Sziasztok,
mivel ennek a fórumnak a hatására álltam neki az SS gépem építésére, gondoltam megosztom veletek az örömömet, hogy elkészültem:)
Régóta össze akartam rakni egy városi rombolót, mert sajnáltam és féltettem a hegyi gépemet itt lebombázni, ellopatni. Volt itthon egy rakat alkatrészem indulásnak. egy komplett régi mongoose cr-mo vázam, monoblokkal, üléscsõvel, korm. csapággyal, régi ritchey nyergem, egy komplett LX V-fék szettem, pedálok, stucni. Szerváltam egy régi cr-mo villát is. A kerekekkel voltam gondban, mivel nem akartam sokat költeni rájuk. Aztán benéztem a keravillba és megleltem a kincsesbányát:) Vettem két komplett fûzött kereket, szimpla alu felnikkel, joytech agyakkal darabját 1800Ft-ért. Ok itthon neki kellett állni a küllõket meghúzni, meg centírozni, de így is jó biznic volt. Vettem egy ócsó menetes 16 fogas bmx racsnit 300Ft-ért, ami tökéletesen passzolt az agyra. Vettem akciósan két 1.3-as conti sport külsõt 1400Ft/db-ért, egy 38 fogas ócsódejó Hercules hajtókart 4400Ft-ért, egy Sachs PC48-as láncot 1800Ft-ért, egy speckó városi Acor kormányt 1500Ft-ért. Összeraktam, és nagyon király lett.

Az áttétel elég lájtos, de nem gond, azért lehet vele haladni, és így elindulni sem gond. A kerekek a köpenyeknek hála iszonyat jól futnak, szingós fíling:) Sajnos a láncal nem volt szerencsém...egy kicsit lóg, bár nem vészes, de majd kitalálok valamit. A kormány kicsit kényelmetlen, mivel elég elõredõlõs maradt az üléspozíció. Majd még finomítom. Mindent összevetve 20.000Ft-alatt bõven megállt az egész, és tényleg jó lett. Mégegyszer köszönöm a sok tippet amit itt találtam:)
Ja és persze raktam fel képeket is róla.