Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Kedves másik :o Bízom benne van egy picike arcszörzete gyalulás céljára! >:( Mit szólna egy ss.megmérettetésre mondjuk a hétvégén :oPapp-rét 3x. ;D :D

rajder

rajder

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Bocs Lányok, Srácok elolvastam néhány régebbi szöveget és rájöttem az egysebbesség élvezetem csak SingleSpeed szerü buherélt hátsóagy simapapucsos monti váz stb... .
Ahogy én látom a SingleSpeed Bájk vizszintes papucsos hátul SS agy és csókolom de javítsatok ki ha tévedek ???

rajder

rajder

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok !
Szégyenlem tudatlanságomat tapossatok meg de hol van loungano navû bolt?
Kezdõ SingleSpeeder vagyok de nem a városi inkább az ugrálós fajta.
Szerintem dirtre+streetre mondjuk elõre 2 rockring fogja közre a láncot + ROOX rollercoaster feszíti hátul meg egy sima funn montis agy van 18-as fogaskerékkel és kihézagolva fém távtartókkal hátrafelé tekerve simán fut a cucc semmi kattogás láncleesés többek között ezért jön be de nagyon a SingleSpeed viszlát váltós vackok viszlát shimano ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Pupákok! Bementek a luongoba és meg nézitek a Sos Mogyi féle h agyat mert ott van ;D szép kékre van eloxálva ;D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
oksa bróbálkozok! ;D elsõsorban a haveromnak kell!De próbálkozom!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
háááát, nemtudom.
azért többet bir az a "cc"-s b+. olyat tulelt, amitol egy kona scab hatulja szejjehajolt.... azert ez jelent vmit, foleg h egy eve kapja ezt a terhelest, es semmi baja... sosmogyi/drazse fele agyakkal meg az egyetlen gond, h nem olcso....(jo, tudom, az alu sem olcso, rohogtem mikor mutattak h pici tomb 5ezer penz... :-\) de legalabb nem ott van, mint a dmr es tsai....
az oktoberi cikk: a lilienberges? ha felhivod, tuti megmondja.. mellesleg a telefont nekunk se vette fel soha, elfoglalt ember ;) (komolyan!) ;D probalkozz szorgalmasan, haver mar megkapta tole az agyat ;)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
de az annyira nem nehéz!de könnyebet is tud csinálni! ;D az elsõagyat amit csinált haveromnak az eci könnyû!
más:
a 7500Ft-s b+ agy az cc s agy szóval ugrálásnál kinyírod!
Fityisz!
neked csinált a mogyi ss hát6só agyat?Képet tudnál rakni?haver olyat akar talán!A racsni mennyi hozzá?
Megint más:
az októberi bikemagban volt egy ss agy az nem tudjátok mennyibe kerül?Csak azért mert hívom a számot de nem veszik fel!

masikarpi

masikarpi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hessler fejét a tudás már akkorára tágitotta, hogy oldalra kell fordulnia, ha be akar férni a kétszárnyas üvegajtón... ??? ??? ??? :P :P :P

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Igen tisztelt, uram! Szavaiból azt vélem kiérezni hogy egy kicsit neheztel az "örökhajtásra" :)A kerékpározás alapját ilyen formában emlegetni kicsit sértõnek érzem :(Elképzelném Magácskát amint 1898. évben próbálkozna ama becsmérelt szerkezettel ;D :D Talán meg kellene ismerkednie a pályakerékpározás rejtelmeivel alaposabban,azután rájönne hogy legjobb ha nagy ívben elhajítja bringáját,tudásával egyetemben :o ::)Nagyapukája talán emlékezik a millenárison lezajlott küzdelmekre 8)/Bicskei Richárd,Bastyák,Furmen,Kánya,Simo egy pár halhatatlan magyar HÖS ??? Kivánok további kellemes "Bringázást" :-\ :-* :'(

csendes meaculpázás felõlem viszlát internálom magam ::)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

esztergályos:Somogyi Zsolt csinál ss hátsóagyat!tárcsafékesett nagyon könnyû kb 12 körül + a fogaskerék!szerintem megéri!bármilyen agyat csinál ha más kell!

A Sósmogyi agyai tényleg teljesen rendben vannak, csak épp azt nem mondanám, hogy nagyon könnyüek ::)
Single Speed hátsóagy 440g! racsni nélkül!.... jó,persze, ugrálásra meg állatkodásra tervezte.... de akkor se könnyü :)

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Pupákok! Egész pontosan kétféle ss agy lesz a b+-tól ;D A mult évi (135mm.BMX racsnis,nem tárcsás) 7500ft, és egy új 135mm széles kazettás, tárcsás,gyors záras ;D 24150ft-ért A luongoban ;D elvileg e honap végére ;D azt mondták ;)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
annyit még ki is fizetnék érte, de többet nem !!!
minek a keró értékét!!!
(na jó azt ezzel nem lehetne ,de akkor is.) :-X

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
A honlapon 7 ezer körül is volt egy, ha jól emlékszem (tf felfog. nélküli)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
azért a bike+ remélem nem 20k-ba lesz nekem nem kell tárcsafékes felfogatás... ::)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
esztergályos:Somogyi Zsolt csinál ss hátsóagyat!tárcsafékesett nagyon könnyû kb 12 körül + a fogaskerék!szerintem megéri!bármilyen agyat csinál ha más kell!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
;)
már repkednek vagy epp hajoznak az orszag fele az occso b+ agyak...
sufnitutningrol meg: ez sem fog kijonni 20e alatt....
volt a bikemagban meg regebben egy ss tarcsafekes agyrol egy cikk, ott van egy telefonszam....
keresd meg ;)
most lett kesz nemreg altala ez az agy...:
http://kep.tar.hu/th...576&beginnum=24
nekem tetszik, iszonyat merev ;)

SaSaRider

SaSaRider

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
ahoj!
nem tudjátok véletlenül hol lehet ss. agyat szerezni? ??? noh persze nem ilyen chris kingre gondolok, hanem olyanra ami miatt nem kéne eladnom az egész bringám :) ... eddig DMR-t sikerült fellelnem az x-factorban.. de az is 20ropi körül van..

apropó: nem ismertek egy ügyes esztergályost? ;D

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
A városi Single Speed-em :)

http://www.bikemag.h...nky&id=128_2837

http://www.bikemag.h...nky&id=128_2843

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

"a FIXI meg ált. országuti vázra épített, szabadonfutó nélküli, szintén egyéni áttételezésû ált. fék nélküli -egyéni izlés, temetkezési vállakozó, droghasználat, depresszióra való hajlam, nehéz családi körülmények amikor apáék lebeszéltek a fék használatáról stb..-szerint."

Igen tisztelt, uram! Szavaiból azt vélem kiérezni hogy egy kicsit neheztel az "örökhajtásra" :)A kerékpározás alapját ilyen formában emlegetni kicsit sértõnek érzem :(Elképzelném Magácskát amint 1898. évben próbálkozna ama becsmérelt szerkezettel ;D :D Talán meg kellene ismerkednie a pályakerékpározás rejtelmeivel alaposabban,azután rájönne hogy legjobb ha nagy ívben elhajítja bringáját,tudásával egyetemben :o ::)Nagyapukája talán emlékezik a millenárison lezajlott küzdelmekre 8)/Bicskei Richárd,Bastyák,Furmen,Kánya,Simo egy pár halhatatlan magyar HÖS ??? Kivánok további kellemes "Bringázást" :-\ :-* :'(

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Lualua,

nekem 622-esben van hátul, és simán bírja a terepet. Pl. a HHH-ról jöttem le amolyan CC-sen, és semmi baja. Jó magas a felni, strapabíró, és a megmunkálása is okés. Elöl meg egy 210-es van, ua. a tapasztalat.

Városba tuti. Külsõben ajánlom még az 1.3-as Contit.

yala,
jó a B+ SS agy, ha egyáltalán kapsz...