Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

Irigy!

Ma az Arpad-hid pesti labanal a villamos megalloban lattam egy SS-t szepen szakszeruen lelakatolva...
Ki... szoval naon jo volt a pokemonos duda rajta, csak ezt akartam elmondani, hatha olvassa
:clap:

az az enyim :)
reggel mentem munkába, elítélendõ módon nem a bicajutas oldalán a hídnak, aztán a szigetnél a fincsi vaspadkánál nem sikerult a bunny és jól odavágtam a hátsó kereket. mire átértem a hídon, levegõ nulla, pumpa, belsõ otthon, nekem meg valahogy be kellett érnem idõre.
Persze egész nap paráztam nehogy valami baja legyen, de megnyugtató tudni hogy lelkes SS rajongók vigyáztak rá napközben. Köszike :)

most már itthon van drágám épen, hiánytalanul, épp ragasztom a belsõt :)

TOZ

TOZ

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Irigy!

Ma az Arpad-hid pesti labanal a villamos megalloban lattam egy SS-t szepen szakszeruen lelakatolva...
Ki... szoval naon jo volt a pokemonos duda rajta, csak ezt akartam elmondani, hatha olvassa
:clap:

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Tudod, kétmilliárd légy sem tévedhet, R-GO...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Miért kék az ég? Egyébiránt mindkét szó használatban van, sõt, a fogaskerék az elterjedtebb, és egy nyelvésznek ne próbáld megmagyarázni, hogy az egyik helyesebb a másiknál. Amit gyakran használnak és a beszélõk többsége elfogad, az helyes.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

Az a nagy széles szutyok hullámos cucc viszont nem gyári, ha jól sejtem... lehet h nem egy darab, és az tulajdonképppen távtartó? Mindegy, ocsmány az egész fogaskerekestül-távtartóstul.

Miért ocsmány????????????????????? (egyébiránt lánckerék, nem fogas)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Az a nagy széles szutyok hullámos cucc viszont nem gyári, ha jól sejtem...

gyári az is.... 'Single Speed Cog Spacer' névre hallgat...2$/db árban mérik....

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Az a nagy széles szutyok hullámos cucc viszont nem gyári, ha jól sejtem... lehet h nem egy darab, és az tulajdonképppen távtartó? Mindegy, ocsmány az egész fogaskerekestül-távtartóstul.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

A másik egy "normál" többsebességes kazira van felhúzva, Fityisz... ha jól látom. Egy CNC-tulaj privát kísérlete lehet, de ki***tt ronda szerintem.

jól látod... de nem a lánckerékrõl volt szó? ami egy Boone... de itt a "CNC tulaj privát kisérletének" a honlapja:

http://www.boonerings.com/cr/cr.html

ronda.......

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
A másik egy "normál" többsebességes kazira van felhúzva, Fityisz... ha jól látom. Egy CNC-tulaj privát kísérlete lehet, de ki***tt ronda szerintem.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
2005-10-22, 18:11 :

A Unit-ban a képen látható setup van:
DT-Swiss 240SS, csavaros rögzítésû (mármint a vázhoz),
17-es Boone lánckerékkel (CNC titán, szélestalpú az alu kazettatest miatt).

Feltöltött kép

2005-10-26, 16:01:

Nem lattam meg ilyen fogaskereket.

;)

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Ilyen fogszámmal biztos nem.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nem lattam meg ilyen fogaskereket.

Merida CX500

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
És itt most mit kell nézni? ;-)

(Nem félreértni azonnal!!!)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nem tudom, hogy miert nem jelenik meg neked, mert nekem jo,de atraktam a sajat szerveremre. Onnan biztos jo lesz.
Feltöltött kép

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
De. Ronda dolog, hogy nem hagyják belinkelni a képet. Szúrd be a linked szövegként.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ez nem egy ronda dolog:
Feltöltött kép

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ehh, a Pista meg ez a San Jose gáz. Pedig a Bianchi az egyik kedvenc gyártóm, de ezek a divatbicók csúfak. Volt régebben fekete Pista bianchizöld felirattal, na az álomszép volt. Meg a Pista Concept is gyönyörû, és az a névhez méltó minõség is. http://www.bianchiusa.com/1404.html

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Jé, még a Bianchi is gyárt ilyet:

http://www.bianchiusa.com/1483.html

42-17 az áttétel

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Off

Hozzáteszem még, DT küllõ alá semmiképpen, és a megfelelõ küllõ(nipli)kulcs, aminek mérete pont passzol. Különben csak elnyalja, és gányolás.
Kis gyakorlattal olyan 2 óra 1 kerék.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Épp most linkeltem be a keréktopicba a kerékfûzés-centírozás weboldalt, de lenyomom a ti torkotokon is: www.sheldonbrown.com/wheelbuild

Ha ezt követed, és odafigyesz, tisztes kereket (értsd: jobbat, mint sok kutyaütõ bolti szerelõ épít, és sokkal jobbat, mint bármilyen géppel fûzött olcsó gyári) tudsz építeni magadnak max 2 óra alatt. Én is ebbõl okosodtam, és semmi gondom a kerekeimmel. Plusz k. jó érzés saját gyártmányon gurulni:D