Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
"Nyereg: Ike/Mike??? mi ez?"
Nem Merida Ike? http://www.merida.co...group1=ikeparts

Vicces, hogy az Il Pompino kormánycsapija (King) kb. 7-szer annyiba került, mint a hátsó agy (B-meg) :D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

ki az a grosák? vagy mit jelent?

passsszzz!!... ennyi van rajta: "Származási hely: EU, Alkohol tartalom 3,5% V/V"

sör light kitudjahonnan'.......... :P

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

ráértem s fotóztam.... mert megérdemlitek :)

kép helye

hát nem csúnya
WaNNaRiDE

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
ki az a grosák? vagy mit jelent?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Mivel én nem tudtam "kifosztani" a Bad Goisern-i Spar szupermarket sörpótló készletét, így csak ilyennel szolgálhatok..... 59Ft-ért.......

Feltöltött kép

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Váz: On One Ill Pompino
Villa: Kona Project2 CX
Hajtómû: RaceFace
Elsõ agy: Surly
Hátsó agy: B+
Felnik: Mach
Fékek: Avid Shorty 4
Fékkarok: Shimano 600
Kormány, stucni: Richey
Nyeregrúd: Pazzaz
Kormánycsapágy: ChrisKing
Racsni: White Industries
Nyereg: Ike/Mike??? mi ez??
Gumik: Schwalbe CX pro

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
ráértem s fotóztam.... mert megérdemlitek :)

Feltöltött kép

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Nekem már csak egy záróanya hiányzik a fixim hátsó agyára, addigis megállíthatatlan vagyok. Ezerféle szabvány között a Miche talált olyan méretet, amit senki sehol nem tart.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
A baloldali a tied "F" Fõnök !!! Majd megisszuk, ha már feszülnek a láncok!!!

Feltöltött kép

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Emlékek Salzkammegut-ból...

Feltöltött kép

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Szia dobozos!

Feltöltött kép

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

Ha jol emlekszem, akkor 2003-as Kona Unit 200ezerbe kerult, kulon a vaz meg 100-ba o.o

32x16, asszem ;) Ortodox 2:1-hez attetelt hasznal, ha jol emlekszem :D

Igen. Majdnem.
Az ára kb. stimmel.
Bár "kapni" nem lehetett.
Áttétel:
Tavaly 32:16
Idén 34:17
24óráson 34:16
Flash Across "maraton" 36:17

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Szép lassan alakulgat a gépállat.
A váz homokfúvatása és festése ugyan még hátravan, így semmit nem raktam rá, viszont majdnem minden alkatrészt kiválasztottam már.
A javát még nem vettem meg, csak kiszemeltem, viszont a gyönyörû és pillekönnyû Ritchey pro idõfutamkormányt már tegnap óta itthon simogatom. Ha minden jól megy, Yvorl hoz hozzá idõfutamfékkart is Németországból. Elvileg összeállt a komplett hajtáslánc is, az elsõ tesztverzió csupa olcsó cuccból: Hengertõl szerzett pályaagy és használt 44es SS hajtókar, ócska 18as BMX racsni, KMC BMX/SS lánc nyóccázé, aminek az összes szemét fel kellett használnom, így éppen hogy csak elég hosszú. Úgy nézem, ki fog jönni a lánchossz kb. 1mm reszeléssel, és az agy 42mm-es láncvonala is éppen elég távolra helyezi a tányért a láncvillától. Persze majd festés után be kell tenni egy középcsapit, és akkor derül ki.

Jelentem, van félláncszem a Velvártban: mikor a racsnit vettem, elhoztam egyet 450 HuF-ért. Csillogó ezüst színû (krómozott?) és hajszálpontosan illik a láncomba. Használnom csak akkor kell majd, ha nem jön be a 44/18, és áttételt váltok, de mivel nem tudni, késõbb elérhetõ lesz-e, jobb ha van egy itthon.

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

Igen, de neked gyári Kona Unitod van, nem? De legalábbis gyári SS vázad. Úgy azért egyszerûbb, bár feltételezem, hogy még az enyémnél is drágább volt a jószág.

Ha jol emlekszem, akkor 2003-as Kona Unit 200ezerbe kerult, kulon a vaz meg 100-ba o.o

Ilyen helyeknek én nem biztos, hogy nekirugaszkodnék az SS-el (tudom, ez csak engem minõsít), de nem is erre a célra építettem... Mekkora áttételt használsz, ha nem vagyok indiszkrét?

32x16, asszem ;) Ortodox 2:1-hez attetelt hasznal, ha jol emlekszem :D

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás

Hát, ha ilyen "egyszerû" lett volna a saját ss bicajom építése, már rég hagytam volna a francba az egészet....becsülöm a kitartásod!

Addig is, küldök pár képet arról, hogy milyen "singlespeed" kerékpározni:

Igen, de neked gyári Kona Unitod van, nem? De legalábbis gyári SS vázad.
Úgy azért egyszerûbb, bár feltételezem, hogy még az enyémnél is drágább volt a jószág.

Ilyen helyeknek én nem biztos, hogy nekirugaszkodnék az SS-el (tudom, ez csak engem minõsít), de nem is erre a célra építettem... Mekkora áttételt használsz, ha nem vagyok indiszkrét?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mohus: nem az a gáz, hogy túl laza a lánc? A képrõl nekem úgy tûnik. Nem tucc kivenni egy szemet, hogy följebb húzza a feszítõt? Csak 1 5let...

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Nem. Mi? Tán nagy a seggem? ;-)))))))))))))))))))))

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
...csak egy bajom van ezekkel a képekkel..... ugye unit tudod mi az?!?!?!

erre iszom!!!...Arany Szarvas...."Gut" und billig....jajjjjj

Feltöltött kép

:)

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Hát, ha ilyen "egyszerû" lett volna a saját ss bicajom építése, már rég hagytam volna a francba az egészet....becsülöm a kitartásod!

Addig is, küldök pár képet arról, hogy milyen "singlespeed" kerékpározni:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás

láncfeszítõ pont a lánckerék vonalában van? Nehogy folyamatosan váltani akarjon szerencsétlen...

Amennyiben nekem szólt a kérdés: természetesen "benéztem". Sõt, az elsõ pár száz méterre meg se húztam teljesen a tengely rögzítõcsavarját, hadd álljon be oda, ahová szeretne.
Ellenben az elsõ lánckerék mégis, mintha egy hangyaf...-nyival beljebb lenne, mint kéne, lehet, hogy kendácsolok valami alátétet a középcsapágy alá.