Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Akkor se kell.

Mondtam én, hogy kell? Nem. Csak azt jegyeztem meg, hogy csúnya....

Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.

Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Úristen kötözzetek le, pedig megfogadtam, hogy soha többé nem írok fórumra......

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Akkor se kell. Kérdeztük (mert nem láttuk a céges emberek bicajain). Lehet csak a kedvünkért vették le?
Persze az tuti, hogy frankón kiszárad és lerohad egy verõfényes nap után.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
muhaha

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Tévedés esete forog fenn. Anélkül (is) mûködik, a gumma csak a csomagolásban való nemzötykölõdést hívatott elõsegíteni.

Na gudnájt.

Ez itt már OFF de...

Nézegettem az FRM honlapját és ott ezeket írják a fékkarról:

Manufactured in high strength 7075 light alloy for feather-light weight
- 2 finger lever
- Reach adjust bolt
- Improved Return Spring (Silicone O-Ring)
- Compatible with V-Brakes models XT/XTR/Avid etc.
Body & Lever Material: 7075 Light alloy
Hardware: 7075 light alloy Torx type (gold anodized)
Finish: Gold Works or Black
Weight: 111 g.

Igazad van, tévedés esete forog fenn, csak nálatok. Ki forgalmazza ezt?? ;)

(sztm nem véletlen az se, hogy a fékkar anyagában ott a kimunkált hely a gumma számára)

Na vékáp!!

ON

Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.

Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

Itt is részben tévedés van persze. A likak azért vannak, hogy a hegesztés során keletkezõ gázok el tudjanak távozni a csövekbûl. A jobb vázakat gyárilag kezelik belülröl.

Gudáftönún.

Danke sehr.

Érdekes hogy a 96-os évjáratú Gepida Asgardomon nem volt ilyen luk sehol, a 97-es évjárattól meg volt. Még röhögtünk is rajta ahogy a bicajt elsõ kerékre állítva csordogál a haverom láncillájában a víz :)

Milyen gondot tudnak okozni a bennmaradó gázok?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

Az a durva,h ez nem utólagos tunning,hanem gyárilag így van.Sztem iszonyat gáz megoldás...kíváncsi lennék h 3év múlva is ott lesz e még...

Biztos, hogy nem lesz ott. Igazabol nincs is ra szukseg, mivel a fekpillango rugoja huzza vissza a kart is. Ezzel is tomeget csokkentettek. Nem veletlen, hogy csak 106 grammot mertunk a parra.

Merida CX500

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és egy jó vázba bele se megy a viz... (tehát nem kell kifolynia).

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

bocs, offtopic, de itt a legnagyobb a cromo vázas jelenlét:

A csöveken több helyen lélegzõnyílások vannak hogy az esetlegesen bekerült víz kifollyon. Ez jó dolog, de be is mehet.
Fõleg azt nem szeretném hogy a téli sós lötty beköltözzön a csõbe és megegye.
Olvastam hogy érdemes belefújni korróziógátló anyagot, de nem tudom hogy Magyarorszégon milyen szert lehet kapni ami ezt teszi.

On-One fórumon a WAXOYL-t ajánlják, de ezt eddig itthon csak autós nagykerekben találtam meg.
http://www.on-one.co..._MAN_ITEMS=1068

Ha esetleg valakinek van ezzel tapasztalata, bevált módszere kérem ossza meg. Kösz.

Itt is részben tévedés van persze. A likak azért vannak, hogy a hegesztés során keletkezõ gázok el tudjanak távozni a csövekbûl. A jobb vázakat gyárilag kezelik belülröl.

Gudáftönún.

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Az a durva,h ez nem utólagos tunning,hanem gyárilag így van.Sztem iszonyat gáz megoldás...kíváncsi lennék h 3év múlva is ott lesz e még...

Tévedés esete forog fenn. Anélkül (is) mûködik, a gumma csak a csomagolásban való nemzötykölõdést hívatott elõsegíteni.

Na gudnájt.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
bocs, offtopic, de itt a legnagyobb a cromo vázas jelenlét:

A csöveken több helyen lélegzõnyílások vannak hogy az esetlegesen bekerült víz kifollyon. Ez jó dolog, de be is mehet.
Fõleg azt nem szeretném hogy a téli sós lötty beköltözzön a csõbe és megegye.
Olvastam hogy érdemes belefújni korróziógátló anyagot, de nem tudom hogy Magyarorszégon milyen szert lehet kapni ami ezt teszi.

On-One fórumon a WAXOYL-t ajánlják, de ezt eddig itthon csak autós nagykerekben találtam meg.
http://www.on-one.co..._MAN_ITEMS=1068

Ha esetleg valakinek van ezzel tapasztalata, bevált módszere kérem ossza meg. Kösz.

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

A befõttesgumi tuning nagyon tetszik.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
A befõttesgumi tuning nagyon tetszik.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Tegnap felkerultek az uj fekkarok(FRM DP4) es elore is egy V-fek. Lassan teljesen osszeall a gep.

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Olyan szívmelengetõ ez a nagy pozitív kisugárzásotok... Nem baj, irigykedjetek csak.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Vittoria o.uti?? a 210g az sok. adok 170 gos gumit ha kell csak hogy tudd miyen erzes !:)
ya ez egy másik topic:)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

, sose rakhatom fel a pazzaz karbon nyeregcsövet

sokat nem vesztesz vele...... :P

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Jön valami meteor vagy mi?..........

Neeeee!!! Ha 5 nap múlva mind meghalunk, sose rakhatom fel a pazzaz karbon nyeregcsövet meg a 210 grammos Vittoria gumikat a bicóra! Csak 1 hét múlva jönnek meg Deutschlandból.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Visszaszámlálás indul!

Már csak 5 nap...

Jön valami meteor vagy mi?..........

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag