Akkor se kell.
Mondtam én, hogy kell? Nem. Csak azt jegyeztem meg, hogy csúnya....
Akkor se kell.
Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.
Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.
Tévedés esete forog fenn. Anélkül (is) mûködik, a gumma csak a csomagolásban való nemzötykölõdést hívatott elõsegíteni.
Na gudnájt.
Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.
Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.
Itt is részben tévedés van persze. A likak azért vannak, hogy a hegesztés során keletkezõ gázok el tudjanak távozni a csövekbûl. A jobb vázakat gyárilag kezelik belülröl.
Gudáftönún.
Biztos, hogy nem lesz ott. Igazabol nincs is ra szukseg, mivel a fekpillango rugoja huzza vissza a kart is. Ezzel is tomeget csokkentettek. Nem veletlen, hogy csak 106 grammot mertunk a parra.Az a durva,h ez nem utólagos tunning,hanem gyárilag így van.Sztem iszonyat gáz megoldás...kíváncsi lennék h 3év múlva is ott lesz e még...
Merida CX500
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
bocs, offtopic, de itt a legnagyobb a cromo vázas jelenlét:
A csöveken több helyen lélegzõnyílások vannak hogy az esetlegesen bekerült víz kifollyon. Ez jó dolog, de be is mehet.
Fõleg azt nem szeretném hogy a téli sós lötty beköltözzön a csõbe és megegye.
Olvastam hogy érdemes belefújni korróziógátló anyagot, de nem tudom hogy Magyarorszégon milyen szert lehet kapni ami ezt teszi.
On-One fórumon a WAXOYL-t ajánlják, de ezt eddig itthon csak autós nagykerekben találtam meg.
http://www.on-one.co..._MAN_ITEMS=1068
Ha esetleg valakinek van ezzel tapasztalata, bevált módszere kérem ossza meg. Kösz.
Az a durva,h ez nem utólagos tunning,hanem gyárilag így van.Sztem iszonyat gáz megoldás...kíváncsi lennék h 3év múlva is ott lesz e még...
A befõttesgumi tuning nagyon tetszik.
Merida CX500
, sose rakhatom fel a pazzaz karbon nyeregcsövet
Jön valami meteor vagy mi?..........
Visszaszámlálás indul!
Már csak 5 nap...