Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

valami súlyadat meg h hányat reteszel?az is fontoslenne!b+ súlya miatt nemjön be

Az elõzõ HSZ-em link is egyben:) Mellesleg súlyadat nincs a honlapon, sõt az árak is elég érdekesek, 99font az agy, de 50 fontért megkapod kerékbe építve...gondolom elírás.
Írj nyugodtan mailt a faszinak, kis angol cég, nagyon segítõkészek.

igazán profi ss hátsóagyak aranyárban vannak, készülj fel! Amcsiban, kis szériában gyártódnak sokszor...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts

On-one (planet-x)

valami súlyadat meg h hányat reteszel?az is fontoslenne!b+ súlya miatt nemjön be

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
On-one (planet-x)

szavasztok!
tudtok olyan agyat mondani ami ss kazis tárcsás iparis és erõs?b+ meg a navatecen kívül!köszi!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
szavasztok!
tudtok olyan agyat mondani ami ss kazis tárcsás iparis és erõs?b+ meg a navatecen kívül!köszi!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts

ÉS igen, felragyogott a Nap! Kész a MÛ. :)

Pyxis '03, Avid BB, Deore, Kona P2, Sun, Mavic, B+, KMC, LX Ht2

Kep mikor lesz?

Merida CX500

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Feszito lett? Sajnos nem tudtam bevinni Kivinek.

Merida CX500

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
ÉS igen, felragyogott a Nap! Kész a MÛ. :)

Pyxis '03, Avid BB, Deore, Kona P2, Sun, Mavic, B+, KMC, LX Ht2

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Nem telt le az öt nap?

Még nem, de biztos forrásból tudom, ami késik nem múlik. Hétvégén belépek a Klubba.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts

Felrobban a bringád esésnél.:lick:

jó, tényleg lame kérdés volt :)
gondolom korrodál.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Összevadászod a netrõl az összes törött inbred váz fotóját, hogy szume összesz*rja magát?

csak ezt "vadásztam" a netrõl.... a másikat fotóztam... nem érdekem, hogy összesz*rassam szumét vagy akárki mást, pláne, hogy ennyi erõvel én is izgulhatnék...

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts

Összevadászod a netrõl az összes törött inbred váz fotóját, hogy szume összesz*rja magát?

Nem telt le az öt nap? Mi van az üstökössel?

Nem szarom ossze magam. A legutobbi az egy 4 eves vaz. En is olvastam az mtbr-en. Majd meglatjuk, hogy nalam hogyan birja.

Merida CX500

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts

Milyen gondot tudnak okozni a bennmaradó gázok?

Felrobban a bringád esésnél.:lick:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Nem telt le az öt nap? Mi van az üstökössel?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
ez nem ugyanaz a váz....

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts
fityisz, volt esetleg valami komolyabb butkád korábban ezzel a vázzal, vagy fáradás?
Részvétem :(

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
ez egy rossz év.... :ysz:

Feltöltött kép

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Egy ideje már nézegetem ezt a szépséget és megérett bennem: Nekem KELL egy ilyen! Nem tudom, milyen sztrítes lesz belõlem a pehelykönnyû súlyommal(vénségemrõl már nem is beszélve) de ez a vas akkor is kell nekem.

Feltöltött kép

Szóval azért megkérdem: Ismeri valaki, van valakinek ilyen? Mik a közvetlen tapasztalatok, ha vannak? (Egyébként HAro Zero-nak hívják a kis édest.)

Nem mondom, ez is tetszett (még ha nem SS is, de ez oly drága, hogy a k***g MALI-ban meg sem tudták mondani az árát...)

Feltöltött kép

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
A likak a vázakon azért is vannak, hogy kijöjjön, ami nem belülre való. A középcsapi aljára szoktak is fúrni, amelyik vázon nincs lyuk.
Sztem futárok vannak leginkább képben. Pl. felteszem, a Lónyay u-i boltban van ilyen korróziógátló cuccos, vagy legalább tudják, hol érdemes keresni.

Már hogyne menne be eghy jó vázba a víz, ha télen hajtod??? A kulacstartó csavarjainál is meg a nyeregcsõnél is befolyik, a támvilla kis lukán is, a kormánycsapinál is...

Azt mondják az okosok, hogy sok-sok zsírral érdemes lezárni ezeket a nyílásokat, fõleg a nyeregcsõnél. Ha meg nagyon elázol, akkor utána kivenni a nyeregcsövet, hogy el tudjon párologni a víz. Kívülrõl meg gyakran lemosni a sós vizet, mert mindent szétmar.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Na így jobb, most már csak a saját imidzsemet rontom :-D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Úristen kötözzetek le, pedig megfogadtam, hogy soha többé nem írok fórumra......

Ezt már én is megfogadtam sokszor....