Naszóval. A Single Speed, mint kifejezés városi használatú bringára vonatkozik eredetileg. Az egy dolog, hogy mostanában sokan montira sem raknak váltót, attól az nézetem szerint még nem SS.
A 200 Ft-os agy acél, van benne anyag, miért is menne szét.
Városban nem tudod kikerülni az akadályokat, terepen igen, mert nincs más részvevõ. Ha szembejön egy féltégla, terepen kikerülheted, de városban csak átugorhatod. Ha kikerülöd, vagy fékezel, kivasal az ukrán kamion.
Azt elfogadom, hogy más a véleményetek, de azt nem ha kiröhögnek!
A múltkor néztem a Mézga család történeteit és Aladár egy olyan bolygóra ment ahol mindent fordítva mondtak.... Te is onnan jöttél???
A büdös életben nem hívták a városi egysebességes bringákat Single Speed-nek. Ahogy Gagyenkov is irta a 90es évek közepén kezdtek el Single Speed bringákat építeni az USÁ-ban..és ezek mind montik voltak.. és persze akkor kezdték el szervezni a Single Speed versenyeket is amik terepen zajlottak/zajlanak. (a Single Speed VB és EB is monti verseny, nem városi téglaugráló)
Gondolom a Kula nem nagyon amortizálódik terepen mert az összes akadályt kerülöd....megát a hegyet is??
. Elsõ terepen zajló versenyemet 13 éve nyertem.
91'-ben 13évesen? mesélj róla légyszi', komolyan érdekel......
Gagyenkov, Dénes a III. lett