Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Ott sem.

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás
Akkor bringaboltban sem voltal... Feltöltött kép Feltöltött kép

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
én sem...csak angol reptéri vízet a mosdóban...eco-ban kellett nyomni....ja, meg a Steve felesége vett egy tejes teát nekem, nagy tiszt volt...és persze autóval voltam...ez a ser dolog nem akart összejönni

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás
Pedig angol repteri sort sem ittam me'g Feltöltött kép :D

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
vazzz..annyi idõm volt csak, hogy bejárjam a repteret....no és Beck's meg Zipfer volt, az meg van a spárban is a sarkon....és sok-sok fontot kértek érte, szóval nem....

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

OnOne = "a Single Speed-ek Meridája"...vagyis tömegcikk ;) ... nem hiszem, hogy arra vágyna... sör lett volna az a vicces, de azt se hozott (pedig lett volna mibõl) :wtf:

:D

Hirtelen nem tudtam mas angol markat :\ Ilyet, nem hozott sort, bannolni kene legalabb egy hetre :D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Mit hoztal? Talan egy-ket On One vazat? ;)

OnOne = "a Single Speed-ek Meridája"...vagyis tömegcikk ;) ... nem hiszem, hogy arra vágyna... sör lett volna az a vicces, de azt se hozott (pedig lett volna mibõl) :wtf:

:D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Lehet hogy csak angol doga volt, azt nem készült.:D

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

hozok valami vicceset angolból holnap...

Remelem, hogy nem harom kilo kokot akartal behozni, s nem a sitten rohadsz Feltöltött kép Feltöltött kép

Mit hoztal? Talan egy-ket On One vazat? ;)

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás
Pulcro villavegek

Feltöltött kép

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
és azt ki mondta, hogy én itt le fogok diplomázni? :D ez még elég képlékeny dolog. Nem én döntöm el, hogy mi hogy lesz :P

viszont dolgozni meg kell majd idõvel valahogy. és az az én döntésem, hogy hova megyek állásinterjura, nem?

gondolom annyira nem érdekel, de azért leirom

Idegenforgalom szak
Vendéglátás szak
Kereskedelem szak
Külgazdasági szak

nem vagyunk kicsit k.rvára Offtopikok?

bocsmá :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

Szolnoki Fõiskolára járok. Szõke hosszú hajam van. Idegenvezetõ vagyok. A jövõben egy szállodában szeretnék dolgozni, valahol az Alpokban.

Kabe harom eve negy haverom is ott vegzett vmi turista-kozgaz szakon ;) (egyszer sem tudtam megjegyezni az ottani szakok neveit Feltöltött kép ). Egyikuk sem a vegzettsege szerinti munkakorben dolgozik. Csak ugy megemlittem ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja. peeersze:) különben se pesti vagyok :Drendelj egy pizzát, és kérj mellé egy fél lityós kólát :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás
Ne tartogasd addig, inkabb hozd el most nekem Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem mánia, csak anyuék voltak in die szlovákáj és hozták mer' ilyen kis jófejek. monnyuk meg kén inni már, mert szavideje ápr04 én lejár. No majd szombateste.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás
Kelt ma'nia: micsoda veletlen, bar ez ma egy masik forumon volt Feltöltött kép

hwsw forum -> Kétkeréken @ gyiiik

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha beteszek egy képet én is, akkor jó fejnek fogtok tartani? nem ugye? mindegy :D

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás
BikeMagic.com -> Voodoo returns to UK @ 10 / 11 / 04 (na, ez most ugayn mikor is volt Feltöltött kép )

The steel hardtail renaissance continues, with a name from years gone by making a comeback to the UK courtesy of Sideways Cycles. The brand in question is Voodoo, known for frames designed by Joe Murray (formerly of Kona), silly names and once having its ads banned by a US magazine - the Voodoo name did "not fit with the magazine's strict religious values".

Feltöltött kép

We're confident, though, that no chickens came to any harm in the making of the Voodoo range. The frames start at a mere £179 for the HooDoo, while steel makes way for Scandium on the top of the range Sobo at £569. Singlespeed fans will want to take a look at the Wanga, featuring Reynolds tubing and sliding dropouts/disc mount at £389.

All the frames should be in stock by Christmas, we're told. Find out more from Sideways Cycles on 01270 883785 or sidewayscycles.co.uk.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
az illetõ semmit nem bíz a véletlenre.
nagggyon dúrva
:scared:
tuti amcsi. :D :D
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

hozok valami vicceset angolból holnap...

instant sörport ha kérhetnénk :)

ezt meg csak úgy:
Feltöltött kép