulról,felülröl,oldalról,marha impozáns látványt nyújt,a hegyoldalba vájt egymásba visszaforduló szerpentinút a Stevió érzését hozza,és igy ránézésre nem tünt keménynek.A hágón van egy tó,a Furkáról igen jól látszott,illetve itt ered a Rhone is egy hires gleccser formájában,mindkét hágóról pazar a kilátás rá.
Videóm is van róla 2009-bõl, 1,30-tól jön a neked érdekes rész:
Én jártam a Grimselen,illetve ez igy nem igaz,csak félig,mert a Furkapassra déli irányból vezetö út Gleitchig megegyezik a Grimsel hágóúttal,mi akkor a Furkát másztuk végül meg,az idén meg a Nufenent,ami szintén csak néhány km-re van a Grimseltõl.
Dehát ezek a nagy hágók szinte karnyújtásnyira vannak egymástól.A három közül a Grimsel a legkisebb és a lekönnyebb is,bár az északi oldalát nem ismerem,a délit szemügyre vettem alulról,felülröl,oldalról,marha impozáns látványt nyújt,a hegyoldalba vájt egymásba visszaforduló szerpentinút a Stevió érzését hozza,és igy ránézésre nem tünt keménynek.A hágón van egy tó,a Furkáról igen jól látszott,illetve itt ered a Rhone is egy hires gleccser formájában,mindkét hágóról pazar a kilátás rá.
Videóm is van róla 2009-bõl, 1,30-tól jön a neked érdekes rész:
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu