A camping bringámmal-feszített lánc,miegy ::)más- odaengedhetnének és megnyomhatnám a gombot a fényképezõgépen
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2002. december 30. - 22:42

vendég__*
Írta 2002. december 30. - 03:33

Gondolkoztam, akkora az egom, hogy az nem engedi meg, hogy a szélére álljak a képnek, tehát valahol középen szeretnék elhelyezkedni.......mondjuk pont a közepén, és ha lehet úgy, hogy Bagira mögöttem legyen
........lehetne egy csoportkép rólam meg a bringámról, a többiek meg csodálhatnának...... :
mi ez a gigantománia? ezer.....huhhhhhh

mi ez a gigantománia? ezer.....huhhhhhh

Írta 2002. december 30. - 00:18

Írta 2002. december 29. - 17:56

Írta 2002. december 29. - 17:39

Akkor ugy csinaljuk, hogy a kepnek csak szelei legyenek, es akkor senkinek nem kell egymas melle allnia, es senki koze sem kell allni.
Bagira
Bagira
Írta 2002. december 29. - 17:21

Írta 2002. december 29. - 16:56

Nekem van egy taviranyitos fotoapparatom. Azzal nem marad le senki a keprol.
SzuMe
SzuMe
vendég__*
Írta 2002. december 29. - 15:20

Írta 2002. december 29. - 14:47

Írta 2002. december 29. - 00:53

Oke, en is megprobalok. De mondom, valto nem lehet, csak feszulo, egyenes lanc!
Na joejt. Ma sem lett meg az ezer. Majd holnap.
Bagira

Na joejt. Ma sem lett meg az ezer. Majd holnap.
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 29. - 00:26

remek, megnyugodtam
remélem nem hangzok strébernek vagy túlbuzgónak ha azt mondom, hogy elkezdek szólogatni arcoknak akik érintettek lehetnek az ügyben..........
remélem nem hangzok strébernek vagy túlbuzgónak ha azt mondom, hogy elkezdek szólogatni arcoknak akik érintettek lehetnek az ügyben..........
Írta 2002. december 29. - 00:18

vendég__*
Írta 2002. december 29. - 00:11

Még egy apró kérdés merült fel bennem, ki fogja a fényképezö masinán a gombot megnyomni? egy szingülös? de akkor Ö lemarad, vagy egy nem szingülös? odaengedjük? vagy idözitövel? ez fontos kérdés :

Írta 2002. december 29. - 00:07

Na, akkor ezt a temat megbeszeltuk. Ha az ezret nem is, de azert a hatszazat meg elerhetjuk ma.
Szoval aki fotozni akar, az jelentkezzen!
Bagira
Szoval aki fotozni akar, az jelentkezzen!
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 23:58

naja értem én az a sok mümájer szingülös meg fikszis akik divatból tekeregnek csak ilyan bringákkal, hogy aztán elmondhassák sörözés közben, hogy nekem egy sebesség is elég, és hogy úgy is meg tudok állni, hogy csak biofékem van..........de nem csak futárokra gondoltam, meg különben is a futárok meg az ekszfutárok nem teljesen normálisak.....de pont Neked mesélném ezt?
Írta 2002. december 28. - 23:49

Igen, ez az, ha eljonnek.
Futarokra gondolsz? Mert en ugy gondoltam, hogy nem csak futarok kellenenek ra, hiszen azokat ma ugyis annyit lattam, hogy unom a pofajukat mar. Azok az emberek kellenenek, akikkel amugy nem nagyon szoktunk az utcan talalkozni, mint pl. Te, akik csak a pofajukkal singelspeedesek. Ertedmirolbeszelek? Kiscsavó!
Bagira
Futarokra gondolsz? Mert en ugy gondoltam, hogy nem csak futarok kellenenek ra, hiszen azokat ma ugyis annyit lattam, hogy unom a pofajukat mar. Azok az emberek kellenenek, akikkel amugy nem nagyon szoktunk az utcan talalkozni, mint pl. Te, akik csak a pofajukkal singelspeedesek. Ertedmirolbeszelek? Kiscsavó!
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 23:32

Viszont akkor a fotózást valami nagy placcon kéne véghezvinni, hogy jó nagy képet lehessen csinálni, hogy jól a két szélére tudjunk állni.......csak nehogy lemaradjunk
most itt számolgatok magamban és kapásból összejött vagy 15 fikszis/szingülös......szóval lesznek elegen köztünk, ha eljönnek
most itt számolgatok magamban és kapásból összejött vagy 15 fikszis/szingülös......szóval lesznek elegen köztünk, ha eljönnek
Írta 2002. december 28. - 23:21

Igen, kolcsonos az erzes. Kene meg legalabb egy szerencsetlen. De minel tobben jonnenek a hulye balekok, annal jobb lenne, mert akkor mindig a kep ket szelere allnank, a tobbiek meg koztunk, sot, Ok csak azert kellenenek, hogy nehogy kozel keruljunk egymashoz.
Bagira
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 23:15

ketten már vagyunk, viszont ez gáz mert én nem akarok melletted állni a képen....... 

Írta 2002. december 28. - 23:11

Felolem lehet barmikor, csak susson a nap. Nem muszaj tavasz legyen.
Hogy hol? Tokmindegy, csak nagy hely legyen, mondjuk Hosok, csak az tul kommersz. De valami ilyesmi kellene. Meg kellene egy adatbazis, ahol mindenki leirja a gepet, meg egy normalis fenykepet feltenni rola. Csak, hogy lehessen csepegni.
Csak nem tudom, hany ember lenne benne ebben. Olyan sokan jelentkeztek idaig.
Bagira
Hogy hol? Tokmindegy, csak nagy hely legyen, mondjuk Hosok, csak az tul kommersz. De valami ilyesmi kellene. Meg kellene egy adatbazis, ahol mindenki leirja a gepet, meg egy normalis fenykepet feltenni rola. Csak, hogy lehessen csepegni.
Csak nem tudom, hany ember lenne benne ebben. Olyan sokan jelentkeztek idaig.
Bagira