Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Nem az enyém.:) De átadom.:) Nekem szebb van.

Bagira

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Hali!

Az a bianchi nekem is feltunt mar, az E epulet elott volt leparkolva es nagyon szepen nezett ki. Szerintem az egy idofutamvaz, de a tobbi cucc is eleg jo rajta... Egyebkent nekem csak az utobbi idoben tunt fel, hogy milyen sokan jarnak ss/fixivel az egyetemre.

Egy kicsit off: Maxxis Xenith 1.5 os montis slick kulsot nem tudjatok, hol lehetne beszerezni Bp.-en, a tavaly szeptemberi szamban volt rola szo, pont a ss agyas cikk mellett. Egy varosi ss bringat szeretnek osszerakni tavaszra, montis vazzal, slick gumival, eros felnivel, ami birja a pesti strapat... ;)

Bagira: gratula a bringadhoz! (ha tiad a bianchi) ;)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Csak nem te vagy az? ;)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Hello!

Legközelebb jobban nézd meg azt a Bianchit, mert az már kb. egy hónapja fixi. Annak ellenére, hogy van rajta egy fék.:) És a gazdájától bármit kérdezhetsz a biciklik területén, mindent tud. Durván. Legalábbis.... mindenrõl meg van a véleménye.:) És általában helyes.:)

Bagira

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
ha nem sikerül engem még mindig érdekelne ;)

egyébként az egy pálya váz lesz

caprinae

caprinae

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Ok. Megpróbálom felpasszintani... Nincs szívem vagdosni. :( Túl szép darab... hétvégén játszok vele egy kicsit.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

Megpróbálkozom a sárvédõ fûrészelésével, bár kicsit zavar, hogy elkezdek irreverzibilisen átalakítani egy 5e forintos sárvédõt... :-\ Mi lesz, ha elb....?

Örülök, hogy láthatatlanok a hozzászólásaim de azért probálkozom hátha nem !!!

NE BARMOLD SZÉT !!! Basszus képes lennél szétfûrészelni amikor anélkül is felmegy?! áááá

Gondolkozz 5e ! és tök feleslegesen szétbarmolod !

caprinae

caprinae

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hi Liet!

Neked van az a fekete aszem pözsó ss cangád?
Megpróbálkozom a sárvédõ fûrészelésével, bár kicsit zavar, hogy elkezdek irreverzibilisen átalakítani egy 5e forintos sárvédõt... :-\ Mi lesz, ha elb....?
Na mindegy...

Egyébként Nine Inch Nails rulez. ;)

Láttam a suliban egy brutális Bianchi ss cangát... õrült vázgeometriája van... A felsõ csõ elõre lejt, mint az állat. :o És szép Bianchi-meghatározhatatlan-hupizöld-kék-színû... ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem ,végigolvastam, mint minden topicot, ami fut, amugy hogy a fenébe' szólhatsz hozzá? De a legfurább az tuti ez... Ennek ellenére 7végén /ujra/átépitettem régebbi montim egysebességessé 38-16-al, az épp' itt olvasottak alapján /láncvonal, feszitõcuccos.. usw../ maradt minden, hagyományos kazettás hátsóagy, 40es PVC csõvel "kiláncvonalazva" kazetta lehuzó gyûrû vissza némi loctite-al. ugyhogy huzok is tekerni...

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
akkortajt valtoztatott A4 nevet ;D

csak azert olvasom el az egeszet, hogy ne kelljen megkedeznem, hogy mentes racsninal....

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
látszik, hogy te ugortál is........ ::)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jééézus...

az nem az, ahol elkezdték taglalni egy rosszul elsült gondolatmenet után:
" He voltaképpen mijisaza szinglszpííd"?? akkor onnantól ugorhatsz.. ;D

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
;D ;D

elkezdtem olvasni a topicot (csak hogy kimeljek mindenkit a hulyesegeimmel) most tartok a 24-nel...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fixivel fék nélkül... ::)

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
királyság... köszi!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Elvileg szabvány métermenet, és fel kellene rá mennie a BMX racsninak.

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
megavan a favorit...

izé: favorit: 4000 (kék, 4 seb.)
nyereg: 2300 (bike+)
pedál: 1500 (gagyi fekete platform)

a retro-feelinget agyonutotottem, jól :)

elsõ körben arra gondoltam, hogy csak a váltót szedem le, meg a láncot rövidítem meg, és közben körülnézek, hogy a favorit racsni menete mennyire szabványos...

Liet

Liet

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
hi caprinae
már találkoztunk - nem tudom emléxel-e - az E épület elõtt pár hónapja.akkoris teteszett a bringa, most is. a sárvédõt ne adda el. veszel egy fûrészt, fogót, ilyesmit és ahol nem fér el a váztól, villától, féktõl szépen bevágod.

A fixirõl: amikor elõször építettem egysebességes bringát csak gondolkoztam a fixin. Úgy voltam vele,hogy majd hozzászokom ehhez aztán jöhet a következõ lépcsõ mert az annyira durva. paráztam a pedálleéréstõl meg ilyesmik.
Aztán lett fixim és azóta eszembe se jutott, hogy vissza cseréljem. Egyszerûen imádom. Annyira dinamikus. A szabadonfutós bringámat az elsõ kilómétereken olyan bizonytalannak érzem utána. Szerintem a kanyarban leérõ pedál nem igazán reális probléma. Inkább attól félek, hogy a padkára szorítanak és a pedál felütközik. A lábam beleér a sárvédõbe de már reflexbõl spiccbe állok ha úgy jön ki.

Eddig azt hittem aki fék nélkül jár az teljuesen hibbant és csak idõ kérdése mikor pusztul meg egy póznán. Pár hete nagy levegõt vettem és levettem a féket. Ez kb akkora ugrás mint fixire váltani:) Határozottan kamikáze érzés de nem annyira veszélyes mint gondoltam. Azót kétségtelen, hogy óvatosabban hajtok. Edzésnek is nagyon jó (a karod is erõsíti).
Múlt 7en fenn voltam a normafánál...elég kemény volt lefelé (38-15). még másnap is kicsit furcsa volt a lábam.

bocs a szájmenésért

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
ja + még diszítés izlés szerint pl Miche primato pista szett vagy igyesmi ha esetleg megteccene a fxiizés az ss helyett ;D

http://www.miche.it/...imato-pista.htm

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
:))) akkor rohanok is, nehogy elkapkodják.
tehát: gép megvesz, ss topic ujraolvas, láckeréksor levesz, új felrak, lánc detto.
ja meg vátó is levesz...

ennyi igaz?