Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Kedves Phil!
Látom azért nem sokat közlekedtél SS-el. a Papp-réti táv tök ugyanolyan mint a Békás kupa 2.fordulója 3x fel-le ;D kellemes lezárt erdészeti aszfaltút 8)
Bízzunk a esömentes idöben ;)

Hmmmm!
2003 szeptembertõl 2004 márciusig egy 42/16-os áttételem volt csak, igaz, csak kb. 300 kilcsi van benne, s csak a gödöllõi dombság aszfaltozott útjait jártam vele, Papp-réten nem voltam vele, de ismerem, az elmúlt évben háromszor "másztam" meg. Viszont a Békás-kupa 2. fordulóját nem ismerem ;D
Már megint elfelejtettem mit akartam erre írni, na mindegy, akkor ezek a száraz tények. ;D

masikarpi

masikarpi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Aha, vasárnapi megmérettetés... ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Tisztelt Bagira, Fityisz agyaira azért irtam a 622es kifejezést mert tudom, hogy melyik kerekét akarja át füzetni >:(Az áttétel pedig lehet valahány méteres, csak tudni kell a kerék átmérõt és a fog számokat :o :o ugyan is az elég meg határozo lehet, hogy egy hajtokar fordulattal hány métert teszel meg ;D

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Hello!

Az áttétel nem lehet valahány méteres, az agyaknál pedig nem szoktak 622-t megadni jellemzõ méretként.
:)

Bagira

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Fityisz, tudtad, hogy a 622-es agyaid 32lukasak ;D A felni meg 36os amibe füzetni akarod :o ;D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
;D

Ha esetleg az általam oly nagyra értékelt kerékpárbolt nem tudja elkészíteni a kerekeimet akkor van még a talonba két SS ::)

az egyik 34-16, a másik 38-16-os áttétellel.... melyikkel menjek?? ;D ;) ::)

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

44-16 al megyek - 622es kerekekkel (il pompino)

... s lenyomok mindenkit... ::) ;) ;D

Hatalmas Fityisz!Elég kínos lesz ez a 7.40m-es áttétel oda a picurka lankákra ;D :D ;)Szerinted készen lesznek a kerekeid? Hol is készülnek? :D ;)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
44-16 al megyek - 622es kerekekkel (il pompino)

... s lenyomok mindenkit... ::) ;) ;D

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Kedves Phil!
Látom azért nem sokat közlekedtél SS-el. a Papp-réti táv tök ugyanolyan mint a Békás kupa 2.fordulója 3x fel-le ;D kellemes lezárt erdészeti aszfaltút 8)
Bízzunk a esömentes idöben ;)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
attól függg milyen távra megy!! ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
És melyik áttételt próbálod, az 52/11-et, vagy a 22/34-et?

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Ide skúbizatok nagy single speedesek ;D Vasárnap áttétel proba ;D ;D Papp-rét háromszor ;D ;D Fiyisz neked lesz a leg könyebb géped ;D Hallom, kerék nélkül indulsz ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

a racsini magyarula fogaskeréksor.Vagy én tudom rosszul? ???ha pedig egy SS racsnit akarsz ahoz egy SS hátsó agy is kell

A racsni NEM a láckeréksór >:( Van ugye a menetes és a kazettás rendszer(a fixrõl itt nem beszélünk mert ott nincs racsni, bár a te állitásod szerint ???)A menetesnél a lánckeréksorral eggyüt van építve a racsni :o A kazettás lánckeréksorban viszont én még nem találtam ;D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

a racsini magyarula fogaskeréksor.Vagy én tudom rosszul? ha pedig egy SS racsnit akarsz ahoz egy SS hátsó agy is kell

Single Speed esetében nem igazán beszélhetünk lánckerék sorról... mivel ott csak egy lánckerék van ::)
A racsni jelen esetben egy lánckerék és a "reteszelõ mehanizmus" (na gyorsan javítson ki valaki valami szakszóval!!) összességét jelenti.. így néz ki:

http://www.whiteind.com/eno.htm

The ENO freewheel

Az ilyen fajta racsnit minden gond nélkül fel tudod rakni SS, BMX vagy egyszerü mezei menetes agyakra is.......

:Flash

:Flash

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
a racsini magyarula fogaskeréksor.Vagy én tudom rosszul? ???ha pedig egy SS racsnit akarsz ahoz egy SS hátsó agy is kell

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Miröl beszélsz ??? Neked mi a racsni ??? ???

rajder

rajder

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Segítség kérdés !
A racsnit leszedhetem a hátsóagyról? Tudtommal igen és akkor ráapplikálni tudom tudom buhera dehát :) egy SS racsnit ?

rajder

rajder

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hello! Megint!
Kösz a címet! Többek közt a Sósmogyi féle agyat is meg szeretném nézni meg csak úgy a boltot is , mert itt a bikemag-on sokan mondták , hogy ott mennyi minden csoda van. Na meg én láttam azt hiszem azt az agyat a Bikemagban egy cikkben talán? Egyébként láttam egyszerû tippet tárcsafékes de csúszópapucsos vázra a kona honlapján nekem bejön lehet h nem csúszik azért annyit ???http://www.konaworld...es/2k4_unit.cfm

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

A racsni mennyi hozzá?

Racsnik 1000Ft-tól vannak egész 7-8000 Ft-ig... típusa válogatja.... s lehet rendelni a neten kimondottan Single Speed racsnit a White Industrie-tõl ~40e Ft-ért is ::) ::) :P

A Mogyi féle agyat én is a Luongoban láttam... láttam ott Drazsé félét is... Jól túl vannak méretezve ;D

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Üdvözöllek rajder kolléga! ;) Nem tévedsz és szimpatikus a hozzáállásod csak így tovább ;)
Luongo 13.ker.Raoul Wallenberg u.1. van ott egy híres Sósmogyi ss h.agy kék szinü! :-*