Csak egy rendes szoftver kéne...
Miért türelmetlenkedsz?Nem megmondták tavaly nyáron hogy rajta vannak a dolgon?Ez nem olyan egyszerû mint a hozzád hasonlóak gondolják,egy közepes informatikusnak akár egy napja is rámehet.
Csak egy rendes szoftver kéne...
Sziasztok! Lehet már lejárt lemez, de nem lenne lehetséges végre egy normális szerverre költöztetni a hirdetõt? Én fizetnék érte, tényleg, adjatok egy bankszámlát, s áttolok érte lóvét, mert egyszerûen nincs idõm és idegzetem a folyamatosan lassú és emiatt használhatatlan rendszerrel harcolni.
Ha nem tud ingyenesen mûködni, akkor legyen fizetõs!
Lehet most sokan elküldtök a francba, de 3, azaz 3 db hirdetés feladásával harcolok 1 órája, ha a feladási díj 300 Ft lenne, már röhögve és örömmel fizettem volna...
A sebesség mindent megold.
FSA gormány: új, fehér, low riser 31.8 mm x 600 eladó -hozzá Fsa 110-es szár- is
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
csak nálam ír 404es hibát ha hirdetést akarok feladni?
de ha 3 hónap alatt nem tudtad eladni, akkor valamit már alapból elszúrtál azzal a hirdetésselJa ha ingyen van akkor fogjam be...Na ez a tipikus magyar vagyis nem inkább tipikus....
Az bele sem fér a fejedbe, hogy a képeket nem tudom feltenni mert a bringa nem otthon van és én is 600km odébb vagyok. Azért remélem megprobálod megérteni mégha nehezen is fog menni.
A hírdetõk azért iungyenesek hogy legyen forgalom, ha nem lenne forgalom akkor itt alább a nagyszájú kereskedõre sem lenne a kutya se kíváncsi.
Így mûködik mindenhol csak valahol meghalgatják a felhasználót is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu