Jelentkezz be Regisztrálj
Új apróhirdetõ - észrevételek, hibák, ötletek
Írta 2012. február 02. - 22:57
Rúgjatok már bele abba a fránya szerverbe, vagy nyomjatok neki egy nagy puszit csákány nyéllel, mert bizony használhatatlan az ,,APRÓ"!
Még a végén rászokok a szexhirdetések nézegetésre, ha nem javul a szerveretek kondíciója.
Írta 2012. február 01. - 20:58
Írta 2012. február 01. - 09:00
Hasznos lehetne: ha keres valaki, hogy megnézné az adott dolgot, inaktívvá tenném addig, s ha nem vinné el mégsem, visszatehetõ lenne aktív státuszba. Van egy checkbox a "Hirdetéseim" menü alatt, ami látszólag talán pont ezt a célt szolgálná (?), ennek mûködni kellene?
A másik dolog: ha én nem három, hanem több hirdetést szeretnék feltölteni, van lehetõség arra, hogy bizonyos összeg megfizetése esetén háromnál több egyidejû hirdetésre kapjak lehetõséget?
Írta 2012. február 01. - 07:35
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. január 10. - 12:42
Írta 2011. november 29. - 20:16
Én nekem az a problémám az apróval ,hogy a levelezõ partnerem profilját nem tudom semmiféle kép megtekinteni, ezt lehetne orvosolni ,hogy a "chat" beszélgetésben a neve egyúttal egy link is legyen a profiljához s adataihoz?
Illetve még annyi ,hogy kicsit szerintem lehetnének egy kicsit jobban szétbontva egyes kategóriák , pl.: a DH/FR-ben lehetnének külön a vázak s a komplett bringák, vagy a Teleszkópoknál hogy dupla vállas vagy szimpla stb....
Meg még az is ,hogy (lehet csak én nem találom) hirdetésfeladáskor egy csomó tulajdonságot be lehet írni a rubrikákba pl. évjárat , súly , ezek alapján egy keresési rendszert én nagyon hiányolok.
Írta 2011. november 16. - 23:29
Mindkét hirdetésem újra feltöltöttem annak reményében, hogy a képekkel már nem lesz probléma. Az egyiknél már rendes képek vannak, míg a másik még torzabb lett mint volt.
Kérlek annál a hirdetésednél amelyik hibás, nyomd meg a kis felkiáltójeles "Hirdetés jelentése" gombot, így elég nehéz távgyógyítani
köszi:kempelen
Írta 2011. november 16. - 22:37
Írta 2011. november 16. - 11:24
Írta 2011. november 13. - 22:53
Írta 2011. november 12. - 20:23
Nem minden hirdetésnél van összenyomva a kép, de ennél nálam is rossz volt.
{ GHOST RT LECTOR WORLDCUP CARBON: FOX, XT } « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
igen, pl ez borzalmasan összenyomódott.
Írta 2011. november 10. - 11:37
{ GHOST RT LECTOR WORLDCUP CARBON: FOX, XT } « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Írta 2011. november 10. - 11:27
Kérlek kicsit pontosítsd, elvileg nem állítottunk semmit.
csak nézzétek meg az apróban a feltöltött képeket
Írta 2011. november 10. - 10:31
hali!
a képek csúnyán összenyomódtak pár napja. tudtok vmit tenni az ügyben? köszi
Kérlek kicsit pontosítsd, elvileg nem állítottunk semmit.
Írta 2011. november 09. - 18:42
Sejtem már mi a gond, a statisztika blokkba kattintottatok a legfrissebb hirdetésekért?
A Stat blokkot lekapcsoltuk - ideiglenesen - ugyanis úgy tûnik komoly bûnei vannak az oldal visszafogásában.
Használjátok fent a legfrissebb menüpontot addig is.
hali!
a képek csúnyán összenyomódtak pár napja. tudtok vmit tenni az ügyben? köszi
Írta 2011. november 01. - 09:59
Én is keresném az új hirdetéseket, de ilyen menüpontot tegnap óta nem találok .
Sejtem már mi a gond, a statisztika blokkba kattintottatok a legfrissebb hirdetésekért?
A Stat blokkot lekapcsoltuk - ideiglenesen - ugyanis úgy tûnik komoly bûnei vannak az oldal visszafogásában.
Használjátok fent a legfrissebb menüpontot addig is.