Nekem nem kell vízszintes papucs mert a Ricsi jobb 8) 8) arra szeretnék választ kapni hogy milyen erõ görbíti el a feszítõt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2004. April 15. - 13:04

Posted 2004. April 14. - 21:25

én ezzel a centrírozás dologgal mindig szkeptikus voltam egy picit. szerintem nem gond az átfûzés, sõt ettõl csak jobbá kell hogy váljon a kerék, szerintem legalábbis. nekem amikor már kezd megoldhatatlanná válni a kerék centrírozás a akkor át szoktam fûzni. hidd el hogy mûködik egy nem teljesen sérült felninél. az meg hogy mit jelent az igazán sérült felni? :
asszem valamikor az újságban is volt egy laza eszmefuttatás/reklám/ a szingókról /tufo/ de nem nagyon lettem meggyõzve. akárcsak a belsõ nélküli gumik esetében. nekem még mindig egyszerûbbnek tûnik egy 500 Ft-os belsõt hurcolni és azt este a kocsma elõtt használni. arról nem is beszélve hogy szerintem a pályaversenyzésen kívül sehol sem indokolt a használata.

asszem valamikor az újságban is volt egy laza eszmefuttatás/reklám/ a szingókról /tufo/ de nem nagyon lettem meggyõzve. akárcsak a belsõ nélküli gumik esetében. nekem még mindig egyszerûbbnek tûnik egy 500 Ft-os belsõt hurcolni és azt este a kocsma elõtt használni. arról nem is beszélve hogy szerintem a pályaversenyzésen kívül sehol sem indokolt a használata.
Posted 2004. April 14. - 21:23

Posted 2004. April 14. - 21:10

Nem vitrin! nap mint nap. 
devecser cuccosal az a bay, hogyha találok is egy oyan kereket amiben nincs 8as,toyás, az átfüzetésnél..igyis ugyis még a legyobbak is beletesznek valamicskét...
vagy szerinted nem?
ya és köszi!
én is ezen a véleményen voltam, csak uy felnit semmiképpen nem akartam ezekhez az agyakhoz...
szerintem meglehet érteni...én megértem magam. :

devecser cuccosal az a bay, hogyha találok is egy oyan kereket amiben nincs 8as,toyás, az átfüzetésnél..igyis ugyis még a legyobbak is beletesznek valamicskét...
vagy szerinted nem?
ya és köszi!
én is ezen a véleményen voltam, csak uy felnit semmiképpen nem akartam ezekhez az agyakhoz...
szerintem meglehet érteni...én megértem magam. :

Posted 2004. April 14. - 20:53

szerintem felejtsd el a szingót. vagy ha nem hiszel nekem az elsõ defekt után eldöntheted hogy megérte-e. egyébként mavic MA-1 vagy valami hasonló szerintem beszerezhetõ /devecser/ és nem üt el annyira a cucctól, ha meg vitrin retrót szeretnél hagyd úgy ahogy van és csak hétvégén használd jó idõben.

Posted 2004. April 14. - 20:37

F1 és atöbbi hasonló est.
Srácok, mindig visszatér ez a téma, lánfeszesség igy.láncfeszeség ugy...
A megoldás.
6000 FT ból tesznek páyapapucsot a hagyományos vázadba, legyen az akámiyen márkáyu,szinü,szagu (csak acél!!) monti/országuti. és ezzel kész is. ott kihuzod feszesre a láncot és nem kell semmiféle lánfeszitõ stb.
Holnap irom a telefonszámot hogy kinél lehet.
Remélem ezzel sokakt segitettem a nagy dilemában.
És az én dilemmámban ki segít? ;D
üdv.
Yob
Srácok, mindig visszatér ez a téma, lánfeszesség igy.láncfeszeség ugy...
A megoldás.
6000 FT ból tesznek páyapapucsot a hagyományos vázadba, legyen az akámiyen márkáyu,szinü,szagu (csak acél!!) monti/országuti. és ezzel kész is. ott kihuzod feszesre a láncot és nem kell semmiféle lánfeszitõ stb.
Holnap irom a telefonszámot hogy kinél lehet.

Remélem ezzel sokakt segitettem a nagy dilemában.
És az én dilemmámban ki segít? ;D
üdv.
Yob
Posted 2004. April 14. - 20:00

Én például azért félnék mert ha nincs rajta láncfesztítõ és oldalra csapkod a lánc akkor is hajlamos leesni.Ez pedig nálam nagy esélyes lenne mert mindig taposom mint az állat.Nekem sajna még ez a horganyzott acél láncfeszítõ is görbül befele.Pedig nem is lent ott húzódik a lánc hanem fent.A képen még jól áll (4 napja volt akkor összerakva a gép)de egy nap múlva(gyk
:az 5.napon)már engedett nem is keveset.Még nem zavaró de mikor majd félredobálja a láncot akkor az lesz.Szeretném végre megtudni mitõl lehet ez?Ott milyen erõk vannak?Elõre is kösz a segítséget.

Posted 2004. April 14. - 17:16

Kérdéseim:
Használ valaki szingos felnit a bicayán városaban?
tapsztalat?(defekt...macerás e?)
ugyanis most van elsõ/hátsó Campa recordos(nagyperemes) kerekem,
8)de sayna szingos....
és én fééélek.nem akarok ragsztgatni/foltozgatni.
Viszont aki tudna felnit régi Campat vagy más finomságot szerezni nekem annak igen megörülnék.
Mert uy felnit nem akarok a record kerekeimbe :-*mer az nem odavalo.
Persze a NEM sziongos felnikre gondolok.
másik dolog.
yelenleg Regina oro fogsor van a h.agyon....azt ugye megleht csinálni szabadonfutosra egy 16os BMX fogaskerékkel?
köszi.
yob
Használ valaki szingos felnit a bicayán városaban?
tapsztalat?(defekt...macerás e?)
ugyanis most van elsõ/hátsó Campa recordos(nagyperemes) kerekem,

és én fééélek.nem akarok ragsztgatni/foltozgatni.
Viszont aki tudna felnit régi Campat vagy más finomságot szerezni nekem annak igen megörülnék.
Mert uy felnit nem akarok a record kerekeimbe :-*mer az nem odavalo.
Persze a NEM sziongos felnikre gondolok.
másik dolog.
yelenleg Regina oro fogsor van a h.agyon....azt ugye megleht csinálni szabadonfutosra egy 16os BMX fogaskerékkel?
köszi.
yob
Posted 2004. April 14. - 16:17

félni nem kell csak bringázni
egyébként meg ha nem egysebességes láncot használunk bmx racsnival akkor könnyen lehet hogy biciklizés közben könnyen "lefûzi" magát a lánc a fogaskerékrõl balra illetve jobbra.
egyébként meg ha nem egysebességes láncot használunk bmx racsnival akkor könnyen lehet hogy biciklizés közben könnyen "lefûzi" magát a lánc a fogaskerékrõl balra illetve jobbra.
Posted 2004. April 14. - 14:14

Szakemberek!
Olvasgattam, higgétek el, de van egy kérdésem. Nem igazán értem, hogy ha a lánc nem olyan feszes, hogy gitározni lehessen rajta, de egyenes a láncvonal, akkor miért kell félni a lánc leesésétõl ??? ???
(Kérdés csak városi=aszfalt szaladgálásra vonatkozik)
Olvasgattam, higgétek el, de van egy kérdésem. Nem igazán értem, hogy ha a lánc nem olyan feszes, hogy gitározni lehessen rajta, de egyenes a láncvonal, akkor miért kell félni a lánc leesésétõl ??? ???
(Kérdés csak városi=aszfalt szaladgálásra vonatkozik)
Posted 2004. April 14. - 12:26

Posted 2004. April 14. - 10:52

Kedves Fityisz,Másik,Gagyenkov!
A legkirályabb áttétel a 38X18 tudom hogy találkozunk

Posted 2004. April 08. - 01:14

Posted 2004. April 08. - 01:12

Posted 2004. April 08. - 00:50

Posted 2004. April 07. - 20:52

Posted 2004. April 07. - 20:43

Az áttétel: 32-16
34-16 :

másik: szerintem Téged legközelebb a Bükk maratonon fogunk bringázni látni

Posted 2004. April 07. - 20:29

Na csõ te "másik" Szerintem vasárnap nem a névnap miatt nem jöttél, hanem mert túl korán kelett volna kelned! És mint tudjúk a korai kelés nem az erösséged ;D Most vasárnap viszont terepre megyünk a gépekkel
Az áttétel: 32-16

Posted 2004. April 07. - 00:48

CBA. gazdasagos... Made in cerbona. Udvoylom oket szeretettel. >
>
>
Milyen volt a vasarnapi tekereees. Bocsi, de kisse hianyos lett a karakterkeszlet.

Posted 2004. April 05. - 10:50