Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Ja és csak azért írok ebbe a topicba mert ha lehet akkor egy tányért szeretnék elöl.
Ezek esetleg: TruVativ Hussefelt RockGuard CrMo 170mm 2003-04 22-32 ISIS vagy TruVativ Hussefelt DH CrMo 170mm 2003-04 38 ISIS? Árakat nem tudjátok véletlenül? És ehhez (a második) mondjuk Acor láncterelõ?

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Akkor bármennyiért vmi jót?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
õszintén ennyiért én semmit ne merek nyugodt szivvel ajánlani.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Milyen hajtómûvet (láncterelõvel) ajánlanátok 10 e körül?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ha már lánckerekezünk... Szerintetek érdemes lehet bevállalni a B+ ss hajtókart ha új ss-t építek? 44 fogú, acéltányér, alu karok. Csak ezen a tányér nem cserélhetõ... Kicsit talán könnyebb, de ha elkopik? Vagy sokat kell bírnia, ha cserélgetem a láncot böcsülettel? Szerintem tutin néz ki, igazi primitív minimálbringába való, és biztos olcsó. Árat-súlyt-elérhetõséget nem tud vki? Vagy B+ot hagyjuk?
Itt van e:
http://www.csekert.h...@419@@872952529

a 33405ös

Négyszögtengely, 170 milis.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

hohó szakember a láthatáron :D
Igen Bystroniccal kivágatattom. sima 2mm alulemezbõl semmi karcsúsítás a fogakon igy teljesen felfekszik a láncra. Akár egyedi igényeket is kielégítek legyen az minta vagy szöveg vagy bármi persze a gép határain belül....

Sala:

Te említetted egyszer, hogy foglalkozol Bystroniccal, mutattál is linket a nagy dögrõl. Nekem meg onnan ismerõs a név, hogy nemrég a mi cégünk szállított be nekik nyomásszabályozókat, de most már nem... :-((

Azt viszont csak poénból gondoltam, hogy ilyen szinten diszponálsz felette, de ezek szerint tényleg... A Zolle-féle 36 fogúnak gondolom, megvan még a programja, az nekem is jó lenne, ha 4 csavaros. Hogyé' lenne?

Más:

Szvsz nemcsak váltóval, de láncfeszítõvel is lehetne Biopácot használni (csak minek).

Ja, nem is gratuláltatok a szép új SS-emhez. Bár a sok probléma között kissé elsikkadt a tény, hogy végül is elkészült...

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás

jaj, te szegény...

ne dudálj

reidhjol

reidhjol

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
jaj, te szegény...

hát ez a fixiben a lényeg. nem úgy néz ki a dolog, hogy csak ráülök és csá. mindent meg lehet tanulni.no persze azért nem ezzel manualozgatok. nem nagyon járdázom azt a keveset meg amikor a nõmmel cirkálok azt kibírom.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

felejtsd el a bio-t. csak váltóval lehet használni.

sala: engem is érdekelne lánckerék. még mindig.

Nekem van 36os sala lánckerekem! Hibátlan!

Star_sky

Star_sky

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Ugyérzem énis csatlakoztam végleg a SS-esek táborához.Szar volt a váltóm viszont nem volt pénzem egy new one-ra.Ugyhogy ugy döntöttem kiprobálom milyen egyszeregyben.És bejön.Mivel fõleg dirtelek meg streetelek egyáltalán nem hiányzik.Tök csendes lett a gépem meg minden.Most örülök mint majom a farkának....:)
Minden egyes buktató egy lépcsõfok a siker felé!

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás

lassan, de biztosan.....

www.singlespeed.hu

na végre...de azért egy kicsivel több tempót..

most kapcsolok...mégis singlespeed....és .hu... (szemmeresztõs szmájli,csak nem tudom berakni...)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
hát ez a fixiben a lényeg. nem úgy néz ki a dolog, hogy csak ráülök és csá. mindent meg lehet tanulni.no persze azért nem ezzel manualozgatok. nem nagyon járdázom azt a keveset meg amikor a nõmmel cirkálok azt kibírom.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
felejtsd el a bio-t. csak váltóval lehet használni.

sala: engem is érdekelne lánckerék. még mindig.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
lassan, de biztosan.....

www.singlespeed.hu

bmzludi

bmzludi

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

van egy régi 500exage-rõl való 52 fogas biopace tányérom, szerintetek lehetne fixihez használni? vagy csak sima egysebûhöz? lemértem és a fogak eltérése egy sima 52-es tányérhoz képest ca. 1 mm a rövidebb és a hosszabb átmérõnél is. ennyivel magasabb/alacsonyabb. ennyit még elviselne vajon a lánc?
elõre is köszi a válaszokat.

Ludi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala:

Ezt hogy kell érteni? Fogsz egy tábla T-akárhányas alut, és kivágod belõle a Bystronic lézerplotterrel? :-)) 4 csavaros Truvativ amúgy, asszem, a lyukkör ebben a kategóriában szabványos, mindenki a Shi(t)manót másolja...

hohó szakember a láthatáron :D
Igen Bystroniccal kivágatattom. sima 2mm alulemezbõl semmi karcsúsítás a fogakon igy teljesen felfekszik a láncra. Akár egyedi igényeket is kielégítek legyen az minta vagy szöveg vagy bármi persze a gép határain belül....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Tijéd? Egész pofás azzal az egyenes kormánnyal. Járdázni tucc? úgy értem, könnyedén, tempóval. Mer én 100 km után levettem a fix fogast hátulról... túl sok járdaszegélybe b*tam bele az elsõ kereket. Ja meg a hátsót is. (Jó, nem volt jó az áttétel se, meg ekkora csapágyesésû lovat nem kéne fixálni... csomószor leért a pedál)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás

Hoppácska, most találtam meg Ricsike fixijét a FGGben: http://www.fixedgear...may/Ricsike.htmItt vagy velünk, Ricsike?

ládidádidéj

tolom a szekerem. el is felejtkeztem róla.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás
Minden alu fogaskerék drága. 4e alatt biztos hogy nem fogsz találni.Acélból lehet.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hoppácska, most találtam meg Ricsike fixijét a FGGben: http://www.fixedgear...may/Ricsike.htmItt vagy velünk, Ricsike?