viszont ami valóban érdekes az a B+ egysebességes cuccok amiket a friss számban lehet látni. ezúton szeretnék kérni mindenkit aki tudja mirõl beszélek -ellentétben azokkal a boltokkal amelyekben jártam- üvöltsön má ide egy hozzászólást ha talál valahol ilyen kis aranyos agyakat valamelyik boltban. na csá.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2002. szeptember 13. - 15:40
a szar itt " " értendõ. valahogy nem phil wood agyas futárgépet tudok elképzelni, bár én most nem is futárkodom tehát inkompetens vagyok az ügyben
.
viszont ami valóban érdekes az a B+ egysebességes cuccok amiket a friss számban lehet látni. ezúton szeretnék kérni mindenkit aki tudja mirõl beszélek -ellentétben azokkal a boltokkal amelyekben jártam- üvöltsön má ide egy hozzászólást ha talál valahol ilyen kis aranyos agyakat valamelyik boltban. na csá.
vendég__*
Írta 2002. szeptember 12. - 12:14
vendég__*
Írta 2002. szeptember 12. - 11:25
vendég__*
Írta 2002. szeptember 12. - 10:31
vendég__*
Ez a gond a pálya agyakkal, hogy ugye a nevében is benne foglaltatik, pálya versenyekre tervezték.
A Buppának is volt ilyen gondja a Phil Wood agyakkal, beáztak, de mivel az egy "kis nevesincs" cég ezért posta forultval küldték neki a tömitéseket........
A Buppának is volt ilyen gondja a Phil Wood agyakkal, beáztak, de mivel az egy "kis nevesincs" cég ezért posta forultval küldték neki a tömitéseket........
Írta 2002. szeptember 12. - 09:35
tsõváz,
a luongo-ban én is nézegettem a pályaagyat, szép-szép, de b+, 40 rugó vagy mennyi, és a srác is azt mondta, hogy jók a tömítései, de azért esõben nem annyira ajánlatos használni
..akkor most veszel 40e huf-ért egy pár agyat, aztán csak villantani használod a fixidet, amikor szép az idõ?
én a sima menetes agyammal szerelt fixivel mentem augusztusban, és hát esett rendesen egy hétig, de nem vettem észre, hogy beázott volna, vagy ilyesmi.
ja, és 2000huf-ért vettem használtan...
bagira, neked milyen színû a bringád váza? lehet ,hogy már találkoztunk
a luongo-ban én is nézegettem a pályaagyat, szép-szép, de b+, 40 rugó vagy mennyi, és a srác is azt mondta, hogy jók a tömítései, de azért esõben nem annyira ajánlatos használni
én a sima menetes agyammal szerelt fixivel mentem augusztusban, és hát esett rendesen egy hétig, de nem vettem észre, hogy beázott volna, vagy ilyesmi.
ja, és 2000huf-ért vettem használtan...
bagira, neked milyen színû a bringád váza? lehet ,hogy már találkoztunk
Írta 2002. augusztus 25. - 12:07
Hat igen, kicsit dragak ezek a dolgok ujonnan. De nem ujonnan kell megvenni, es meg van oldva a dolog. Szerintem. Allitolag van Bp-en valaki orokhajtos montival. Valami BKV-s buszsofor gyerek. Nem kozuletek valo?
Ja, a Miche agy viszont parban 40, ugy mar nem is olyan rossz. Egy chorus (asszem) elso agy 17e a Pajtiban, tehat igy nem tudom...
Bagira
Ja, a Miche agy viszont parban 40, ugy mar nem is olyan rossz. Egy chorus (asszem) elso agy 17e a Pajtiban, tehat igy nem tudom...
Bagira
Írta 2002. augusztus 21. - 22:41
ugyanez volt beépítve a cruxba vagy pixisbe is még régebben csakhát amennyibe egy ilyen agy kerül
és mire a mester azt legyártja
részemrõl meg pont nem errõl szól az ss
részemrõl meg pont nem errõl szól az ss
vendég__*
Írta 2002. augusztus 21. - 22:35
vendég__*
Nem tudom hogy írtátok-e már de a múlthavi Bikemagban Yasec ss agy volt az ugrálós bicóban.
Ha errõl már volt szó akkor nem szóltam.
Lama
Ha errõl már volt szó akkor nem szóltam.
Lama
vendég__*
Írta 2002. augusztus 21. - 20:55
vendég__*
Bagira, megnéztem és igazad van. csak megzavart, hogy két külömbözõ menet van egy fixi agyon. ami zavar, hogy valóban keskenyebb a menet, kb fele akkora mint amekkora kéne.
a Luongoban próbálgattam a Michie agyat, baromi szép csak ennyibõl már külföédrõl is meghozzák a kimondottan single agyat. na majd meglátom.............
Vadkan, valóban nem lehet kimondottan Single Speed agyat kapni, legalábbis én nem találtam se égen se földön.
a Luongoban próbálgattam a Michie agyat, baromi szép csak ennyibõl már külföédrõl is meghozzák a kimondottan single agyat. na majd meglátom.............
Vadkan, valóban nem lehet kimondottan Single Speed agyat kapni, legalábbis én nem találtam se égen se földön.
Írta 2002. augusztus 06. - 09:56
Igaz.
Szintem kazettás agy+sok hézagoló, esetleg, menetes agy+BMX racsni, és hozzá akkora monoblokk, amivel egyenes a láncvonal, külömben zabálja a láncot, a fogakat.
Én most ez utóbbit használom(napi 60-80km), de már készül a kazettás kerekem(105-ös agy).
De van még 1 jó móka: a FIXI !
Futár-kollegáim közül sokan esküsznek rá, és egyre többen használnak fixit.
Én is gondolkodom rajta, de kell még agy, és váz hozzá.
Óriási elõnye a súly: 1 jó fixi kb. 5-5.5kg.
Csõváz: Brian
Szintem kazettás agy+sok hézagoló, esetleg, menetes agy+BMX racsni, és hozzá akkora monoblokk, amivel egyenes a láncvonal, külömben zabálja a láncot, a fogakat.
Én most ez utóbbit használom(napi 60-80km), de már készül a kazettás kerekem(105-ös agy).
De van még 1 jó móka: a FIXI !
Futár-kollegáim közül sokan esküsznek rá, és egyre többen használnak fixit.
Én is gondolkodom rajta, de kell még agy, és váz hozzá.
Óriási elõnye a súly: 1 jó fixi kb. 5-5.5kg.
Csõváz: Brian
Írta 2002. augusztus 06. - 00:24
Skacok! igaz az , hogy Magyarorszagon nem lehet SEMMILYEN singlespeed agyat kapni?!
vad
vad
Írta 2002. augusztus 05. - 16:59
Nem nagyobb, mert van aki ugy csinal orokhajtostm, hogy ugyanazt a fogaskereket feltekeri egy sima menetesre, és mogeteker meg egy gyurut. Tehat ugyanolyan menet van rajta, csak mondom, a palyaagynak keskenyebb a menete, de az meg mindig el kell hogy birja a terhelest.
Ma mar nem leszek. Addig nezz utana.:-)
Bagira
Ma mar nem leszek. Addig nezz utana.:-)
Bagira
vendég__*
Írta 2002. augusztus 05. - 16:55
vendég__*
A multkor nézegettem egy pályagyat meg egy hagyományos menetest, tolómérõ ugyan nem volt nálam, de úgy tünt nagyobb az átmérõje a pályagynak, na majd lemérem mert már tényleg foglalkoztat.
Írta 2002. augusztus 05. - 16:46
Nem mas, csak keskenyebb a menet. De ugyanugy lehet racsavarni a racsnit. Amennyir en tudom. Cak ugye a kontraanya nem kell hozza ha szabadonfutozol.
Bagira
Bagira
vendég__*
Írta 2002. augusztus 05. - 16:37
vendég__*
Írta 2002. augusztus 05. - 16:24
Ra kell tenni a palyaagyra meg 5 mm tavtartot, es kesz.
Vagy kazettasbol csinalni. Persze ezek nem az igaziak, de itthon, ahol semmit nem lehet beszerezni, teljesen jo szerintem.
Namindegy.
Bagira
Vagy kazettasbol csinalni. Persze ezek nem az igaziak, de itthon, ahol semmit nem lehet beszerezni, teljesen jo szerintem.
Namindegy.
Bagira
vendég__*
Írta 2002. augusztus 05. - 16:10
vendég__*
Persze igazad van, de a váz melett még a hátsó agy is egy sarkalatos pont, nem lehet kis országunkban 135mm széles ss agyat kapni 
Én nem adom fel, már két ilyen vázat is csináltattam, és jelenleg is hajtom az egyiket, csak most egy gyárilag kimondottan erre készített darabra fáj a fogam.
Én nem adom fel, már két ilyen vázat is csináltattam, és jelenleg is hajtom az egyiket, csak most egy gyárilag kimondottan erre készített darabra fáj a fogam.
Írta 2002. augusztus 05. - 16:08
fityisz2 és a többiek!
Ne adjátok fel a váz miatt! A jobb szervizek vállalnak átalakítást, nekem 4800-ért csinálták meg egy cr-mo vázon, az alu-ról nincs információm. Régi outi papucsra cserélték a "modern" kiejtõset.
Nemsokára mûködõképes lesz a kicsike, mire kezdõdik a suli kész lesz.
Már nagyon várom!
Hajtsátok egyszerûen!!!(Single Simple Speed)!!!!
Ne adjátok fel a váz miatt! A jobb szervizek vállalnak átalakítást, nekem 4800-ért csinálták meg egy cr-mo vázon, az alu-ról nincs információm. Régi outi papucsra cserélték a "modern" kiejtõset.
Nemsokára mûködõképes lesz a kicsike, mire kezdõdik a suli kész lesz.
Már nagyon várom!
Hajtsátok egyszerûen!!!(Single Simple Speed)!!!!
Írta 2002. augusztus 05. - 15:59
Annyira nem elerhetetlen azert.
Szerintem a legnehezebb része most a vaz, mert mar nem kepesek csak kiejtopapucsot gyartani. Azert tetszett nekem az a dual vaz az egyik ujsagban, mert tok meno az a vizszintes papucs. Csak amiatt szeretnek egy olyan vazat.
Szoval nem olyan nehez.
Kicsit gondolkodni kell, meg atalakitgatni, ilyesmi, de nincs olyan sok gaz azert.
Bagira
Szerintem a legnehezebb része most a vaz, mert mar nem kepesek csak kiejtopapucsot gyartani. Azert tetszett nekem az a dual vaz az egyik ujsagban, mert tok meno az a vizszintes papucs. Csak amiatt szeretnek egy olyan vazat.
Szoval nem olyan nehez.
Kicsit gondolkodni kell, meg atalakitgatni, ilyesmi, de nincs olyan sok gaz azert.
Bagira
vendég__*
Írta 2002. augusztus 05. - 15:44
vendég__*
Igazad van, csakhát nincs mit kitárgyalni. Igaz, hogy kevesebb alkatrész van egy singlespeed-en, de ami viszont van az szinte elérhetetlen, kezdem én is észrevenni.................................

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére