Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Megdoglik ez a topic.
Nem baj, majd ha kisut a nap, megint elojonnek a nagyszaju egysebessegesek a nagy dumajukkal, meg a popec biciklijeikkel, nem igaz?:)

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ott biztos van, láttam.

viszont kezdem megérteni a logikádat.......most már csak azt nem értem, hogy hogy tudsz ezzel a logikával élni ;) :)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Szerintem a Luongoban van 16-os fogaskerek. Nem tudom, ezen a forumon meg nem emlitettek ezt a boltot asszem... A Hegedus Gyula utcaban van.:)

Azert nem lanckerek, mert nincs koze a lanchoz, mert az nem tartozik hozza. Csak a fogak...
:)

Bagira

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Hol kaphatok Budapesten 16-os menetes fogaskereket(lanckereket)?

SzuMe

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
földes laci bácsi erre azt mondaná: sosem lesz vége. :) :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
lánckerék!!

a kerékpár lánchajtásos, és a lánckerék elég szoros kapcsolatban áll a lánccal..........ez miért nem logikus?

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Fogaskerek. A lanckereket nem lehet logikusan megmagyarazni. Es az, hogy mi a helyes mernoki megnevezese nem erdekel.

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én sem a versenyért magáért mennék, hanem a buli részéért.
szóval akkor leorganizálhatunk egy két versenyes gurulást............azt tudod hogy hol találsz ::) ;)

ja, és lánckerék

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
En megyek szivesen versenyre ss-szel. Regebben is akartam, csak utalok versenyezni. De ha tobben vagyunk, es poenbol, ugy jo azert.
Amugy meg mindig fogaskerek. Senki nem fogja nekem megmagyarazni, hogy lanckerek...

Bagira

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Az tényleg sok! Remélem ha veszek ott vmit akkor nekem is adnak pár hézagolot!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
En csinaltattam naluk egy kontraanyat a fixihez. Az 1500 volt. Szerintem kicsit sok egy kis alugyuruert. Na mindegy. Talan most mar nem olyan konnyen fog lecsavarodni a fogaskerek.

SzuMe

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Hajdú Kerékpát üzlet KIss János alt. utca ??? Ott valószinûleg találsz és nem sok pénz! HA vásárolsz is vmit akár ingyen is adnak egy két db-t! legalábbis nekem adtak!

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Mennyiért lehet kapni hézagolokat és hol???

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Hát...engem érdekelne az SSXC...Csakhát pénzszûkében vagyok...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
egy CroMo Kona lesz átalakitva vizszintes papucsura ::)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Milyen vazra akarod osszerakni? Vagy feszitos lesz?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
kicsit hinteném a szót

szóval most az van, hogy csinálunk egy single montit, amit arra is szánunk, hogy terepen lehessen használni. Mert mint az ismert tõlünk nyugatabbra már külön cc versenyeket inditanak az elmebeteg ss fánoknak.............egyszóval, meg szeretnénk ilyenekkel jelenni hazánkban egy-két versenyen..........akit érdekel csak szóljon és sok lúd disznót gyõz alapon teret nyithatunk egy ijesfajta kezdeményezésnek...........

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Nézd meg ha tudod a Zöldpontba ott szokott lenni mindenféle fogaskerék csak azt pont nem tom, hogy 11 vagy 12 es van-e. De a Hajdúba is sokféle szokott lenni! Majd ha járok vmelyikben és láttam olcsobban akkor szolok!

Yoshida

Yoshida

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Sziasztok SS fanok! Munkábajárásra, latyakozásra én is egy ss gépet használok, de csak azért mert amikor összeraktam maradék alkatrészekbõl, nem maradt váltókar, meg hátsóváltó. :) Egyébként térdfájdítónak tartom a fix áttételt, fõleg amibe ti nyomjátok, most is iszonyú könnyû áttételbe hajtom, de nekem mindegy hogy 30perc, vagy 35 az út a munkába (és még így is azon az úton megyek ami nem annyira meredek). Elöl canti fékem van, hátul altus vé, ami a téli utak egyikén kicsit berohadt, csak az egyik pillangó, nehezen mozog, fújtam rá wd40-et, de nem segített sajna. A pedál meg elkezdett nyikorogni, fém- a fémen hangot adva. Persze mûanyag pedál, nem lehet szétszedni, nem tömített, stb.
Kormánycsapágyra (<1000,-) alulra tettem egy belsõ gumit, ennek megfelelelõen nincs semmi baja. Elöl acél vagy hasonló anyagú agy, az alap alu felnivel, és nem ment bele a dzsuva, még mindig szépen forog, hátul meg iparis, az is szépen forog. A lánc egy 7000 km-t használt PC10-es lánc, még váltós korában néhány görgö szem vagy mi széttört, azokat a szemeket ki kellett venni, így megy egy B+fogsoron, acél hajtómûvel... Az is lehet hogy nem a pedál nyikorog, hanem a középcsapágy, mert az is tömítetlen golyós-csészés változat. :)

A lényeg most jön: hol lehet olcsón venni, vagy nincs-e nektek olcsón 11-v. 12-es lánckereketek hátra, kazettás agyra. persze olyan ami nem használt. Hétfõn ha minden igaz veszek egy 15-meg egy 20-as kereket, és kéne még egy ilyen kicsi is. A boltban azt mondták, tudnak hozni ha rendelek, de sokkal drágább a kicsi. (15-ös vagy 20-as 850ft/db, kicsi meg 2X-3X árú) Ennél olcsóbban nem tudtok? Köszike, Y.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Radialis fuzest hasznal valaki elol? A pesi utakon mennyire rossz ugy menni? Mennyire birja?
Nagyon tetszik :)

SzuMe