Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Nekem nem kell vízszintes papucs mert a Ricsi jobb 8) 8) arra szeretnék választ kapni hogy milyen erõ görbíti el a feszítõt.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
én ezzel a centrírozás dologgal mindig szkeptikus voltam egy picit. szerintem nem gond az átfûzés, sõt ettõl csak jobbá kell hogy váljon a kerék, szerintem legalábbis. nekem amikor már kezd megoldhatatlanná válni a kerék centrírozás a akkor át szoktam fûzni. hidd el hogy mûködik egy nem teljesen sérült felninél. az meg hogy mit jelent az igazán sérült felni? ::)
asszem valamikor az újságban is volt egy laza eszmefuttatás/reklám/ a szingókról /tufo/ de nem nagyon lettem meggyõzve. akárcsak a belsõ nélküli gumik esetében. nekem még mindig egyszerûbbnek tûnik egy 500 Ft-os belsõt hurcolni és azt este a kocsma elõtt használni. arról nem is beszélve hogy szerintem a pályaversenyzésen kívül sehol sem indokolt a használata.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
srácok, láncfeszítõt hol kapok? luongo esetleg?

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
Nem vitrin! nap mint nap. :)

devecser cuccosal az a bay, hogyha találok is egy oyan kereket amiben nincs 8as,toyás, az átfüzetésnél..igyis ugyis még a legyobbak is beletesznek valamicskét...
vagy szerinted nem?

ya és köszi!
én is ezen a véleményen voltam, csak uy felnit semmiképpen nem akartam ezekhez az agyakhoz...
szerintem meglehet érteni...én megértem magam. ::)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
szerintem felejtsd el a szingót. vagy ha nem hiszel nekem az elsõ defekt után eldöntheted hogy megérte-e. egyébként mavic MA-1 vagy valami hasonló szerintem beszerezhetõ /devecser/ és nem üt el annyira a cucctól, ha meg vitrin retrót szeretnél hagyd úgy ahogy van és csak hétvégén használd jó idõben.
;)

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
F1 és atöbbi hasonló est.

Srácok, mindig visszatér ez a téma, lánfeszesség igy.láncfeszeség ugy...

A megoldás.
6000 FT ból tesznek páyapapucsot a hagyományos vázadba, legyen az akámiyen márkáyu,szinü,szagu (csak acél!!) monti/országuti. és ezzel kész is. ott kihuzod feszesre a láncot és nem kell semmiféle lánfeszitõ stb.

Holnap irom a telefonszámot hogy kinél lehet. ;)

Remélem ezzel sokakt segitettem a nagy dilemában.

És az én dilemmámban ki segít? ;D
üdv.
Yob

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Én például azért félnék mert ha nincs rajta láncfesztítõ és oldalra csapkod a lánc akkor is hajlamos leesni.Ez pedig nálam nagy esélyes lenne mert mindig taposom mint az állat.Nekem sajna még ez a horganyzott acél láncfeszítõ is görbül befele.Pedig nem is lent ott húzódik a lánc hanem fent.A képen még jól áll (4 napja volt akkor összerakva a gép)de egy nap múlva(gyk ;):az 5.napon)már engedett nem is keveset.Még nem zavaró de mikor majd félredobálja a láncot akkor az lesz.Szeretném végre megtudni mitõl lehet ez?Ott milyen erõk vannak?Elõre is kösz a segítséget.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
Kérdéseim:
Használ valaki szingos felnit a bicayán városaban?
tapsztalat?(defekt...macerás e?)

ugyanis most van elsõ/hátsó Campa recordos(nagyperemes) kerekem, ;) 8)de sayna szingos....
és én fééélek.nem akarok ragsztgatni/foltozgatni.

Viszont aki tudna felnit régi Campat vagy más finomságot szerezni nekem annak igen megörülnék.
Mert uy felnit nem akarok a record kerekeimbe :-*mer az nem odavalo.
Persze a NEM sziongos felnikre gondolok.

másik dolog.
yelenleg Regina oro fogsor van a h.agyon....azt ugye megleht csinálni szabadonfutosra egy 16os BMX fogaskerékkel?

köszi.
yob

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
félni nem kell csak bringázni

egyébként meg ha nem egysebességes láncot használunk bmx racsnival akkor könnyen lehet hogy biciklizés közben könnyen "lefûzi" magát a lánc a fogaskerékrõl balra illetve jobbra.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Szakemberek!

Olvasgattam, higgétek el, de van egy kérdésem. Nem igazán értem, hogy ha a lánc nem olyan feszes, hogy gitározni lehessen rajta, de egyenes a láncvonal, akkor miért kell félni a lánc leesésétõl ??? ???
(Kérdés csak városi=aszfalt szaladgálásra vonatkozik)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
42-18 8) 8)
http://www.bikemag.h...62&id=Meghajtas

Végre vannak képeim

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Kedves Fityisz,Másik,Gagyenkov!
A legkirályabb áttétel a 38X18 tudom hogy találkozunk :D ;D

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
a flip flop b+ ? mennyi is volt ??? az most ???

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
Ha yolértesültem ezen a héten már lehet kapni fixiagyat (B+)megyött a hayó.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
köszönöm

a tisztelt loungos brigád + szerezzen nekem olcsón fixi agyat

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Neked! Kedves fityisz! Neked 34-16 >:( Nekem 32-16 ;D És ez a király ;D ;D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Az áttétel: 32-16

34-16 ::)

másik: szerintem Téged legközelebb a Bükk maratonon fogunk bringázni látni ;) ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na csõ te "másik" Szerintem vasárnap nem a névnap miatt nem jöttél, hanem mert túl korán kelett volna kelned! És mint tudjúk a korai kelés nem az erösséged ;D Most vasárnap viszont terepre megyünk a gépekkel :D Az áttétel: 32-16 ;)

masikarpi

masikarpi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
CBA. gazdasagos... Made in cerbona. Udvoylom oket szeretettel. >:( >:( >:( Milyen volt a vasarnapi tekereees. Bocsi, de kisse hianyos lett a karakterkeszlet.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
lehet ezt?
a topikom régi címét akarom vissza.