Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
Nayo itt mindenki oyan pihent mind én. ;D
...3 oldalanként beszélünk erröl.

Na megyek lefeküdni. :-*

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nem csak ez jutott az eszembe!!
de tök mindegy...

amúgy:
ippen most akarok az ss gépembe egy hátsó kereket összerakni ,de nem tudom milyen hátsó agy legyen ami ,enm duplázza meg a gép árát.
A B+-nak van v.mi ss agya az milyen és milyen áron van?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tuttamtuttamtuttam

rohatt demagógok vagytok eh. pfuj ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
akkor a camping az félig fixi ;D ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
brúsz ha -jóval- visszábblapozol, kiderül kinek szólt az epés dolog fityisztõl ;D
de nem fontos.
SS az, ami egy sebességes, szabadonfutóval ellátott országuti vagy monti vázra épített, fékkel ellátott bicó egyéni áttételezéstõl függõen.
a FIXI meg ált. országuti vázra épített, szabadonfutó nélküli, szintén egyéni áttételezésû ált. fék nélküli -egyéni izlés, temetkezési vállakozó, droghasználat, depresszióra való hajlam, nehéz családi körülmények amikor apáék lebeszéltek a fék használatáról stb..-szerint.

Aztán, ha ráérsz lehet ezekbõl agyban bármit kombinálni, ugyse mondják azt mint anno uralkodó királyka: "ilyen állat pedig nincs" 8)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
de a kemping miért is nem single speed?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

éjjenéjjen jöhet megint a prttalan mia SS? címû beszélgetés. 8)

Igen, néha elõ kell venni bizonyos témákat s le kell porolni azokat, hogy sok hülye a kemping biciklit ne nevezze Single Speed-nek..... :-X

Gyári SS bringák mind 26os kerekü montik -egy kivétel az On-One Il pompino-ja, de az is 135mm-es papucstávú- és a gyári SS agyak is mint 135mm szélesek.....

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Udv Mindenkinek!

A jo ido eljottevel nalam is elokerult a fixi, bar ma szabadonfutos uzemmodra volt allitva, tehat inkabb 622/630-as SS ;) (amugy nalam is "nagyobb" az elso kerek bar nem akkora a kulonbseg, hogy erezzem). Mindenesetre naggyon jo volt ma egy kis porges a varosban.

Felmerult bennem viszont par kerdes: Szeretnek osszerakni egy igazi urban rider SS-t, monti vaz, slick kulso, stb - de azert jo lenne ha neha-neha egy kis terepezes beleferne, maratonok meg ilyesmik. Olyasmire gondolok, hogy csak a kulsot cserelgetem rajta attol fuggoen, hogy aszfalt vagy erdo...?
Vagy erdemesebb ket bringaban gondolkodni?

Mach 1 510-es felni, Maxiss Xenith 1.5 parosrol van vkinek tapasztalata, illetve egyeb hasonlo kategoriaju felni + slick kulso hogy birjak a pesti utviszonyokat stb... ?
udv minimalbajkerek! ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Srácok, a single speed VB-n hány fixi fog indulni ::) ::) ;D vagy 622es ???

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
éjjenéjjen jöhet megint a prttalan mia SS? címû beszélgetés. 8)

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
há naya. mindenki azt hisz amit gondol.
bagiranak van fixiye, nekem SS.(de csak 1 fékkel)
ha fixim lenne se sértõdnék meg ha le SSeznék. :)
...persze yopáran igen.
Ugyis mindegy, de nem kell iyen komoyan venni.
Mert akkor kikéne hangsuyozni hogy: 622es fixi, 26 colos fixi..+u.ez SSekre is...
ÁÁh!
Szerintem legyobb név: minimálbike ;D... ::)
na.elszaladt a fantáziám.
üdv. minimálbikerek!
..
vagy a puttobike hoz mit szoltok?(persze akkor te fityisz, a csilivili gépeiddel nemide tartozol ;D...tényleg szépek a brinyoid!..csak már tul szépek az én elfayzott izlésemnek.)

MÁS: valószinüleg tudok nagyperemes régi Normandy fixi agyat(befüzve) szerezni. akit érdekel az szoyon.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Nem kötekszem én ;)

Sõõõt még azt is elfogadom, hogy a fixi a Single Speed egy "alfaja"... de ami fixi azt hívjuk már fixinek....jóóóóó? ;) ::)

Nekem két Single Speed-em van... mindkettõ egysebességes, szabadonfutós és elõl hátul fék van rajta... Bagira, yvorlpu, szeretnétek ha sokan azt hinnék, hogy nektek is ilyesmi van?? ugye nem? ;D ;D Naugye!!! ;)

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
;Dfityisz: de a Szörny F betüvel förny..annak meg semmi értelme. ::)
Amugyis a fixi az SSek családyába tartozik annak, egy yol feylett alfaya. ;D(123. o. bicayrendszrtan c. könyv ;))...

bagira: ya...tényleg,lehet a vodkát mondta Lori...
akko neki gratula!

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Liet: már egy ideje nekem is fekete a villám. Nem tudom, hogy találkoztunk-e, lehet, hogy láttuk egymást...

yvorlpu: nem vettem campa agyat, szerintem az a vodka volt.

fityisz: ki kötekszik már megint?:)

Bagir

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

csak nem lessz még egy SSzörnyed?

A Fixi nem SS!!!!!!!!!!!!

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
most megyek szerszamot szerezni. nem talaltam hidegvagot... a kalapacs meg ok, egy reszelot meg egy csavarhuzot mar sikerult tonkretennem :)))
sebaj, zsirt kenni meg jok lesznek....

gimp: akkor elvileg ahhoz kellene a kormos szerszam, igaz? :))))) ;D

...igaz...
a sok gányolás miatt már módosultak a szinapsisaim, ha azt látom "körmöskulcs" egy hidegvágó képe jelenik meg...
vádolom magam diszfunkcionális szerszámhasználatra való felbujtással. az ítélet: egy hét váltós bringán

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
Bagira !!!

Hallom hogy vettél mostanában egy szép Campa fixi agyat.
gratula!!
csak nem lessz még egy SSzörnyed?(képletesen mert igen szép azb amid van. :D)

gimp

gimp

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

gimp: akkor elvileg ahhoz kellene a kormos szerszam, igaz? :)))))

...igaz...
a sok gányolás miatt már módosultak a szinapsisaim, ha azt látom "körmöskulcs" egy hidegvágó képe jelenik meg...
vádolom magam diszfunkcionális szerszámhasználatra való felbujtással. az ítélet: egy hét váltós bringán

Liet

Liet

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Bocsi:)
Valami hasonlót mondtam énis amikor megláttam a képeidet. De a te villád ezüst.(+az én kormányszáram). Tegnap asszem találkloztunk-vagy egy másik fekete bringa volt? :)

to distvan: A hátul kis kerék elõl nagy kerék kombinációtól laposabb lesz a homlokcsõ szög. Ha autók+gyalogosok+kis utcák között akarsz kavarani akkor lehet nem a legnyerõbb párosítás. Hátra nem fér be a nagy kerék? Sok monti vázba befér csak a fékkel kell bûvészkedni kicsit.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Hátsó agy pl. menetes montis. A távtartó gyûrût kell csak méretre igazítani, oszt kész.

A nagy elsõkerékrõl viszont lebeszélnélek, több okból is:
Nehezebb kicsit irányítani a nagyobb kereket
elrontja a geometriát
26X1,3-as slickkel is szinte repül már a gép.