Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
A camping bringámmal-feszített lánc,miegy ::)más- odaengedhetnének és megnyomhatnám a gombot a fényképezõgépen

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Gondolkoztam, akkora az egom, hogy az nem engedi meg, hogy a szélére álljak a képnek, tehát valahol középen szeretnék elhelyezkedni.......mondjuk pont a közepén, és ha lehet úgy, hogy Bagira mögöttem legyen ;)........lehetne egy csoportkép rólam meg a bringámról, a többiek meg csodálhatnának...... ::)

mi ez a gigantománia? ezer.....huhhhhhh :)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Tizedikek vagyunk a top 10-ben.

Nem kell mar sok az ezerhez!

Bagira

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Itt a megoldas kiejtopapucsos gepekhez.

http://www.sheldonbr...white-hubs.html

SzuMe

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Akkor ugy csinaljuk, hogy a kepnek csak szelei legyenek, es akkor senkinek nem kell egymas melle allnia, es senki koze sem kell allni.

Bagira

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szingle tarcsa, 69euro
http://www.bike-mail...evlinglespd.jpg

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Nekem van egy taviranyitos fotoapparatom. Azzal nem marad le senki a keprol.

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
érdekes képnek igérkezik ;)

na akkor megyek s feszitek egy kicsit a láncon

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
benne vagyok csak nem akarok közétek állni.

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Oke, en is megprobalok. De mondom, valto nem lehet, csak feszulo, egyenes lanc!:)

Na joejt. Ma sem lett meg az ezer. Majd holnap.

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
remek, megnyugodtam
remélem nem hangzok strébernek vagy túlbuzgónak ha azt mondom, hogy elkezdek szólogatni arcoknak akik érintettek lehetnek az ügyben..........

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Megoldjuk, megoldjuk...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Még egy apró kérdés merült fel bennem, ki fogja a fényképezö masinán a gombot megnyomni? egy szingülös? de akkor Ö lemarad, vagy egy nem szingülös? odaengedjük? vagy idözitövel? ez fontos kérdés ::)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Na, akkor ezt a temat megbeszeltuk. Ha az ezret nem is, de azert a hatszazat meg elerhetjuk ma.

Szoval aki fotozni akar, az jelentkezzen!

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
naja értem én az a sok mümájer szingülös meg fikszis akik divatból tekeregnek csak ilyan bringákkal, hogy aztán elmondhassák sörözés közben, hogy nekem egy sebesség is elég, és hogy úgy is meg tudok állni, hogy csak biofékem van..........de nem csak futárokra gondoltam, meg különben is a futárok meg az ekszfutárok nem teljesen normálisak.....de pont Neked mesélném ezt?

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Igen, ez az, ha eljonnek.

Futarokra gondolsz? Mert en ugy gondoltam, hogy nem csak futarok kellenenek ra, hiszen azokat ma ugyis annyit lattam, hogy unom a pofajukat mar. Azok az emberek kellenenek, akikkel amugy nem nagyon szoktunk az utcan talalkozni, mint pl. Te, akik csak a pofajukkal singelspeedesek. Ertedmirolbeszelek? Kiscsavó!

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Viszont akkor a fotózást valami nagy placcon kéne véghezvinni, hogy jó nagy képet lehessen csinálni, hogy jól a két szélére tudjunk állni.......csak nehogy lemaradjunk

most itt számolgatok magamban és kapásból összejött vagy 15 fikszis/szingülös......szóval lesznek elegen köztünk, ha eljönnek

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Igen, kolcsonos az erzes. Kene meg legalabb egy szerencsetlen. De minel tobben jonnenek a hulye balekok, annal jobb lenne, mert akkor mindig a kep ket szelere allnank, a tobbiek meg koztunk, sot, Ok csak azert kellenenek, hogy nehogy kozel keruljunk egymashoz.

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ketten már vagyunk, viszont ez gáz mert én nem akarok melletted állni a képen....... ;)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Felolem lehet barmikor, csak susson a nap. Nem muszaj tavasz legyen.
Hogy hol? Tokmindegy, csak nagy hely legyen, mondjuk Hosok, csak az tul kommersz. De valami ilyesmi kellene. Meg kellene egy adatbazis, ahol mindenki leirja a gepet, meg egy normalis fenykepet feltenni rola. Csak, hogy lehessen csepegni.

Csak nem tudom, hany ember lenne benne ebben. Olyan sokan jelentkeztek idaig.

Bagira